Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Mizerové Mike Lowrey (Will Smith) a Marcus Burnett (Martin Lawrence) jsou zpátky a před nimi poslední společná jízda. (Falcon)

Recenze (599)

Lacike 

všechny recenze uživatele

Po skvelých traileroch a ešte nadšenejších ohlasoch som čakal väčšiu pecku a nie lacné béčko na úrovni jednotky s príliš malou porciou akčných scén priemernej úrovni. Sem tam sa síce nájde celkom cool scéna alebo kaskadérsky kúsok, ale väčšina akcie pôsobí fádne a je to viacmenej klasický súčasný digibordel. Viacero akčných scén odkazuje na minulé diely (hlavne veľkolepú dvojku) a o to viac vznikne jak to bolo minule lepšie. Na mňa príliš nefungovala snaha o dramatické scény a smrť vedľajšej stálej postavy z minulých dielov vo mne nevzbudila okrem prekvapenia žiadne emócie. No a celá tá záležitosť s čarodejnicou a jej vzťahom s Mikeom pôsobila jak z nekvalitnej telenovely. Plusom je fungujúca komediálna chémia medzi ústrednou dvojkou. Pôsobivá záporáčka v podaní nádhernej a diabolskej Kate del Castillo, Niekoľko scén ma dosť rozosmialo (scéna Mike nasadá do Porsche vs. Marcus relaxuje v kresle). Naháňačka na motorke bola dobrá. No a celkovo to má pohodovú atmosféru. Bohužiaľ tempo je strašne nevyvážené a je tam veľa hluchých miest. Celkovo to je priemer na jedno pozretie, ale štvorku by som si kľudne pozrel. 5/10. ()

BoPo 

všechny recenze uživatele

Dočkali sme sa! Will Smith konečne vyzerá a pôsobí staro. MTV štýl s 50 ročnými, keď ani jeden z nich nie je Snoop Dogg, nefunguje. Stratenú energiu sa snažia dohnať humorom, vulgarizmami (slovo p*ča sa tu vyskloňuje vo všetkých pádoch) a neustálim trepaním Bad Boys do odpadnutia uší. Funguje tu iba humor, ktorý zachraňuje hodnotenie od úplného suterénu. Prúserom sú však všetky vážne myslené dialógy. Tam to smrdí prehnaným hrdinstvom, nezáživnosťou, ale hlavne trapnými ksichtovými výrazmi. Akcia nie je nič extra, len splňuje základné štandardy. Navyše staroušci k sebe dostali silne podpriemerných parťákov typu Paola Nuñez. Oddychovka, keď Vaše nároky práve klesli na úplné dno a v podstate rovnaký prúser ako Smrtonosná past: Opět v akci. ()

MoiJe 

všechny recenze uživatele

Predchádzajúce časti si už nepamätám, jakto, že si dvaja policajti žijú jak miliardári? Anyway, ústredné duo chvíľami cool, chvíľami lame, hromada rasistických kecov o white people a snahy prepašovať slová bad boys kam to len ide. Autá v ich okolí vybuchujú v dostatočnej kadencii, nenudila som sa. Najlepšiu akciu predviedol "záporák". ()

JohnCZ 

všechny recenze uživatele

Poslední dobou mi tahle moderní pokračování a rebooty slavných značek z 90ek přijdou fakt na jedno brdo. Společným znakem je vždycky nový tým, který dělá (zbytečné) křoví hlavním postavám, mizerný příběh, sterilní akce a i přes pěkný obraz dost laciný look. Film neví, jestli chce být smrtelně vážný nebo odlehčenou komedií a mezi žánry přeskakuje dost necitlivě. Nikdy jsem nebyl kdovíjakým fandou téhle série a ani pod Bad Boys 3 jím nebudu. Na to jsem se až moc často nudil. ()

corpsy 

všechny recenze uživatele

Budem stručný. Nechýba akcia, chémia medzi týmito dvoma Bad Boys, nechýbajú hlášky. Ale chýba Mišo Bay a patos, ktorí tak týmto dvom Chlapcom v minulosti sadli. ()

