Reklama

Reklama

VOD (1)

Epizody(7)

Obsahy(1)

Ve třetím a závěrečném dějství této řady se děti Baudelairovy nezastaví před ničím, jen aby vyřešily tajemství zkratky D. P. a unikly hraběti Olafovi jednou provždy. (Netflix)

Videa (1)

Trailer

Recenze (4)

Jaro.Krafcik 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Jednoznačne najlepšie séria, koniec ako som čakal, bol šťastný takze nám výpravač v prvej serii klamal. Rovnako ako aj film ale nevytiahlo seriál na lepšie hodnotenie. Zdalo sa mi to až príliš cieľené na mladšie publikum. Ale zas nebolo to nič zlé a na netflix ide o celkom dobrý seriál. Ktorý ani neľutujem že som celý pozrel. 3,5* ()

Plechy 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Naprosto excelentní zakončení seriálu s velkým poučením nakonec. Zároveň musím pochválit postavu Lemonyho Snicketa, který vše spojuje, naznačuje, vysvětluje a funguje zde lépe než v knihách. Všichni zde hrají skvěle, Neil Patrick Harris Harris si krade scény pro sebe jako vždy. Určitě doporučuji. ()

Reklama

Jimclark 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Bohužel jsem poslední 2 díly mohl vidět pouze bez titulků (v jakémkoliv jazyce), a kvůli tomu jsem rozuměl asi jen třetině dialogů. Takže jsem se řídil hlavně atmosférou a celkovým dojmem. Kdoví, možná, kdybych rozuměl líp anglicky (číst umím, ale s odposlechem je to horší), hodnocení by šlo dolů. 😉 Ale takhle jsem spokojen. ()

PanCitron 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Na téhle sérii bylo vidět, že Handler měl pár let na to, aby mohl celým příběhem znovu popřemýšlet. Ač se mi konec knihy líbil a v podstatě je identitcký v mnoha ohledech i v seriálové verzi, román mi přišel vždycky maličko ukvapený a plný berliček typu (není čas vysvětlit vše). Tady se vše vcelku pěkně pospojovalo do jednolitého obrazu. Samozřejmě, nějaké otazníky stále zůstaly, ale i tak je výsledek nanejvýš uspokojivý. Povedené zakončení. Oblíbené díly: Penultimate Peril, The End ()

Galerie (71)

Reklama

Reklama