Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Mizerové Mike Lowrey (Will Smith) a Marcus Burnett (Martin Lawrence) jsou zpátky a před nimi poslední společná jízda. (Falcon)

Videa (3)

Trailer 1

Recenze (599)

B!shop 

všechny recenze uživatele

Jako rozhodne prijemny prekvapeni, navrat po takovy dobe a zmena rezisera, to smrdelo pruserem, ale Arbi a Fallah to ustali se cti. Pribehove se sice nejedna o nic extra, i kdyz tu je par necekanejch scen a zvratu, z nich minimalne jeden uz je krapet pritazenej za vlasy, ale nema smysl nad tim moc premejslet. Hlavni dvojka porad funguje na jednicku, i kdyz mi prislo, ze misto citovatelnejch hlasek se jejich vzajemny postuchovani smrsklo na vole, pico, ses poral, neser a podobne. Taky uz se na nich zacina projevovat vek, Smith misty vypada lehce znavene a Lawrence misty jak lehce prifouklej gumovej panak, ale nastesti se jim akce furt da verit. Ta je misty napadita, par scen je fakt paradnich, ale k Bayovo vizualnimu citeni to ma precijen daleko, me to spis pripominalo treba takovyho Fuquu a to i misty docela velkou drsnosti filmu, kde se pro nejakyho toho rozstrilenyho srace a litry krve nejde daleko. Ale celkove by to chtelo akce trochu precijen pridat, i kdyz i tak film nezacne nudit, coz je hlavne zasluhou hlavni dvojky. Takze ve vysledku vlastne spokojenost, ale na dvojku to fakt nema. ()

Xmilden 

všechny recenze uživatele

Zvědavost veliká, bohužel mám takový pocit že Trojka měla přijít mnohem mnohem dřív, takže je to tak trošku s křížkem po funuse. Na to že jsem hned za sebou loupl oba dva předchozí díly, tak Trojka na mě minimálně prvních 30 nedokázala vůbec účinkovat a přišlo mi jako bych ani neslodoval Mikea a Markuse. To kouzlo bylo prostě fuč. Potom se to částečně i díky dalším postavám dokáže vrátit, ale už je to zkrátka hodně jiný film. Z naší dvojky Mizerů se stali pomalu dědečkové a nějakou divokou akci od nich divák vlastně ani moc neočekává. Spíše je zde prostor pro solidní rýpání jeden do druhého. Dvojka nastavila laťku příliš vysoko a zastihla všechny protagonisty ve vrcholné formě. Mé hodnocení vidím mezi silnou 3 nebo slaboučkou 4. Ale z nostalgie k postavám dávám 4. 70% ()

Reklama

castor 

všechny recenze uživatele

Léta páně 1995 tenhle tandem černých policajtů dokonale komerčně zabodoval. Za zády měli tehdy dravé ucho Michaela Baye. Dvojka byla už dost destruktivní, dost přepálenou a dost nákladnou. Po ní se Bay utrhl ze řetězu, takže po půl hodině trojky jsem si říkal, jak moc jsem vlastně rád za duo mladých neznámých Evropanů s marockými kořeny. Jenže půl hodiny před koncem jsem si naopak zase přál, aby se ďábel Bay vrátil. Výsledek je slušný, ale co bych dal třeba za honičku s padajícími auty nebo jakoukoliv zapamatovatelnou scénu? Bohužel nepřišla. Bouchá toho prostě méně. Ale postupně. Od dvojky uběhlo neuvěřitelných 17 let. Smith během nich měnil ve zlato (skoro) vše, na co sáhl, Lawrence pokračoval v laciných černošských komediích. Nevadí, pánům to spolu šlape dokonale. Starší z nich se právě stal (ubuleným) dědou a pomýšlí na penzi, mladší je součástí velkého plánu pomsty za roky starou smrt mexického drogového krále. Začne to solidně, ovšem brzy ubereme plyn a zpomalíme. A zásadní momenty prostě nepřicházejí. Vedlejší linie specializovaného oddělení nic moc nového nenabízí, přitom týmu šéfuje Smithova ex, stále to mezi nimi jiskří, ale bojíme se do toho šlápnout, prvky dramatu (napětí mezi ústřední dvojicí) moc nefungují a docela dost se kecá. A i u akce cítím vyměknutí. Akční scény bohužel postrádají originalitu, regulérní eRko si zasloužilo mnohem víc ostřejších momentů. NAŠTĚSTÍ je tady ústřední duo, oba jsou při chuti a jejich slovní výměny baví. Jen bych k těm dunivým songům, efektní kameře a oranžovým západům slunce přidal jednu řádně hravou akci. Fakt by tomu dost pomohla!! ()