PauloZ 

všechny recenze uživatele

Výborná jízda, bavil jsem se strašně! I přesto tomu ale ten třetí bad boy Míša Bay jednoznačně chybí. Radši bych ho viděl za kamerou než v cameu. Bad boys vždycky byli vedle vtípkování taky o výborné kulervoucí akci, která tady pokulhává. Jediná akce nedosahuje kvalit jedničky a už vůbec ne dvojky a bez toho prostě nejde napálit plnou. Vše ostatní je na výbornou. ()

ConanVJ 

všechny recenze uživatele

Třetí díl mě mile překvapil. Je vidět, že i dnes se dá natočit skvělý devadesátkový akčňák, který danému žánru a předchozím dílům ostudu nedělá. Akce je zde přehledná a pěkně natočená a opět je prokládána hláškami nejen hlavní dvojice. Nová krev sem zapadla víc, než do třetích Expendables. Potěší i staré známé postavy včetně Bayova camea. Já se u filmu bavil a ty dvě hoďky mi hodně rychle utekly. Za mě 90 % :) ()

SaNcHeZ_cz 

všechny recenze uživatele

Náramně povedená akční zábava, která rozhodně nedělá předešlým dílům ostudu, v některých momentech bych navíc i tvrdil, že je překonává. Will Smith a Martin Lawrence mají pořád chemii, zub času přidává zajímavý prvek do tohoto koktejlu a nové vedení přináší dostatek nápadů na to, abyste se ty dvě hodiny v kině nenudili. Provtřídní nálož humoru, trochu temnoty a nášup dobře natočené akce. Tohle je trefa do černého, snad jen škoda trochu slabšího záporáka. ()

Korbitch 

všechny recenze uživatele

Věřte, nevěřte....velké překvapení. Samozřejmě jde o to, jaký máte mínění o celé této sérii. Jednička pro mě osobně kultovní záležitost. Dvojka mě léta dost srala. Zmatená, blbě sestříhaná, s infantilním humorem....Nakonec jsem ji víceméně vzal na milost a beru ji. Přiznám se, na tohle jsem šel, že nic nečekám. A co jsem dostal? Vynikající akční film, ucházející příběh, dobrý humor, skvěle sestříhanou akci, ucelený děj. Bad boys for Life! ()

Vxxx 

všechny recenze uživatele

Nepolíbená prvními dvěma filmy můžu říct, že jsem si tento film moc užila. Vtipné a svižné. Will Smith je prostě jednička a mezi ním a Matinem Lawrancem je jiskra. Určo go to film, když má čas náladu na vtipnou akčňárnu. 4* ()

agentmiky 

všechny recenze uživatele

Achjo. Dost jsem se na nové Mizery těšil, shledání hlavní dvojky ve složení Smith - Lawrence prostě mělo potenciál nabídnout slušnou zábavu na poli těch zhruba 2 hodinek. Jenže citelně tomu chyběl jeden fakt: Michael Bay. Nečekal jsem, že mi tak citelně v akčních sekvencích bude chybět jeho přítomnost. Ona tato dvojka režisérů se více zaměřila na příběh, což je fajn, na druhou stranu Bad Boys vždy oplývali spíše tou adrenalinovou jízdou od začátku až do konce, ta zápletka sama o sobě hrála až druhé housle. Každý může Baye kritizovat, ale akční sekvence druhého dílu i dnes patří mezi tu nejužší špičku, on si vždy zakládal na praktických efektech a do CGI se pouštěl spíše okrajově. Zde se to ale prohodilo, ta digitálnost někdy pere do očí, zejména ten závěr, z kterého mě fakt bolely oči, dost laciné triky s tím neuvěřitelně špatně vypadajícím ohněm. Film se i přes tato negativa drží v nadprůměru díky hlavnímu duu, překvapivě jim dost vtipů vyšlo, zapojení mladších členů taktéž zafungovalo. Jako, na odpolední oddych fajn jednohubka, ale v rámci série to mělo navíc. Bohužel. Za mě dávám 64 % ()

