Reklama

Reklama

VOD (1)

Riddick se probouzí na neznámé planetě, kde je pohřbený pod hlínou a kamením. Když se vyhrabe ze země, začne boj o život. Na planetě je mnoho predátorů, kteří ho začnou lovit. Riddick se chce napít, ale zjistí, že voda není pitná a tak musí hledat zdroj vody někde jinde. Riddick má zraněnou nohu a začnou ho lovit mimozemští psi dingo. Riddick se schová pod vodou, než psi odejdou. Poté na něj dotírá jeden pes, ale Riddick ho odežene. Posléze spatří čistou vodu, která teče ze skal a tam se může konečně napít. U vody jsou jezírka, ke kterým opět dorazí obrovští psi. Riddick se schová a pozoruje, jak je jeden ze psů sežrán ještěrem, který vyleze z vody. Další ještěr pak napadne Riddicka. Ten se však dokáže ubránit a uteče pryč. Riddick se pak schová pod skálu, aby přečkal noc. Riddick vzpomíná na to, co se mu stalo. Riddick se měl stát lordem vůdcem u smrtivládců. Riddick hledal svůj domov zvaný Furya. Riddick měl slíbeno, že ho jistý muž jménem Kron dopraví domů do Furye. Kron ho ale podvedl a shodil ho z útesu, který ho následně zasypal. Když se Riddick probudil, prozkoumal planetu a našel její přívětivou tvář. Na druhé straně je tráva a voda. Ale může se tam dostat jen skalní průrvou, která vede přes jezírko, kde jsou nebezpeční ještěři. Riddick si ochočil malého psa a vydal se na souboj s ještěrem. Riddick souboj vyhrál a dostal se na lepší stranu planety. Tam našel opuštěnou základnu, kde sepnul nouzový snímač. Ten ho naskenoval do systému a dal vědět vesmírným lodím v okolí, že na planetě je trestanec, na kterého je vyspaná odměna. Na planetě zanedlouho přistálo vesmírné plavidlo lovce odměn jménem Santana, ten má sebou několik kumpánů. Santana se chce zbavit zajatkyně, kterou má na lodi a tak ji chladnokrevně zastřelí. Na planetu záhy přilétá další plavidlo. Jsou to další lovci odměn v čele s velitelem Johnsem. Santana chce, aby Johns vytáhl z lodi jeden zdroj, aby nemohla odletět. To je pojistka, proti Riddickovi. Santana pak zaměří Riddicka a vydá se ho v noci ulovit. Jeden jeho člověk se však chytí do pasti, která ho rozpůlí. Riddick pak zabije další dva členy jeho posádky. Santana jde ráno za Johnsem a žádá ho o pomoc. Přitom se ale naváží do Johnsovi kolegyně jménem Dahl. Ta si nebere servítky a dá mu pěstí. Johns říká, že mu pomůže, ale chce rozkazovat on. Johns pak sleduje Riddickova psa a doufá, že ho dovede až k Riddickovi. Johns prohledá jeskyni, ale najde tam jen mrtvého muže od Santany. Johns si myslí, že se Riddick chce dostat ke zdroji a varuje ostatní, kteří jsou u lodě. Tam je Dahl, která se opět popere se Santanou. Riddick se pak tajně vkrade do vesmírné lodě a ukradne tam oba zdroje. Lodě teď nemohou odletět... (TV Prima)

(více)

Diskuze

CreepyJoe

CreepyJoe (hodnocení, recenze)

https://www.fandimefilmu.cz/clanek/32422-riddick-4-vin-diesel-novymi-obrazky-laka-na-dlouho-odkladanou-sci-fi?consent=CPcaLcAPcaLcAD3ACBCSC0CsAP_AAEPAAATIIXIBhCokBSFCAGpYIIsAAAAHxxAAYCACABAAgAABABIAIAQAAAAQAAQgBAACABQAIAIAAAAACEBAAAAAAAAAAQAAAAAAAAAAIQAAAAAAAiBAAAAAAABAAAAAAABAQAAAgAAAAAIAQAAAAAEAgAAAAAAAAAAAAAAAAQgAAAAAAAAAAAgAAAAAEELoE4ACwAKgAXAAyACAAGQANAAcwBEAEUAJgATwAqgBiAD8AISARABEgCOAE4AKUAWIAywBmgDuAH6AQgAiwBaAC6gGBANYAbQA-QCbQFqALzAZIA0oBqYELgAA.YAAAAAAAAAAA&sznclid=aAEMVVlZX1xeXlxfUFFaW19RWF9eWlxeFBxVWV5eUFxbUVBYXUZQXVwUHA1VWV5fXFFbX1taX0ZcWVwUC1VcLF9RKVpeLlleUFwqUStYUC4tLF8pXVxeUSpQKyldLQ#dop_ab_variant=882201&dop_source_zone_name=hpfeed.sznhp.box&dop_vert_ab=882201&dop_vert_id=leg0&dop_req_id=4ffSJaY8n5D-202301282024&dop_id=19350329

na příspěvěk reagoval Mukade

Grogan

Grogan (hodnocení, recenze)

Co mě na tomhle filmu hodně pobavilo, byl ten fakt, že na roli herce, který měl být otcem Cola Hausera z jedničky, obsadili věkově skoro stejně starého herce, snad mohli vybrat někoho staršího nebo z něj udělat Johnsova bráchu nebo kamaráda, ději filmu by to neublížilo...