D.Moore 

všechny recenze uživatele

Doufal jsem, že to bude dobré, ale že to bude až tak super, to jsem nečekal. Je to akční komedie bez zaváhání, na rozdíl od předchozích filmů ovšem s důležitou příměsí osudovosti i působivého dojetí, vážně. Expendables (2 a 3) by se tady mohli učit, jak všechno správně namíchat a podávat, jak udělat návrat staré party (i rozlučku), jak představit nový mladý tým a jak ho účinně nechat spolupracovat se starým, aniž by to byla křeč. Mike a Marcus si další film určitě zasloužili stejně jako Will Smith a Martin Lawrence (obzvlášť on mě zaujal tím, jak mu seděla vážnější poloha). Příběh je překvapivý, ale zároveň logický, akční scény jsou bez Michaela Baye tak akorát a protože to celé bylo o návratech, velmi mě potěšil i návrat původního hudebního motivu Marka Manciny. ()

POMO 

všechny recenze uživatele

Dal jsem víkend s celou trilogií a hodnocení trojky zvedám na 4*. V kině mi vadil laciný digitální vizuál akčních scén, který pak na větší TV tolik nebyl do očí. Bayovy trademarky a kompoziční unikátnost to sice postrádá, ale přihlídnouc ke zdejšímu scénáři byly trademarky a vizuál předešlých filmů vlastně to jediné, co je dělalo zajímavými. Především tedy dvojku. Trojka má scénář zdaleka nejlepší, vkusně zakomponovává historické motivy, chytře a sympaticky pracuje s postavami včetně vedljšáků z policejního týmu i výrazných záporáků, a taky si sama ze sebe dělá trefně legraci (“This is some serious telenovela shit!”). A ta nová, svěží teamovost evojuke začátek nové Bad Boys éry, která věřím, že časem nepůjde do kytek retardace jako série Fast & Furious. Minimálně dokud ji budou mít pod palcem Arbi a Fallah. ()

Galerie (101)

Zajímavosti (19)

Související novinky

Čtyřka Mizerů má oficiálně zelenou

Čtyřka Mizerů má oficiálně zelenou

01.02.2023

Po úspěšnému návratu k sérii Mizerové se Will Smith (Král Richard) a Martin Lawrence (Jednej správně) oficiálně vrátí i pro čtvrtý díl. Situaci před rokem mírně zkomplikoval fakt, že si Smith ušil z… (více)

Policajt v Beverly Hills našel režiséra

Policajt v Beverly Hills našel režiséra

10.04.2022

Dlouho očekávané pokračování pro mnohé kultovní série Policajt v Beverly Hills v hlavní roli s Eddiem Murphym (Pan Church, Cesta do Ameriky) má po mnoha letech oficiálně zelenou. Snímek čerstvě našel… (více)

Projekty s Willem Smithem dostávají stopku

Projekty s Willem Smithem dostávají stopku

04.04.2022

Pokud poslední týden sledujete novinky a to nejen ze světa filmu, určitě vám neunikl enormně diskutovaný incident na předávání Cen Akademie, kdy herec Will Smith (čerstvý držitel Oscara za hlavní… (více)

HBO Max plánuje seriál o Tučňákovi

HBO Max plánuje seriál o Tučňákovi

14.09.2021

Tučňák, resp. The Penguin, patří mezi nejznámější Batmanovy záporáky. V devadesátých letech ho nezapomenutelně ztvárnil Danny DeVito ve filmu Batman se vrací, a příští rok se pak dočkáme na filmových… (více)

Reklama

Reklama