Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Třicet let poté, co diváky uchvátil původní film, se Krotitelé duchů vracejí, aby se ve zcela nové podobě představili současné divácké generaci. Režisér Paul Feig kombinuje známé prvky boje s nadpřirozenými bytostmi, díky kterým byla původní filmová série tak oblíbená, s novým hereckým týmem, složeným z těch nejlepších komediálních herců současnosti. Připravte se na letní podívanou, během které společně zachrání svět! (Falcon)

(více)

Diskuze

PŘIDAT PŘÍSPĚVEK

 (hodnocení, recenze)

renegad

Hele, dělej jak myslíš. Spíš bych to viděl na ''dáš si pět piv a každá je pak krásná''. Apeluj na tohle :-D

renegad

renegad (hodnocení, recenze)

Ako sa to spieva v tej pesničke??? Pivo delá hezká tela .... alebo tak nejako to bolo. Tak keď ma niekto ukecá k tomu že má perfektnú duchársku komédiu tak aj napriek 100 percentnému krvácaniu do mozgu si vylepším postavu dostatočným prísunom zlatiského moku :D Pôvodne som filmu dával aspoň malú šancu na úspech. Po vzhliadnutí ma opustila aj posledná nádej :D

 (hodnocení, recenze)

renegad

Pokud si na to příště dáš 10 a více piv, tak věř tomu, že z toho budeš mít ještě větší trapárnu, něž doposud. Pokud ti to za to stojí, tak si klidně dej....ale pak nám tu neplač!

na příspěvěk reagoval renegad

renegad

renegad (hodnocení, recenze)

No tak už som si to konečne pozrel. A naozaj to nesiaha ani po ektoplazmou osliznuté členky pôvodných filmov. Jediné čoho som sa bál bolo to že sa konca nedožijem. Feministická hovadina s náznakmi lezbicity ktorá pobaví tak maximálne dominanthé samice HOMO druhu. 

 

Na ďalšie vzhliadnutie budem potrebovať minimálne 10 pív.

GarfieldM

GarfieldM (hodnocení, recenze)

Co máte se starejma hercema,když se takovou dobu čekalo na trojku a mohla bejt Bill to odmítnul a potom jeden umřel a konec...Dal bych tam míň slizu a přidal humor..Prej víc strašidelný chacha...Snad dvojka bude poctou jedničce - protože tohle je před jedničkou.Furt si říkám,kde je slímo??Pak si to profrčí kolem..Mínus - Střih a to děsný oříznutí - Vždyť to jde normálně udělat jako v tom tunelu.Jak nastoupí a je tam zmrvená ta znělka - No fuj.Hudbu vybral nějakej pablb.Blbá akce nakonci - Nejsou vidět všechny v akci.Kde berou krotitelky finance na ty serepetičky - V původním filmu to bylo jakoby od starosty.Vůbec nevím co-kdo je ten údržbář a jak získá tu moc?To tam neni ani v extended verzi...Proč nepřizval napomoc starý tým,vždyť se tam objeví Aykroyd - Mohl pomoct.

renegad

renegad (hodnocení, recenze)

Dvojka možno mala slabšie momenty ale zase kráčajúca socha slobody bola podľa mňa epickejšia než nafúknutý michelin - alebo čo to vlastne bolo z jedničky. 

na příspěvěk reagoval konvicce

Příspěvek byl smazán administrátorem.

 (hodnocení, recenze)

Přesně tohle mi řekl i borec z práce - jen to, že by to stáhl ze čtyř na 3. I mě se to poměrně líbilo :)

Příspěvek byl smazán administrátorem.

Příspěvek byl smazán administrátorem.

Allord

Allord (hodnocení, recenze)

Když jsem na tom byl v kině já, většinu osazenstva tvořily lesbické páry. Jestli se jim to líbilo, nevím, možná na to šly jen z povinnosti, na oslavu vítězství nad námi šovinistickými prasaty...

darthhokro

darthhokro (hodnocení, recenze)

asi jen jiným uřvaným 300kg holkžm :D Tahle srajda je na stejné úrovni jako babovřesky, takže ovečkám se to líbí.....

Fenquick

Fenquick (hodnocení, recenze)

Koho může bavit parta pitvořících se protivně uřvaných holek? Ať už dělají nějaké skeče nebo třeba ve volném čase vyšívají, tohle se prostě fakt nepovedlo.

Příspěvek byl smazán administrátorem.

Sabrewulf

Sabrewulf (hodnocení, recenze)

Jestli se někomu na TYHLE holky dobře koukalo, pak je něco sakra špatně.

Příspěvek byl smazán administrátorem.

Fenquick

Fenquick (hodnocení, recenze)

Narozdíl od Ozzyho (Prince Temnot), který měl pocit že je zase sjetý, jsem měl pocit, že byl sjetý celý tvůrčí a produkční štáb. A to dost zle.

Dilvermoon

Dilvermoon (hodnocení, recenze)

Fakt děsný. Vtip nikde, dialogy stupidní a krotitelky trapný. Předchozí dva Krotitelé duchů jsou klasika, také díky výborným hercům a humoru, který tady naprosto chybí. Tedy snaha je, ale bohužel....  Snad jen pohled na budovu, ve které úřadovali předchozí Krotitelé, docela potěší, pak občas nějaký ten záblesk něčeho.... ale jinak opravdu slabé, slabé....

Jarin69

Jarin69 (hodnocení, recenze)

Tak jsem to ještě jednou zkusil a fakt ne. Škoda, že nesahnali normální herce. Ty ubohé komičky to uplně zničily.

Fenquick

Fenquick (hodnocení, recenze)

Nechoď na nový krotitele duchů, nejsou vtipný. Ty krávy ho zkurvily.

amyth

amyth (hodnocení, recenze)

Lucasion

Je to directors cut ...... Feig udělal svižnější, srozumitelnější verzi tím, že vynechal ty nejhorší scény, které nejvíce vadily fanouškům. Má to cca 6 minut včetně titulků :-D

na příspěvěk reagoval konvicce

Související novinky

Další Krotitelé duchů našli nového režiséra

Další Krotitelé duchů našli nového režiséra

06.12.2022

Snímek Krotitelé duchů: Odkaz z loňského roku slavil u fanoušků série úspěch. Režisérovi Jasonu Reitmanovi se v něm podařilo představit nové postavy a navodit silnou dávku nostalgie k originálu. S… (více)

Sigourney Weaver zpátky v Krotitelích

Sigourney Weaver zpátky v Krotitelích

08.06.2019

Režisér Jason Reitman (Lítám v tom), syn Ivana Reitmana (Krotitelé duchů I, II), už nějakou dobu kutí pokračování ke kultovní sérii svého táty. To má ignorovat ženský reboot z roku 2016 a místo toho… (více)

Hrdina Uncharted shání parťáka

Hrdina Uncharted shání parťáka

30.03.2019

Herec Tom Holland (Spider-Man: Daleko od domova) má momentálně plné ruce práce s tím, aby neprozradil žádný důležitý spoiler ohledně blížících se Avengers: Endgame, už brzy ho ale čeká natáčení… (více)

Třetí Krotitelé duchů nabírají obsazení

Třetí Krotitelé duchů nabírají obsazení

03.03.2019

Pokud jste to prošvihli, Jason Reitman (Juno, Lítám v tom), syn Ivana Reitmana, režiséra původních Krotitelů duchů, chystá pokračování, které bude filmově navazovat na druhý díl a v podstatě tak… (více)

Reklama

Reklama