Anarvin

Anarvin (hodnocení, recenze)

Ještě než se pustí do dalšího Riddicka, natočí režisér David Twohy sci-fi Ice Moon Rising

ywo666 - Nakonec jo, ale hádám, že od té doby co ses ptal už jsi zaznamenal první fotky atd. :)

Pod

Pod (hodnocení, recenze)

Chen

Vzhledem k tomu, že Riddick je Vinův miláček, tak by určitě seriál ze jeho světa nenechal bez něj.

Chen

Chen (hodnocení, recenze)

No jsem na seriál MERC CITY zvědavý, podle toho, co o něm Vin prohlásil, se bude na co koukat. I když určitě bude dost lidí peskovat, že se nebude točit hlavně kolem Riddicka (nepředpokládám, že si Diesel střihne hlavní roli, ale camea bychom se dočkat mohli). 

na příspěvěk reagoval Pod

Pod

Pod (hodnocení, recenze)

Jo! Konečně nějaké novinky. Jen se divím, že rovnou Furia, když měl být ještě jeden díl v Underverse a finále až na Furii. A temný seriál z Riddickovi galaxie si nechám také líbit.

Uživatel butterslider smazal svůj příspěvek.

ywo666

ywo666 (hodnocení, recenze)

Bluntman

Hmm Halloween som nevidel ani jeden. Respektíve len ten od Roba Zombieho 2007. Podľa hodnotenia aj kultového statusu vládnu 1 a 2. Ale ako je to s reálnou kvalitou a zábavnosťou filmu. Neviem. Každopádne potom musia zabrať v FF8 aby boli nespochybniteľne jedineční.

na příspěvěk reagoval Pod

Bluntman

Bluntman (hodnocení, recenze)

ywo666

"mimochodom napadá vás nejaký filmový precedens keď 7. diel bol najlepší zo všetkých???" - Halloween H20. Spolu s prvními dvěma částmi, které vnímám jako v podstatě jeden rozdělený film, nejlepší část téhle horrorové série. 

na příspěvěk reagoval ywo666, Martin741

ywo666

ywo666 (hodnocení, recenze)

Lacike

Len FF ma rozpočet 250 mega +100 reklama. To bude chcieť 700  aby sa to bez problémov zaplatilo. Ale aby to bol kasový hit malo by to zarobiť vyšše miliardy. A to už je celkom silné kafe. Ja tipujem 850-900 reálne. 1.1 miliardy ak šikovne a rozumne využijú smrť Walkera. A samozrejme ak sa to maximálne vydarí. Kľudne sa môže stať, že to bude najlepší diel série. (mimochodom napadá vás nejaký filmový precedens keď 7. diel bol najlepší zo všetkých???). Na druhú stranu ak sa to nepodarí a bude to až 3. najlepší diel za 5kou, 6tkou. Budú radi aj za to ak sa to zaplatí. O tom ale nemám pochýb. Last Hunter ma tiež neoslovil. Ale neviem o tom skoro nič takže tomu môžem krivdiť.

na příspěvěk reagoval Bluntman

ywo666

ywo666 (hodnocení, recenze)

Pod

Uvidíme, FF7 ešte nemalo premiéru. Vin ako hlavná hviezda a spolu producent má teraz určite veľa práce. Propagácia, prípravy na premiéru a všetky tie pičoviny okolo veľkofilmov. Verím, že ak chce točiť ďalšieho Ridicka dozvieme sa to po premiére. A podľa toho ako sa bude FF7 dariť. Dosť možno to ovplyvní, či bude mať na Riddicka peniaze a start power. A to isté platí od Last Hunter. Ak to bude úspešný film, bude si môcť dovoliť iné veci.

na příspěvěk reagoval Pod, Lacike

Pod

Pod (hodnocení, recenze)

movieband , ywo666

Jasně, ale Last Hunter je už taky dotočen ne? Tak už by se mohlo začít něco dít. Dal bych dva díly, a konec. Jeden v Underverse a poslední závěrečný na Furyi.

na příspěvěk reagoval ywo666

ywo666

ywo666 (hodnocení, recenze)

Pod

Tak Vin je aj púroducent ak sa nemýlim. Však si dokončí čo má rozrobené a potom sa na to vrhne v plnej sile. A možno dajú aj dva diely na jeden záťah.

na příspěvěk reagoval Pod

movieband

movieband (hodnocení, recenze)

Pod

když dal kvůli trojce svůj dům do zástavy, aby to mohl natočit a studia daly zelenou, tak si myslím, že pro něho Riddick znamená přece jenom trochu víc, než jiné role.. 

na příspěvěk reagoval Pod

ywo666

ywo666 (hodnocení, recenze)

Pod

Tak FF7 sa pretiahlo a Vin natočil aj The Last witch hunter. Takže moc nemal kedy.

na příspěvěk reagoval Pod

Pod

Pod (hodnocení, recenze)

Už mě to začíná štvát. Pomalu dva roky pryč od Riddicka a studio se ještě nerozhoupali k žádné akci. A to když potvrdily další díl, tak jsem čekal, že to bude odsejpat.

na příspěvěk reagoval ywo666

Pod

Pod (hodnocení, recenze)

Dyas

V to teda doufám. Pokud to bude poslední Furious, tak pak by snad měl mít na natočení dalších Riddicků čas, on by si ho ale asi našel i tak, když to tak zbožňuje.

