Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Mizerové Mike Lowrey (Will Smith) a Marcus Burnett (Martin Lawrence) jsou zpátky a před nimi poslední společná jízda. (Falcon)

Recenze (599)

Brain-D 

všechny recenze uživatele

Pro mě osobní nejlepší z 3 doposud vydaných dílů. Všechny díly jsou pro mě nadprůměrnou akční vtipnou zábavou, která si rovnoměrně drží kvalitu a to se daří opravdu málo pokračováním. Téměř jsem si nevšiml absenci Bay, ale co koukám aktuálně na jeho snímky, tak se Michael utrhl úplně ze řetězu. Nový Mizerové určitě zaujmou svým skvělým scénářem a kvalitní akci na úrovni Mission Impossible. ()

VanTom 

všechny recenze uživatele

Úžasná "buddy" chemie stárnoucích mizerů-kamarádů (i jejich mladého moderního týmu) jen zesílila pocit z "návratu starých známých", kteří si další výbušnou štaci vysloveně užívají. Jejich slovní přestřelky se sice točily stále kolem toho samého, ale ubraly na úchylné infantilnosti M. Baye a přidaly na civilním vtipu (M. Lawrence fakt hlásí). Přestože akce mi přišla nevyrovnaná – od slabého průměru (honička s motorkáři) až k výborné ((předplamenné) finále), vzhledem k celkově vydařenému, silně osobnímu scénáři rád doporučím. ()

Sany33 

všechny recenze uživatele

Recenzentská obec sa zhoduje, že El Arbi s Fallahom nakrútili najlepší diel série. Slabšie akčné sekvencie vynahradia prepracovanejším príbehom s dokonalým načasovaním humoru. Budete sa smiať nahlas, ale aby ste sa nebáli – akcie je skutočne dostatok, no nedosahuje také opulentné rozmery, aké vedel dosiahnuť Michael Bay. Nová režisérska dvojica vštepila filmu vlastný, dospelejší rukopis. K postavám pristupovali s láskou a dokázali im dodať hlbší rozmer. Publikum im to opláca nadšenými reakciami a solídnou návštevnosťou. Je tak vysoko pravdepodobné, že sa v dohľadnej dobe dočkáme ešte jednej časti. 92% ()

VasaX 

všechny recenze uživatele

Špatní chlapci zestárli stejně jako jejich žánr a humor. Muška už jim neslouží, na jeden dobrý vtip musí padnout deset vtipů vedle. Pak je tu element mladé krve, rodiny, prostě stejný BS co zkouší u Fast&Furious, jenže tam si na to připravovali prostor od prvního dílu. Tohle už je prostě slabý ale přesto přepálený odvar časů dávno minulých. ()

lykan9 

všechny recenze uživatele

Mizerové navždy jsou prostě pecka. Nejen, že se vrátila moje oblíbená akční dvojka, ale i po letech jim to pořád šlape. Hlášky jsou skvělé, akce nabušená a nápad udělat z Martina Lawrence dědka, je geniální a hlavně nesmírně vtipná. Pokud budou tvůrci šlapat ve stejném gardu, tak se těším a doufám v pokračování. Smith, ale hlavně Lawrence si to totiž zaslouží, aby se na Lowreyho a Burnetta nejen nezapomnělo, ale aby jejich příběh nadále pokračoval. ()

svobik 

všechny recenze uživatele

Pořád to tam je. I když jsou Mizerové dost jiní než předchozí dva díly - temnější, osobnější a svým způsobem i zamotanější... a taky v nich absentují souložící krysy. Na druhou stranu ale nechybí vydatná nálož one-linerů a dalších hlášek, které z trojky dělají skvělou zábavu. Na třetích Bad Boys mi tak v jádru vadí jen dvě věci - zaprvé by si zasloužili víc akce, protože když už na ni dojde, tak je i bez Baye plná nápadů a zároveň patřičně strhující. Druhý problém je pak spíš čistě osobní - přál bych si, aby ten film vznikl o 10 let dřív. I když je možný, že by byl kvalitativně o řád níž. Spokojených 75 % s tím, že překonat nejlepší akční film minulé dekády, byl vlastně nadlidský úkol. ()

masw 

všechny recenze uživatele

Neceho moc, neceho prekvapive malo, ale stejne je to v dobe spatnych pokracovani kultovnich sag platne pokracovani hodne sveho jmena a s vlastnim vyznamem, ktere ho posouva na neco vic, nez jen dil v serii. ()

blackJag 

všechny recenze uživatele

Mizerové navždy? Mizerové už nikdy! Nechtěná parodie na Baye a pokud pocta, potom velmi neuctivá. Sice nechci mluvit o kanále, film má určité parametry, jde vidět, že stál balík, ale sorry, vypadá to a zní, jako by se někdo snažil tři dny starý průjem sešít horkou jehlou. 50% ()

