Reklama

Reklama

VOD (1)

Epizody(10)

Obsahy(1)

Děti pronásledované ranami osudu se dostávají na stále horší a horší místa, až nakonec téměř vyřeší tajemství záhadné minulosti svých rodičů. (Netflix)

Recenze (9)

AppleCore 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Doufal jsem v pokrok oproti první řadě, ale ono nejen že to není lepší, oni z toho udělali regulérně jeden z nejotravnějších seriálů všech dob! Marně vzpomínám, jestli mě kdy postavy někdy v něčem sraly tak enormně. ()

PanCitron 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Druhá série je o poznání lepší než první, ostatně adaptované příběhy patří k tomu nejlepšímu ze série. A především je tu poměrně stěžejní Vile Village, která příběh konečně posouvá trošku jiným směrem. Bizarní humor a svět Handlera stále nepřestává bavit a osobně si myslím, že se s ním opět tvůrci popasovali velice dobře. Sirotci jsou stále sympatičtí a i ten NPH baví krapet víc než posledně. Mezery tam stále jsou (stále je to trošku utahané, někdy až moc spoléhají na příšerné počítačové efekty), ale oproti minulé sérii je to určitě příjemný krok vpřed. Oblíbené díly: The Ersatz Elevator, The Hostile Hospital ()

PKD 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Ten Olaf je ale kus...vola. Tak on může mít takovou (byť snad ještě více amorální než on a stejně jako on,si neustále pletoucí své neskutečně složité falešné jména) ženskou s takovým majetkem, outfity a super obuvi, který mu ona sama ještě nabízí...ale ne,on chce pořád zavile a od teď vlastně i bezdůvodně dědictví, teď už dokonce 2 párů sirotků (jedni mají peníze v bance,tedy asi,nikdy jsem je neviděl),a ti druzí zase na oplátku...kopu safírů či co. Ne...teď už jde jen o čistou pomstu a nastupuje terror.:) A ano,musím souhlasit se samotným L.Snicketem,který vás neustále do omrzení varuje,že je spousta veselejších seriálů...a má pravdu,ten pán. Ovšem za mě,když už tomu jednou propadnete,jsou vám ty ostatní tzv.veselé seriály...ukradené.:) A vrcholy série? No,až na 1.film,v podstatě...všechny. ()

Jaro.Krafcik 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Ako na hojdačke, tak by som zhrnul druhu sériu. Niektoré epizódy ozaj slabšie ako v prvej ale záverečné boli parádne. Určite dám aj tretiu sériu ktorá už má len sedem časti a všetko uzatvorí aj keď si myslim že šťastne, aj keď tento príbeh sľubuje veľké nešťastie. Tak uvidíme, ako sa to celé ukončí. 3* ()

bedn1 

všechny recenze uživatele

***1/2 První série mě okouzlila, ale druhá mě opakováním stejných (a teď už trochu otravných) konceptů spíš nudí. ()

Plechy 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Nejlepší série tohoto seriálu. Na rozdíl od první série je tato mnohem zábavnější, protože se zde více cestuje. Už tu nemáme jednotlivé opatrovníky, kteří by se starali o hlavní hrdiny. To ovšem neznamená, že by se v této sérii neumíralo, právě naopak. Zvláště jedna smrt je, pro ty co nečetli knihy, velice smutná. Ovšem to vás nesmí odradit, protože tato série je naprostá bomba a já vám ji vřele doporučuji. ()

Jimclark 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Naštěstí se mé obavy z 1. série nepotvrdily, a příběh se v ní už v sedmém díle zcela oddělil od filmu. Nejlepší z této série byly díly ze školy, hlavně díky výborné Kitaně Turnbull aka Carmelitě (podle mě má tohle děvče v sobě víc talentu, než všichni tři sourozenci Baudelairovi dohromady), nejúmornější mi přišly ty s výtahem. Těším se na 3. sérii, a jsem moc zvědavý, jak celá tahle taškařice dopadne. ()

Reklama

Reklama