Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Britsko-kanadský seriál, který se odehrává v dětském letním táboře, zaměřeném na paleontologii. Hlavními hrdiny jsou Lauren, Courtney, Chris a Kid, kteří přijíždějí na tábor jako dětští vedoucí. Tábor vede doktorka Hillary Slayton, jejíž manžel záhadně zmizel ve zdejších horách při jedné expedici za vykopávkami. A právě její dcera Lauren je prvním člověkem, který se v hlubokých lesích kanadských hor setkává s živým dinosaurem jménem Eno. Ze světa dinosaurů pronásledují Ena dva nebezpeční dravci, které se nevyplácí podceňovat. Podaří se Lauren a jejím přátelům najít vchod do dinosauřího světa a zjistit tak, co se stalo s jejím otcem? (maximan)

(více)

Recenze (6)

Radyo 

všechny recenze uživatele

Těžce stravitelná blbina s úděsnými herci a zoufale směšnými dinosaury, které navíc tvůrci obdařili inteligencí a schopností mluvit (byť omezeně). Prostě děs. ()

Smok odpad!

všechny recenze uživatele

71%??? To čo je? Seriál zatiaľ zrejme hodnotili len Spinosaurovi mulťáci, lebo ináč si tie percentá pre túto stupídnu detskú zábavu neviem vysvetliť. Dej strašný, nápad nulový, paleontologická vierohodnosť nikde, proste sa len naanimovali nejaké príšerky, z ktorých navyše "hlavný hrdina" vyzerá ako vypĺznutá sliepka a je skôr na smiech (viď plagát). Túto demenciu treba obísť oblúkom. ()

willis 

všechny recenze uživatele

Slaboduché, včetně hereckých výkonů a to jak dinosaurů, tak lidí.. Děti tak kolem 5-ti let to ale může zaujmout. ()

AloeB

všechny recenze uživatele

Už ani nevím, o čem to bylo, ale jako malý jsem to neskutečně žral. Že bych ale měl potřebu si to opakovat, to asi ne. Nehodnotitelné. ()

Reklama

Reklama