Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Děsivá historie dětí Baudelairových začíná přednesem vypravěče s kamennou tváří, hrozivým požárem a zlověstným příchodem vzdáleného příbuzného. (Netflix)

Recenze (5)

XZvire 

všechny recenze uživatele

Když jsem se dozvěděla, že se chystá tento seriál, poskočila jsem jako malá holka radostí. Na knížky jsem jako malá narazila náhodou a hned jsem je musela všechny přečíst. Paradoxně mi dodnes chybí první a poslední díl, tak jsem se spokojila aspoň s vypůjčením z knihovny. Strašně moc mě mrzelo, když příběhy filmově nevyšly. Po prvním díle můžu říct, že styl je zachován jako ve filmu a vůbec mi to nevadí. Začátek je trochu pomalejší a zatím si zvykám na, pro mě trochu otravného, vypravěče. Herečku, která hraje Violett bych od původní snad ani nerozeznala. S celým obsazením sourozenců jsem spokojená. Obsazení Neila Patricka Harrise do role hraběte Olafa jsem si úplně neuměla představit. Z promo nevypadal vůbec blbě, ale mám zafixovaného výborného Jima Carreyho, po prvním díle nemohu posoudit, jestli ho zvládne překonat. A Joan Cusack už je jenom taková třešnička na dortu :-) ()

Doffy 

všechny recenze uživatele

6 leté dítě by to určitě ocenilo. Zážitek navíc kazilo to, že jde v podstatě o remake nepřinášející nic nového z původního filmu. ()

Reklama

Remivsremi 

všechny recenze uživatele

Strašně mi to připomíná další počin Wese Andersona, což není můj šálek kafe. Pral jsem se s tím po celou epizodu a na konci zůstalo výrazné rozčarování. Herci jsou zde velmi dobří, ale zbytek mi nestojí za zhlédnutí. 40% ()

Hust3r 

všechny recenze uživatele

Zpočátku pozvolné, je třeba si zvykat na představitele dětí, které si ještě pamatujem z filmu a kde byli asi lepší, ale holčička Sunny opět stojí za to. No a jakmile přijde na scénu NPH, začal jsem se regulérně bavit, jelikož on je prostě bůh a hraje to přesně tak jak jsem čekal a doufal. A malé překvapení na závěr jenom potěšilo. ()

brasek 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Výborných pár prvých minút, som bol nadšený až som mal chuť pochváliť Netflix. Všetko to trvalo do chvíle až sa epizóda rozbehla a ja som nechápal. K záveru bol príbeh pre mňa už absolútne nesledovateľný. ()

Galerie (10)

Reklama

Reklama