Reklama

Reklama

Epizody(13)

Obsahy(1)

Druhá série začíná přesně tam, kde první skončila. Lawrence a Horo se stále víc blíží k cíli. Na jejich cestě je ale čeká ještě mnoho nebezpečných překážek, které můžou ohrozit nejen jejich život, ale i jejich přátelství. Stejně jako série první, se příběh soustřeďuje na obchodování a rostoucí vztah mezi hlavními postavami. Mimoto se ale Lawrance snaží na vlastní pěst něco dozvědět o minulosti a původu Horo. (D.Snake)

(více)

Recenze (16)

Hitman_47 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Velmi výrazný kvalitativní skok oproti první sérii, ať už po stránce kresby a animace, tak i v celistvosti příběhu. Odehrávají se tu vlastně jen dvě výrazné dějové linie, kde se zároveň i svižně rozvíjí ta hlavní... tedy vztahová. Ten, kdo mrkl na jedničku, by určitě měl dát šanci dvojce, nezávisle na tom, co si o té první myslí. ()

Jeoffrey 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Druhá série mi přijde slabší než ta první, méně zábavná i zajímavá. První půlka s romantickým trojúhelníkem, kočičím zlatem a burzou byla sice docela zajímavá, ale sledovat tápajícího Lawrence pro mě bylo občas docela bolestivé, chyběla mi tu celkově ta lehkost a zábavnost z první řady. Druhá polovina (a obchod s kožešinami) mi zase přišla zajímavá až v posledních dvou dílech (do té doby jsem měl dojem, že se vlastně vůbec nic neděje), ale i tak to co jsem sledoval bylo takové rozhárané, nálady postav se tu měnily během jednoho střihu, ale pro mě jako pro diváka to vůbec nefungovalo, a navíc jak píše Scalpelexis i já měl z konce dojem, že je prostě nezasloužený. Sice má seriál pořád fajn animaci, výbornou hudbu, někdy skvěle napsané dialogy a milou chemii mezi ústřední dvojicí, když se jen tak škádlí, ale tentokrát jsem kouzlu Vlčice a koření úplně nepodlehl a tak víc jak 7,5/10 nedám. ()

Scalpelexis 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

2. sérka je v mých očích o kousíček slabší. Jak nám začíná počasí přituhovat, tak i atmosféra je malinko depresivnější. Vztah Horo s Lawrencem se prohlubuje a i když obě postavičky ví, na čem jsou, začíná to trošku trapné chození kolem horké kaše. A to mi vůči iteligenci obou charakterů dost vadí. Celkově se ale o minulosti dvojičky nic nedozvídáme a konec je relativně slabý a nezasloužený. Celkově mi proto více sedla právě ta poznávácí 1. série, která obsahovala více úsměvů, tajemství a působila vyrovnaněji. ()

Hees 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Možno trochu viac o obchodovaní ako prvá séria? Zaujímavejšie vedľajšie postavy? Síce príbeh pokračuje a ciel hlavnej hrdinky sa približuje nikto nevie čo sa naozaj stane ak ho dosiahne. Kvalitatívne je to približne na rovnakej úrovni ako prvá séria, ale už bez nejakých extra prekvapení, je to proste o tom istom ako predtým. Koniec neočakávajte v tejto druhej sérii žiadny uspokojivý ... zišla by sa tretia séria, ale bude v roku 2021? Prvá polovica druhej série je napínavejšia a aj lepšia, teda ja konkrétne ju považujem za to najlepšie z dvoch sérii tohto anime. ()

Ceres 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

2. série přímo navazuje na první a drží se kvality. Opět poskytuje příjemný a zajímavý příběh i opět s trochou ekonomie. No, ale nejvíc se mi líbila epizodní role Dian Rubens, která byla ztvárněna nádherně, zvláště s tím peřím, dokonalý prvek. ()

D.Snake 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Není to nic extra, ale koho to zajímá, když hlavní hrdinkou je někdo jako Horo? Pro mě rozhodně nejoblíbenější a nejvíce kawai anime hrdinka všech dob. Proto se taky na tento seriál taky koukám. Hlavní zápletka se samozřejmě opět točí kolem obchodů, tentokrát se do toho ale mnohem víc přimotává prohlubující se vztah obou hl. hrdinů. Líbilo se mi to, ale skončilo to zase jakoby měla příští týden vyjít nová epizoda. Těším se na další sérii. 8/10 za Horo. ()

