Reklama

Reklama

Agent v sukni je zpět, ovšem tentokrát má s sebou posilu: svého nevlastního pubertálního syna Trenta (Brandon T. Jackson). Martin Lawrence se vrací jako agent FBI Malcolm Turner a jeho alter-ego Big Momma (Agent v sukni). Trent se stane svědkem vraždy, a tak se oba musejí skrývat v přestrojení – v dívčí škole umění. Se svými novými identitami musejí Big Momma s Charmaine najít vraha dřív, než on najde je. (HBO Europe)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (80)

Renie42 

všechny recenze uživatele

Jakoby už Velká máma ztrácela ten vtip a šmrnc, co měla v předchozím filmu. Byly scény, při kterých jsem se smála, ale jako zbytek se mi zdál takový nastavovaný. Herec, který hrál Trenta v předchozích dílech nahradil ošklivý a nesympatický kluk a kde je to dítě, které porodila Malcolmova manželka, která taktéž chybí? Ti, kdo dělali tento film, neviděli ty předchozí dva. ()

Lilloos 

všechny recenze uživatele

Od předešlých dílů vážně velká změna, z akční krimi se stal muzikál, což ale nebylo na škodu...jenže když do toho motají FBI. Hlavní dějová linie mi tam prostě vadila, bez vražd, krádeží a policie to mohla být dobrá oddechovka, takhle veškerá snaha o vážnou zápletku vyzní trapně. Velká máma už mě moc nebrala, naopak její synek (vlastně dcerka) byl(a) boží. Až na ten rap. Tím akorát kazil pěvecká čísla své šikovné kamarádce. ()

Reklama

Yancl 

všechny recenze uživatele

V konkurenci dnešní zásoby komedií nemá 'Big Momma' prakticky naději na úspěch. Může být tlustá jak chce, ale křečivost celého filmu tím nenapraví. První díl splňoval jisté zásady humoru, ale tady je to spíš celá řada zbytečných a ohraných scén, které diváckému oku příliš nezavoní. A že k tomu tvůrci přilepili mladou verzi Velké mámy je víceméně na škodu. Tudíž má celý film pár světlejších momentů, zbytek stojí bohužel za prd. [30%] ()

citronada 

všechny recenze uživatele

Každý tady píšete že se vám tento film nelíbí.... no jo.... celkem vás chápu, je to prostě jako s jídlem "sto lidí, sto chutí" tak takhle to je i s filmem :) Mě se tento film celkem líbil (sice tam nebylo téměř nic na čem by jste se mohly zasmát), ale prostě..... komedie s Lawrencem mám rád a on do této role prostě sedí ! Tento díl sice nepřekonal první díl, ale překonal díl druhý, který byl alespoň z mého pohledu diváka špatný. A jinak nic mne v tomto filmu nepřekvapilo.... všechno co se tam stalo se dalo čekat, prostě typická americká komedie u které se, ale moc nezasmějete :) ()

kenkaku 

všechny recenze uživatele

Evidentně se udělal krok zpět a film si odpustil extrémy. Nicméně už to nefunguje. Obzvlášť, když si vezmu jak hnusně (a nevtipně) v masce “syn” vypadá. Přece jen ten moment potenciálního vtipu “stará bába není stará = zvládá fyzicky co by neměla” v jeho případě logicky vůbec nefunguje. Mělo zůstat jen u prvního filmu. ()

Galerie (22)

Zajímavosti (7)

  • Když studentky cvičí balet, hraje jim při tom písnička „Maniac“ od Michaela Sembella. (Zix.)
  • Martin Lawrence byl nominován na Zlatou malinu v kategorii nejhorší herečka, Ken Jeong v kategorii nejhorší herec a Brandon T. Jackson „bojoval“ o cenu pro nejhorší vedlejší herečku. (Ded@M@tes)

Reklama

Reklama