Jaro.Krafcik 

všechny recenze uživatele

Dlho odkladaný prvý film v kine v novom roku 2020. Až koncom mesiaca sme sa v plnej zostave vybrali na nových bad boys. Naplnili očakávania a jednoducho bavili. Lepšie ako jednotka a ešte lepšie ako dvojka. Akcie tu bolo niekoľko, príbeh dobrý a celkovo kto by to bol povedal, že bad boys navždy bude taká pecka. Aj keď sa našlo pár slabšich momentov, aj záver bol unahlený, ale stálo to za to, dať prednosť tymto zlým chlapcom. 5* ()

mkubalikova 

všechny recenze uživatele

Bad boys, bad boys. Whatcha gonna do, whatcha gonna do. When they come for you. ❤️ Zábavný, svižný, zrochu nostalgický, skvěle natočený. 80% ()

JohnSmith 

všechny recenze uživatele

17 let čekání se vyplatilo, opět výborná akční komedie, super akce. Ze všech dílů mi přišel tenhle nejvážnější a nebylo to vůbec na škodu. ()

m.a.t.o. 

všechny recenze uživatele

„Klátil si mafiánsku čarodejnicu?“ – „Zo všetkého čo som ti práve povedal, ťa najviac zaujalo akurát toto?“ Najlepšia časť série? Dosť pravdepodobné. I keď je pravda, že jednotku si už veľmi nepamätám a dvojka bola tak otrasná, že ju preští hociktorá podpriemerná epizóda Odpadlíka. Zmenu na režisérskej stoličke je značne cítiť – pri prestrelkách sa už totiž nemusíme pozerať na nazoomovaný záber letiaceho projektilu a celkovo mi tie akčné scény prišli byť natočnené prehľadnejšie a v niektorých okamihoch boli i nápaditejšie (motorka so sajdkou). Vlastne, jediné čo tu po Bayovi ostalo je jeho teplý kamerový filter. Čo sa mi však páčilo najviac boli hlášky. Ich kadencia je brutálnejšia, než kadencia nábojov zo zbraní hlavných hrdinov a ich údernosť lepšia, než pästný súboj Willa Smitha s Jacobom Scipiom. Skrátka Bad Boys for Life je lepšia komédia, než akčný film, ale to mi vôbec nevadí. Skôr naopak, vyhovovalo mi to. Škoda len, že koniec bol už klasicky blockbusterovo prepálený (tentoraz doslova – a to digitálnymi plameňmi) a hlavný záporak obišiel lepšie, než by si zaslúžil. 60 % P.S.: Pobavil ma aj český dabing, kde sa pán prekladateľ evidentne odviazal a nešetril výrazom „do píče“ :D ()

ghatos 

všechny recenze uživatele

New Retro 90s Wawe. Je z toho cítit takový ten roubovaný devadesátkový styl, ale je to sympatické. Umí si to i ze sebe udělat legraci + je tam akce, nadhled...proč ne. 68%. ()

drackula 

všechny recenze uživatele

Will Smith a Martin Lawrence prichádzajú na scénu vo veľkom štýle. Má to vtip, adrenalín a tvári sa to strašne cool. Ale asi len v úvodných 10 minútach. Potom sa začína rozbiehať zlepený príbeh ako z telenovely. Prvú hodinu som doslova pretrpel a divím sa, že som nezaspal. Potom sa to trochu rozhýbalo, ale aj tak mi to niekedy pripadalo ako nepodarená epizóda CSI Miami. Veď aj vizuál bol úplne rovnaký. Hlavný záporák postupom času strácal schopnosti, keďže v úvode vybúchal za dve sekundy partiu zabijakov a následne mal problém s “dôchodcom”. Akčný top bola chvíľka Alexandra Ludwiga (Bjorn z Vikingov) v závere filmu, inak nudné a šedivé. Pekné, ale prázdne a zbytočné pokračovanie. 50% ()

