Reklama

Reklama

Epizody(12)

Obsahy(1)

Japonské anime s mierne erotickým nádychom.
Natsuru je obyčajný dospievajúci chlapec. Jedného dňa sa to však zmení a z Natsurua sa stáva Kämpfer. Kämpfer je bytosť ženského pohlavia, ktorej poslaním je bojovať proti iným Kämpferom. S výnimkou Natsurua sú však všetci, ktorý sa menia na Kämferov, dievčatá... (Hees)

Recenze (9)

Hitman_47 

všechny recenze uživatele

Ecchi jako svině ... hlavní hrdina se tu transformuje do šíleně sexy buchty s obříma očima (a taky hrudníkem). Spíše než akce se tu člověk dočká té "pravé, nefalšované romance".. a to je vlastně nakonec fajn, jelikož je stále na co koukat a hlavně se tu člověk i zasměje. Hlavně nad tím, jaký je hlavní hrdina obrovský trouba, pokud jde o ženské :) Prostě taková fajnovka, která se dá zkousnout i za jeden den. ()

gumbo 

všechny recenze uživatele

Jako kdyby už nikdo neuměl udělat "klasické" ecchi. Tohle dílko je strašně neuvěřitelné a hlavně vypadá jak vypatlané hentai bez vilných scén? Hlavní hrdina je opět trouba, který když se však promění v dívku, stává se sexuálním objektem všech dívek ze školy (WTF ?). Nemastné, neslané - pokud chcete vidět něco podobného v nesrovnatelně lepší kvalitě, pak si pusťte raději Ranma 1/2. 20% ()

Reklama

Hees 

všechny recenze uživatele

Natsuru je obyčajný dospievajúci chlapec. Jedného dňa sa to však zmení a z Natsurua sa stáva Kämpfer (plyšová hračka mu to oznámi). Kämpfer je bytosť ženského pohlavia, ktorej poslaním je bojovať proti iným Kämpferom. S výnimkou Natsurua sú však všetci, ktorý sa menia na Kämferov, dievčatá. Teda nič mu iné nezostáva len bojovať. Hlavný hrdina sa teda v ohrození mení na dievča a tasí svoje prsia (je to Ecchi) ehm myslím tým svoje schopnosti do boja. Postupne si nájde kamarátky, ktoré ho všetky chcú (sexuálne). Či ho chcú ako dievča, alebo ako chlapca nie je moc dôležité. Úchylné to je dostatočne, ale príbeh nie je kvalitný a to samozrejme nemôže stačiť. Asi je veľa iných anime, ktoré sa dajú pozrieť radšej ako toto. ;;; Dáme si kútik pojmov : Kämpfer (Nemecky) znamená bojovník. Sú tri rôzne zamerania aké môže mať a to Zauber (hlavný hrdina) v podstate mág, Gewehr bojovník so strelnou zbraňou (pištol), Schwert bojovník so sečnou zbraňou (meč). ()

Subjektiv

všechny recenze uživatele

Natsuru má problém, neboť jeho plyšové zvířátko - Harakiri číča s vyhřezlými střevy - mu oznámilo, že odteď je Kampfer. Jak název napovídá, bude muset s někým bojovat, konkrétně s jinými Kampfer. Proč? To není důležité - důležité je, že Kampfer musí být žena. Z toho pramení další Natsurův problém, jelikož on sám je mladý chlapec. Při transformaci musí sice odevzdat svůj úd, ale je odměněn vyvinutým poprsím. Pokud vše, měřeno optikou ecchi gender switch harémovek, půjde dobře, dobude v dívčí podobě srdce většiny spolužaček, Kampferinen potrhají hadříky sobě navzájem a maminky diváků mlčky vyperou prostěradla svých klukovských ratolestí. I já mám radost, že po třech dílech vím, že dále se dívat nemusím. Nehodnoceno, dojem odpovídá *. ()

Ceres 

všechny recenze uživatele

Nápad dobrý, provedení špatné. Obcas poteší některé vtípky zahrnuté do rozhovoru, ale to je asi tak všechno. I vysvětlení příběhu, co jsou Kampfer a proč vlastně bojují není nic moc. Celkově podprůměrné a ve světlých chvilkách díky povedeným vtipům průměrné animé, nic víc. Nemohu doporučit tenhle kousek. Za mě 40%. ()

Galerie (70)

Reklama

Reklama