Mya 

všechny recenze uživatele

Horo je spat 0/ ...vyborna hudba a krasna animacia vobec nezaostava za prvou seriou. Tvorcovia sa ocivdne poucili a ubijajucu zlozitost niektorych dialogov hlavne pri obchodnych vyjednavaniach, zjednodusili a skratili. Seria vsak stale posobi nedokoncene a obcas nudne. Dozvieme sa vsak nieco blizsie o vztahu Horo a Lawrenca. ()

kubka4 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Druhá série ještě více prohloubila moje nadšení. Holo je prostě nepřekonatelná a v průběhu se na scéně objeví i další opravdu zajímavé postavy. Děj postupuje trochu svižněji, než v první sérii, a zároveň s ním postupuje i vztah mezi hlavní dvojicí, která je prostě tahounem celého anime. Jen těžko byste hledali lepší dvojici... Z tohohle anime vyzařuje tak uklidňující a optimistická atmosféra, že je přímo slast se na něj dívat. Škoda jen toho konce (on nebyl nijak špatný, jen jsem měl trochu jinou představu) a hlavně faktu, že už se asi nedočkáme dalšího pokračování... - 100% ()

Lettanea 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Jedinečný anime počin. Dej sa vážne rozbehne nevídanou rýchlosťou a nezáleží na tom že je pol šiestej ráno... Stále je to veľmi zaujímavé. Vzťah sa nám pekne rozvinie, a Holo je čím ďalej tým reálnejšou, jej strach z toho čo príde je mi veľmi blízky. Koniec sa dal tak trochu predvídať, vzhľadom na to že sa seriál končí piatou novelou zo sedemnástich. Ale pre mňa toto koniec nie je, novely už čakajú a ja sa vydávam na dlhú obchodnú cestu spolu s Holo a Lawrencom. Už sa nemôžem dočkať. Dočítané. Bolo toho veľa. Niečo zbytočné, niečo výborné. Koniec dopadol podľa mojich predstáv, a celkovo to pokračuje vo výbornom duchu.Čítal som anglický fanúšikovský preklad od Drunken wolf translations (k tlačenej anglickej novele sa nedostanete tak ľahko) ktorý síce bo trochu nudne rozpoložený ale prekladatelia urobili veľký kus práce. Určite odporúčam. ()

JohnyTrava 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Podobné ako prvá séria, snáď len ten skvelý opening chýba. Vzťah medzi postavami sa prehlbuje, humor a situácie priostrujú a mne nezostáva než čakať na ďalšiu sériu alebo do decembra na siedmu novelu. Seinen + romance opäť potvrdené. Zaslúžených 10. ()

Hulkee 

všechny recenze uživatele

Když píšu tenhle komentář tak přemýšlím, jestli jsem měl dát tomuhle seriálu 4 nebo 5 hvězd, nakonec dám ale čtyři, protože můj pocit z něj byl ovlivněn tím, že přišel přesně ve správnou chvíli a sednul mi tak úžasným způsobem, že mě až zamrazilo - a to i přes to, že tenhle druh anime nepatří zrovna k mým oblíbeným. Horo je prostě božská (i když je to pohanský bůh). ()

Palisander 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Po dejovej stránke seriál skĺzol do štandardu, už tam nie je toľko prekvapení a skrytá sila vlčice zostala úplne nevyužitá. Záver klasicky neurčitý, no ako čítam tak predloha tu zďaleka nekončí, čiže toto nie je výčitka, iba konštatovanie. Ale: ONA je jednoducho úžasná! Povahou a vystupovaním asi najreálnejšia anime postava akú som doteraz spoznal. Určite najprirodzenejšia bohyňa široko-ďaleko. A niekedy urobí také oči, že by som si ju najradšej hneď zobral domov. Už len takú niekde naozaj stretnúť. Doki-doki suru :-) ()

Phlame 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Druhá a zároveň poslední série méně řeší ekonomiku a více vztah Lawrence a Horo, rovněž se objevují další nové zajímavé postavy a celkově je vývoj příběhu o něco dynamičtější než tomu bylo v sérii první. Jinak si seriál udržuje kvalitu a opět nemám co vytknout. //95%.// ()

Teelus 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Sjeto hned po první sérii, v noci ze soboty na neděli. A to jsem chtěla jen kouknout, jak ta série začne a pak jít spát. Nicméně oproti první řadě se děj zde tak rychle a brutálně rozjel, že se nedalo couvnout. Byla jsem velmi mile překvapená. Jednička mne chytla, tudíž dvojka byla povinností, ale že to bude taková smršť po rozvláčném úvodu v první sérii mne ani ve snu nenapadlo (myšleno první půlka, pak se to zase trochu uklidní). Obchod tu stále hraje významnou roli, ale mnohem víc se teď seriál zaměřuje na hlavní dvojici a více na světlo se dostávají palčivé otázky případné společné budoucnosti. Oproti jedničce očekávejte méně humoru a více silných emocionálních momentů. Čeho se však nedočkáte je konec, bohužel. ()

Reklama

Reklama