Reklama

Reklama

Agent v sukni je zpět, ovšem tentokrát má s sebou posilu: svého nevlastního pubertálního syna Trenta (Brandon T. Jackson). Martin Lawrence se vrací jako agent FBI Malcolm Turner a jeho alter-ego Big Momma (Agent v sukni). Trent se stane svědkem vraždy, a tak se oba musejí skrývat v přestrojení – v dívčí škole umění. Se svými novými identitami musejí Big Momma s Charmaine najít vraha dřív, než on najde je. (HBO Europe)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (79)

easer07 

všechny recenze uživatele

Nikdy by jsem nevěřil, že dvojka dokonce trojka, jak je zde znázorněno bude mnohem lepší, než jednička ! Stará dobrá bábina, nyní už i pomocník v akci. Je to velice originální film. Jeden z filmů, kde mi Americký humor sedl asi nejvíce. Martin Lawrence byl opravdu dobrý a jeho dabér v Českém znění Petr Rychlý také ! Film si nezaslouží tak nízké hodnocení, alespoň těch 60% by bylo k mání :) Takže celkově zhodnotím pěti hvězdičkami a zařadilo se i do mých deseti srdcovek :) ()

CiPR 

všechny recenze uživatele

Znovu se asi dívám na jiný film, než ostatní, jelikož jsem na tento film slyšel spoustu negativních ohlasů, ale hraje tam Martin Lawrence, tak to se prostě musim kouknout a ejhle. Zas taková hrůza to neni a většina filmu mě prostě pobavila, Martin Lawrence tomu dodává jako Velká máma svěží dech, už jeho předchozí dva díly mě pobavily. Chválim Brandona T. Jacksona, že konečně hraje ve filmu, kde je pořádně vidět a film neni sprostá ***** jako Tropická bouře. 75%. ()

Reklama

Lilloos 

všechny recenze uživatele

Od předešlých dílů vážně velká změna, z akční krimi se stal muzikál, což ale nebylo na škodu...jenže když do toho motají FBI. Hlavní dějová linie mi tam prostě vadila, bez vražd, krádeží a policie to mohla být dobrá oddechovka, takhle veškerá snaha o vážnou zápletku vyzní trapně. Velká máma už mě moc nebrala, naopak její synek (vlastně dcerka) byl(a) boží. Až na ten rap. Tím akorát kazil pěvecká čísla své šikovné kamarádce. ()

corpsy 

všechny recenze uživatele

Scenár je prispôsobený tomuto desaťročiu, hlavne jeho začiatku, keď sa to všetko lomilo. Už to nie sú prvé roky nového milénia, nastupuje sociálno sieťový systém. Aj keď ho tu takmer vôbec nebadať, je tu cítiť. Každopádne sa snímok ako tak podaril, má niektoré malé plusy, ktoré pre nudný večer pridajú body. A to nieje v tomto prípade až tak na zahodenie. ()

Ondrew odpad!

všechny recenze uživatele

Celkom slusna hovadina, ktora od prveho dielu zazila brutalny prepad smerom dolu. Otrepany namet, vykon M. Lawrenca priemer, v podstate vobec nechapem, na co je dobre tocit taketo shity. Ak si niekto pod tymto predstavuje "zabavu", tak to sa s radodostou postavim bokom. Dakujem, neprosim. 0%. ()

Galerie (22)

Zajímavosti (7)

  • Když studentky cvičí balet, hraje jim při tom písnička „Maniac“ od Michaela Sembella. (Zix.)

Reklama

Reklama