Dyas

Dyas (hodnocení, recenze)

Pod

Já si myslím, že první velké info bude po premiéře Rychle a zběsile 7 nebo po natočení Last Witch Hunter.

na příspěvěk reagoval Pod

Pod

Pod (hodnocení, recenze)

Tak čekám na nějaké info o čtyřce a stále nic. Nemáte nějaké info?

na příspěvěk reagoval Dyas

ywo666

ywo666 (hodnocení, recenze)

A ty ašpiruješ na titul pičusa týždňa, či prečo sa stále zhovaďuješ na diskusiách csfd? To, že si idiot už vieme. Takže kľudne môžeš odpáliť tam odkiaľ si prišiel.

 (hodnocení, recenze)

každej tu ze mě má strach. už na mě nikdo nereaguje ..poseroutkové.

na příspěvěk reagoval ywo666

 (hodnocení, recenze)

Bluntman

chytrý člověk píše složite věci ve zkratce a krátce ty homoušká tlamo .

btw : Chcípni na ploché nohy!

Bluntman

Bluntman (hodnocení, recenze)

Segrestor

Já tu musím být, aby zde byl příklad, že se Riddick zamlouvá i lidem, kteří dokážou napsat větu rozvitou a mají bohatou slovní zásobu. :-P

Uživatel Segrestor smazal svůj příspěvek.

 (hodnocení, recenze)

Bluntman

Já nic proti zahradníkůn nemám. Kdyby Segrestor chtěl tak mě může klidně posekat trvátu nebo vytrhat plevel.

Bluntman

Bluntman (hodnocení, recenze)

Wacoslav1

Jenom se přizpůsobuji diskuznímu folklóru. Jinak jsem zrovna tebe nemyslel, když jsem ten příspěvek psal. Jenom je mezi Segrestorem a killdukem napětí, a tak by ho mohli ventilovat efektivněji. 

A režisérská verze za čtyři je.

na příspěvěk reagoval Segrestor

Segrestor

Segrestor (hodnocení, recenze)

Wacoslav1

tvoje hvězda stoupá vzhůru, co? :) hele, já tenhle specifickej  žánr přímo žeru, pro mě to bylo pět, už jak naběhly úvodní titulky :))

na příspěvěk reagoval Wacoslav1

 (hodnocení, recenze)

Když nad tím tak uvažuju tak Predátor by neměl šanci.. ani by se neškrtnul sirkou o prdel a Riddick by mu dal k.o

Wacoslav1

Wacoslav1 (hodnocení, recenze)

A propo já tu nejsem proto abych se líbil. Už tu mám i fanclub který mi tu a tam pohrozí likvidací...

na příspěvěk reagoval Segrestor

 (hodnocení, recenze)

stejně by by Riddick nad Predátorem vyhrál .

Wacoslav1

Wacoslav1 (hodnocení, recenze)

Segrestor

Hele teď jsou procenta odpovídající. Neskutečné já dal 65% za sebe slušnější 3* upozorňuju přečtete si koment pane mačeta.

na příspěvěk reagoval Segrestor

Související novinky

Drax v hotelu plném zabijáků

Drax v hotelu plném zabijáků

13.02.2017

Dave Bautista (Drax ze Strážců Galaxie) má našlápnuto k solidní herecké kariéře. V posledních letech se stihnul objevit v bondovce Spectre nebo v Dieselově Riddickovi a letos uvidíme ve dvojce… (více)

Riddicka čeká pokračování

Riddicka čeká pokračování

22.11.2015

Vin Diesel sliboval třetího Riddicka mnoho let. A když jsme ho předloni nakonec dostali, byl z něj téměř stomiliónový hit, u kterého se okamžitě začalo spekulovat o pokračování. Jaká je situace nyní?… (více)

Čeká nás další Riddick a xXx?

Čeká nás další Riddick a xXx?

02.02.2014

Kariéra Vina Diesela je na tom velice dobře. Série Rychle a zběsile je na vrcholu sil, relativně laciný třetí Riddick vydělal téměř 100 milionů dolarů a Marvel Dieselovi určitě zaplatil slušnou sumu… (více)

Nejúspěšnější herec roku 2013: Dwayne Johnson

Nejúspěšnější herec roku 2013: Dwayne Johnson

20.12.2013

Magazín Forbes uveřejnil tradiční výroční žebříček herců, kteří zajistili Hollywoodu nejvyšší zisky. Na prvním místě poměrně překvapivě trůní Dwayne „The Rock“ Johnson, jehož filmy souhrnně utržily… (více)

Reklama

Reklama