Lukyn007 

všechny recenze uživatele

Možná patřím k menšině, ale Mizerové navždy mi dali přesně to, co jsem od nich očekával v prvním a druhém díle, leč Michael Bay si jel pouze svůj trademark - výbuchy, efektní záběry a kašlání na postavy. Trojka jde opačným směrem a moc jsem si ji užil, což je pro mě opravdu milým překvapením. V tomhle duchu bych si dal i čtyřku. ()

vyfuk 

všechny recenze uživatele

Tak se přeci jen vrátili. A docela ve velkém. Bad Boys jsou pro mnohými kult. Pro mě docela pozdě objevený, ale docela dobře vzpomínkové. A ono ve výsledku, proč ne? Film v rámci scénáře funguje učebnicově. Možná trochu moc bodů obratů a nějakých podobných twistů, ale i tak jde o velice dobře zpracovaný příběh, který se sice točí v nějakém klišé, které ale dobře funguje a není nijak zpracováno formou otravného nic. Kombo funguje stále dobře v rámci herců a je jasná jejich motivace, posun a cíl. V tom asi není nic moc, co více dodat. Nejde asi úplně vzít úspěch starých dílů, ale je možné se mu přiblížit. To dotáhli zde v celku dobře daleko. ()

Darth_AK 

všechny recenze uživatele

Neviděl jsem jedničku, neviděl jsem dvojku (obojí doženu) - ale tohle je asi definice toho, jak by se měli důchodci vracet do filmové branže se stylem, kapkou zjevné nostalgie a odzbrojujícím humorem, to vše míšené se solidní, ať už pamětihodnou, nebo nemastnou neslanou, akcí. Will Smith, který asi i v 80 letech bude vypadat mladší než já, a Martin Lawrence, který může jásat radostí, že se po svých "fekálech" dostal k šanci se vrátit k zcela jistě legendárním mizerům, mají fakt skvělou "nigga" chemii. Mladý tým není rušivým elementem, spíš příjemným zpestřením. Krásné záběry Miami, kvalitní soundtrack - asi bych hodil i 5, ale jsem si vědom toho, že jsem v životě viděl lepší filmy, takže hodně silné 4* a skvěle strávený čas v kině. Kdyby takové byly všechny dnešní blockbustery, možná vyhazuji radši peníze v Cinema city, než kdekoliv jinde. "Bad boys, bad boys, what you gonna do?" ()

Hollohlaway 

všechny recenze uživatele

Dobrá akce, humor, solidní střih a tempo. Jako fajnová oddechovka to funguje, není to hloupé ani nelogické. Martin Lawrence mě tím dědkovatěním trochu štval, tam se asi dalo trochu ubrat, ale nic hrozného. Vanessa Hudgens vypadá se samopalem k sežrání, zbytek mlaďochů nezaujal, Paola Nuňez neznámá, ale kus. Na čtyři tomu ale přeci jen něco chybí. ()

Související novinky

Čtyřka Mizerů má oficiálně zelenou

Čtyřka Mizerů má oficiálně zelenou

01.02.2023

Po úspěšnému návratu k sérii Mizerové se Will Smith (Král Richard) a Martin Lawrence (Jednej správně) oficiálně vrátí i pro čtvrtý díl. Situaci před rokem mírně zkomplikoval fakt, že si Smith ušil z… (více)

Policajt v Beverly Hills našel režiséra

Policajt v Beverly Hills našel režiséra

10.04.2022

Dlouho očekávané pokračování pro mnohé kultovní série Policajt v Beverly Hills v hlavní roli s Eddiem Murphym (Pan Church, Cesta do Ameriky) má po mnoha letech oficiálně zelenou. Snímek čerstvě našel… (více)

Projekty s Willem Smithem dostávají stopku

Projekty s Willem Smithem dostávají stopku

04.04.2022

Pokud poslední týden sledujete novinky a to nejen ze světa filmu, určitě vám neunikl enormně diskutovaný incident na předávání Cen Akademie, kdy herec Will Smith (čerstvý držitel Oscara za hlavní… (více)

HBO Max plánuje seriál o Tučňákovi

HBO Max plánuje seriál o Tučňákovi

14.09.2021

Tučňák, resp. The Penguin, patří mezi nejznámější Batmanovy záporáky. V devadesátých letech ho nezapomenutelně ztvárnil Danny DeVito ve filmu Batman se vrací, a příští rok se pak dočkáme na filmových… (více)

Reklama

Reklama