Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Třicet let poté, co diváky uchvátil původní film, se Krotitelé duchů vracejí, aby se ve zcela nové podobě představili současné divácké generaci. Režisér Paul Feig kombinuje známé prvky boje s nadpřirozenými bytostmi, díky kterým byla původní filmová série tak oblíbená, s novým hereckým týmem, složeným z těch nejlepších komediálních herců současnosti. Připravte se na letní podívanou, během které společně zachrání svět! (Falcon)

(více)

Diskuze

FMDmaster

FMDmaster (hodnocení, recenze)

kazdy kdo dal tomuto vic jak 2 hvezdy {i to je asi az moc} by se mel jit lecit :-D 

 (hodnocení, recenze)

Mega ko ko ko k --kokotina jak prase. Mega trapné a dementní.

Jarin69

Jarin69 (hodnocení, recenze)

Nedalo mi to a zkusil jsem tomu dát po letech další šanci. Ten film mohl být hodně dobrej. Doba přála trikům, ty byly slušné. Místy dobrá hudba a pár dobrých scén. Kdyby tam nehrály ty dvě stand up komediantky a nebyla tam špatně zvolená postava sekretáře, tak by to bylo více než důstojné pokračovaní. Klidně by to bylo na 5 hvězd. Škoda :o(

na příspěvěk reagoval Prometheus69

Sabrewulf

Sabrewulf (hodnocení, recenze)

duhovnik

To všechno je práce režiséra. On se i v ostatních svých filmech plácá mezi samýma ženskýma + plno slepičích "vtipů". On je totiž evidentně mega buzerant, ale ne takový ten homosexuál, který je homosexuálem proto, že se mu líbí chlapi a nikdo by to na něm nepoznal, on je prostě taková ta buzna k zblití, absolutní parodie na chlapa, karikatura bez koulí, ubožák. A všechnu tu svoji podpantofláckou submisivitu cpe i do svých filmů.

na příspěvěk reagoval GigaPudding

duhovnik

duhovnik (hodnocení, recenze)

Stiahol som si ten film, snazim sa na to pozerat ale vobec to nechapem. Ak to ma byt trapna parodia na Ghostbusters, tak to by som pochopil, ale to mali zkombinovat viacero filmov aby to fungovalo. Vtipy zalozene na prdoch, pritepleny hystericky drama queen riaditel ako vystrihnuty z hulicskej komedie Uvidime zahulime ktory robi fakace. Po prichode do tej hasicskej stanice tam ta jedna herecka kvoka ako slepica... tie prdove vtipy a kvokanie asi budu oslava female power. To som zatial videl len 30 minut a fakt netusim preco by som sa mal na tuto slataninu pozerat. Som rad ze som na tom nebol v kine.

na příspěvěk reagoval Sabrewulf

Tryskomyš

Tryskomyš (hodnocení, recenze)

Přečetla jsem jen pár posledních příspěvků. Mně se film líbí. Je natočený jakoby ve stejném duchu, jako kdyby byl natočený v úplně stejné době, jako staří krotitelé. Myslím že se povedl.

na příspěvěk reagoval Sabrewulf

Shakaar

Shakaar (hodnocení, recenze)

vegetol.mp

Trojka dosud nebyla protože Murray nechtěl mít po dvojce s Krotitely nic společného a bez něho by to tolik nemělo smysl protože společně s Sigourney Weaver táhl oba snímky a Dan Aykroyd s Harold Ramisem byli relativně lepší křoví, měli super hlášky, ale sami o sobě neměli takové charisma jako Bill. Je otázka jak nový snímek pojmou, nebude to reboot, ale musí tam zakomponovat i nové postavy, protože na partu důchodců se půjdou dívat jen hard-core fanoušci, těch nepochybně hodně, ale aby to vydělalo, potřebuje studio ještě více lidí. V nový film uvěřím až bude natočený, do roku 2020 se může cokoliv udát.

vegetol.mp

vegetol.mp (hodnocení, recenze)

Tahle logika je boží. Mám možnost natočit trojku s původním obsazením, dělám zagorku, upejpám se. Počkám, až jsou všichni herci starý, hnusný, fyzicky na huntě a  jeden dokonce umřel a pak jakože velkoryse svolím, že se budou točit GB 3 a půlka herců bude hrát na kriplkáře. Tohle měli natočit v půlce 90. let.

na příspěvěk reagoval Shakaar, Sabrewulf

m.a.t.o.

m.a.t.o. (hodnocení, recenze)

stuntmanMIKE

Ja som vobec nesledoval co sa dialo okolo toho filmu, ale tych 144 mega je kurva vela, co si mysleli, ze to bude mat polmiliardove trzby preboha? Len preto ze tam "hra" dvestokilova afektovana pitcha?

stuntmanMIKE

stuntmanMIKE (hodnocení, recenze)

m.a.t.o.

mna zas najviac bavili tie vykriky do tmy od tych pic o tom, ako je film skvely, ale ludia ho zhatovali kvoli tomu, ze spolocnost je ovladana chlapmi a ti nejdu prezit, ze tam hraju len zeny :)

na příspěvěk reagoval Sagara, m.a.t.o.

Hopeman

Hopeman (hodnocení, recenze)

Toho vypatlanýho šuráka fejgovýho by měli pověsit někdy brzy za koule do průvanu potom zalejt pryskyřicí nechat ztvrdnout a jako jantar věnovat nějaké feministické organizaci, která by se mohla za pár století pokusit naklonovat tohle dementní stvoření a vystavovat ho někde v parku jako karikaturu muže.....odporný podtvor! (slovy Velkého Gozéra)

na příspěvěk reagoval Sabrewulf

Uživatel Hopeman smazal svůj příspěvek.

 (hodnocení, recenze)

''Zakomplexovaní internetoví diskutéři jsou pro film zdrojem humoru, nikoli záminkou ke sdělování velkých myšlenek o nerovnoprávnosti pohlaví''.

Související novinky

Další Krotitelé duchů našli nového režiséra

Další Krotitelé duchů našli nového režiséra

06.12.2022

Snímek Krotitelé duchů: Odkaz z loňského roku slavil u fanoušků série úspěch. Režisérovi Jasonu Reitmanovi se v něm podařilo představit nové postavy a navodit silnou dávku nostalgie k originálu. S… (více)

Sigourney Weaver zpátky v Krotitelích

Sigourney Weaver zpátky v Krotitelích

08.06.2019

Režisér Jason Reitman (Lítám v tom), syn Ivana Reitmana (Krotitelé duchů I, II), už nějakou dobu kutí pokračování ke kultovní sérii svého táty. To má ignorovat ženský reboot z roku 2016 a místo toho… (více)

Hrdina Uncharted shání parťáka

Hrdina Uncharted shání parťáka

30.03.2019

Herec Tom Holland (Spider-Man: Daleko od domova) má momentálně plné ruce práce s tím, aby neprozradil žádný důležitý spoiler ohledně blížících se Avengers: Endgame, už brzy ho ale čeká natáčení… (více)

Třetí Krotitelé duchů nabírají obsazení

Třetí Krotitelé duchů nabírají obsazení

03.03.2019

Pokud jste to prošvihli, Jason Reitman (Juno, Lítám v tom), syn Ivana Reitmana, režiséra původních Krotitelů duchů, chystá pokračování, které bude filmově navazovat na druhý díl a v podstatě tak… (více)

Reklama

Reklama