Reklama

Reklama

Nora sa mi páči

(studentský film)
  • USA I Like Nora
Krátkometrážní
Česko, 2009, 12 min

Obsahy(1)

Je divná, všetkých tak krásne vykoľajuje, cítim ju, bude to dlhý let, ale asi som to posral. (oficiální text distributora)

Recenze (4)

Fifer 

všechny recenze uživatele

Ta hravost a vyprávění obrazem tam je. Má to skvělou atmosféru. Je třeba to brát jako studentské cvičení - jako takové je to výborné. Pokud bychom to však hodnotili jako celistvý krátký film, bylo by závěrečné zakončení trochu banální a neinvenční. Škoda, že se už nedozvíme, kam by se Aramisova vydal v celovečerní tvorbě. ()

ZkuKol 

všechny recenze uživatele

Krátká epizoda ze života mladých. Bohužel si občas neumí vybrat mezi stylizovaností (hospoda) a civilností (byt). Možná to byl jen mnou nepochopený úmysl, žel jsem jen nespokojený divák. Vše je na snímáno poměrně dobře, ale nadstandardu se nedočkáme a herci se pouze vezou... 40% ()

Reklama

Stegman 

všechny recenze uživatele

Jsem z toho tak nějak rozpačitý. Zpočátku se to tvářilo "jen" jako hravá blbůstka, postupně se ale odkryl hlubší smysl ve vztazích mezi postavami. To se mi líbilo. Bylo ale nutné to nepřirozené pištění? ()

NeosinneR 

všechny recenze uživatele

[Letní filmová škola 2011, Uherské Hradiště] Filmík, v ktorom nepadne ani slovko a predsa je dej nad slnko jasný. Celkom sa mi to páčilo ()

Galerie (3)

Zajímavosti (1)

  • Snímek byl na festivalu v Cannes v roce 2011 vybrán do oficiální soutěžní sekce studentských filmů Cinéfondation. (Stanleyyyy)

Reklama

Reklama