Ellmariachi 

všechny recenze uživatele

Tak tohle vole jo! Milé dámy, odpusťte prosím, ale na rovinu. Film od chlapů s chlapama pro chlapy. A já se bavil. Nejde se daleko pro vostrý slovo, nejde se daleko pro ránu, nejde se daleko pro kulky, ty v pistolích. A všechno to lemují fajn hlášky. Fakt mi to připomíná starou školu. A super je, že v novém hávu. Co bych chtěl ale vypíchnout nejvíc je to, jak jsou napsány postavy. Mizerové nám stárnou. Marcus to ví a Mike to poznává. A celé je to podáno v parádní rovině. Žádný tahání emocí ale naopak. Humor a dělání si legrace ze sebe sama hraje prim. Ale i tak víte tam někde vzadu v hlavě, že je to vlastně svým způsoben téma. Akce bych si dal i víc, ale jinak jak řemeslně , tak celkově mám jen minimum výhrad. Naopak převládá nadšení a 95 procent. ()

Praxis 

všechny recenze uživatele

Fajnová oddechovka s hláškujícím Smithem i Lawrencem. Prostě něco jako Prcičky školní sraz. Máte to rádi, vzpomínáte, ale prostě to není ono. 65% ()

Laxik 

všechny recenze uživatele

Mizerové navždy jsou úkaz. Na původní filmy navazují s tak velkým stylem, ba co víc – respektem –, že vás možná dokonce přesvědčí o tom, že Bayova diáda nebyly totální, skoro nekoukatelný sračky. ()

Makky 

všechny recenze uživatele

25 rokov od prvej a 17 rokov od druhej časti je dlhá doba. Bad Boys však idú ako o život aj teraz a nás to môže len tešiť. Film ctí Bayov rukopis, zobral si z predchádzajúcich častí všetko dobré a okorenil to súčasnými fičúrkami. Vo výsledku dostaneme parádny nahláškovaný akčňák, ktorý královsky pobaví. ()

blackrain 

všechny recenze uživatele

Chlapci, nebo bych měla říct fotříci, se nám vrátili v dobré formě. Vůbec ještě nepatří do starého železa, jak by si někdo klidně mohl myslet. Martin Lawrence malinko přibral, tak samozřejmě mnohem více mele páté přes deváté, než se hýbe a předvádí krkolomné kousky. Ale to mi nevadilo. Já jsem totiž od tohoto filmu neměla žádná očekávání. Kupodivu mi k tomu sedla i ta osobní rovina. Třetí Mizerové se povedli a splnili svůj účel. ()

Související novinky

Čtyřka Mizerů má oficiálně zelenou

Čtyřka Mizerů má oficiálně zelenou

01.02.2023

Po úspěšnému návratu k sérii Mizerové se Will Smith (Král Richard) a Martin Lawrence (Jednej správně) oficiálně vrátí i pro čtvrtý díl. Situaci před rokem mírně zkomplikoval fakt, že si Smith ušil z… (více)

Policajt v Beverly Hills našel režiséra

Policajt v Beverly Hills našel režiséra

10.04.2022

Dlouho očekávané pokračování pro mnohé kultovní série Policajt v Beverly Hills v hlavní roli s Eddiem Murphym (Pan Church, Cesta do Ameriky) má po mnoha letech oficiálně zelenou. Snímek čerstvě našel… (více)

Projekty s Willem Smithem dostávají stopku

Projekty s Willem Smithem dostávají stopku

04.04.2022

Pokud poslední týden sledujete novinky a to nejen ze světa filmu, určitě vám neunikl enormně diskutovaný incident na předávání Cen Akademie, kdy herec Will Smith (čerstvý držitel Oscara za hlavní… (více)

HBO Max plánuje seriál o Tučňákovi

HBO Max plánuje seriál o Tučňákovi

14.09.2021

Tučňák, resp. The Penguin, patří mezi nejznámější Batmanovy záporáky. V devadesátých letech ho nezapomenutelně ztvárnil Danny DeVito ve filmu Batman se vrací, a příští rok se pak dočkáme na filmových… (více)

Reklama

Reklama