Reklama

Reklama

Spy Kids 4D: Stroj času

  • Česko Spy kids: Stroj času (více)
Trailer 2

Obsahy(1)

Marissa Cortez Wilsonová má vše, po čem touží - úspěšného a pohledného manžela, nádherné miminko a dvě úžasně chytré, nevlastní děti… jenže nic není tak růžové, jak se zdá. Její malá dcera si dělá, co chce, dvojčata, Rebecca a Cecil, ji jemně řečeno nesnáší a manžel by ani nepoznal, že doma žije se superšpionkou. Marissin svět se otočí vzhůru nohama, když šílený padouch hrozí ovládnout svět a ona je povolána do akce. Kromě ní jsou však do záchranné mise zapojeni i Rebecca s Cecilem. Nejen že zjistí pravou totožnost své macechy, musí také zapojit své mozkové závity a přijít na to, jak zloducha zneškodnit. Veškerá legrace jde teď stranou. Spy Kids bojují za záchranu stroje času. (oficiální text distributora)

(více)

Videa (23)

Trailer 2

Recenze (107)

Niktorius 

všechny recenze uživatele

Nemůžu si pomoct od silného podezření, že Rodriguez přes začátkem natáčení nakoukával jihoindické akční komedie. Některé akční vychytávky jsem totiž viděl zatím pouze v nich a ve Spy Kids 4D. A co víc - čtvrtá Špiončata jde dokonce podobnými slovy jako průměrný drávidský akčňák i ohodnotit - atraktivní vizuál, hromada nadsázky, exaltovaný důraz na rodinné hodnoty, glorifikace vlastních hrdinů, odkazování na jiné filmy a zvrtané vyprávění, které negraduje a na několika místech se zatočí v kruhu. A k tomu ta zpropadená čichací kartička, co mi odmítala fungovat, i když jsem ji stíral jako o život...50% ()

Paldiny 

všechny recenze uživatele

Robert Rodriguez sa v posledných špiónoch znížil k tomu najprízemnejšiemu humoru a že k prízemiu bolo sakra blízko už v predošlých kapitolách. Tu ale prekonáva sám seba, oblúkom lietajú zvratky, v bitkách počas kopancov tečie plodová voda, dobré trávenie rovnako slaví úspech aj plienkový priemysel má svojho kandidáta. Dej vôbec nezaostáva a rozhodne sa začať až na konci filmu, zato pointa o "plytvaní časom“ je tvorcami vysvetlená radšej hneď. A ak by sa predsa len našiel botník s extra dlhým vedením, určite mu to dopodrobna vysvetlí záverečná morálne-priezračná prednáška. Zla je tu teda dostatok, naopak vizuálna stránka snáď poprvýkrát v poriadku, hovoriaci peso občas vypustí dobrý heft (pokiaľ zrovna nevypúšťa niečo iné) a až na pôvodných odrastených v menších roliach, stará parta ostáva za dverami, čo beriem, vzhľadom na posledné rodinné stretnutie, za šťastný krok. Plytkosť filmu a vlastne celej série už nie. ()

Reklama

Danny F. 

všechny recenze uživatele

Tohle se asi moc nepovedlo. Strašně moc mi vadily čísla co se objevovala kvůli 4D efektu a působily jen rušivě. Myslím si že 4D efekt je zbytečný a vtíravý. Samotný film je strašně moc pod hranicí divoké akce a působí lacině i přes efektní stránku. Rodriguez je větší frajer a měl by se spíše držet akčního žánru. 55% ()

Acrobat odpad!

všechny recenze uživatele

Tak pes s akcentom Jamesa iste nemal chybu, hoci je to jediný prvok, ktorý robí film cieľovým artiklom, teda komédiou. Deti sú v poho, jednoznačne navrch ma chlapec, v ktorom som sa sem tam videl. Au. Prdíky, zvratky, decko prehadzujúce si zločinca, morálne poučenie, zadrbkaná mamka, ocko niekde mimo, ešte raz smrad, merkaptány, iste nemôžu chýbať, veď aj k tomuto smeroval vývoj civilizácie cez techniku, intelekt a E=mc2. Ináč zábava s nepochopeným smiechom. A ešte som zabudol. Jessica Alba – /už je to z mojej strany trápne./(26.03.2012, BDrip) ()

kaylin 

všechny recenze uživatele

Alexa Vega a Daryl Sabara už přece jen trochu vyrostli, a tak museli přijít noví dětští špióni. Jejich nevlastní matkou je Jessica Alba, sama špiónka, která dokáže ještě před porodem zvládnout hodně náročnou akci. Dobře pro ni. Jenže děti si ji prostě moc neoblíbili. Hlavně nevlastní dcera. To se ale změní ve chvíli, až děti zjistí, že je špiónkou a že vede zajímavý život. Jesica Alba hraje Marisu Wilsonovou, za svobodna Cortezovou. Ano, je to sestra Corteze, kterého si zahrál Antonio Banderas. Na něho se v tomhle filmu nedostalo, ale za to se objeví staří známí, tedy v úvodu zmiňovaní Sabara a Vega. Skutečně zestárli. Je to na nich vidět a už nejsou tak roztomilí. Přece jen, je to osm let od posledního filmu. Nehrají tedy prim, ale jejich roličky potěší. Což je asi tak všechno. Mluvící pes je klišé, docela chybí i camea známých herců, ale člověk se nemůže divit, že se na to Rodriguezovi vykašlali. Kvalita se naprosto vytratila, nějaké ty efekty nepotěší, nemají čím. Příběh je recyklací toho, co jsme viděli dříve, to, že se zde trochu hraje s časem, to nemá žádný hlubší význam. Ani nevím, jestli mám říkat, že je škoda, kam se série dostala. Ona zase tolik nadějí na úspěch neměla. Více: http://www.filmovy-denik.cz/2012/08/warrior-x-ms-1-sibir-5x-rychle-zbesile.html ()

Galerie (44)

Zajímavosti (8)

  • Jedná se o první film v česko-slovenské kinodistribuci ve formátu 4D, tedy se zapojením čtvrtého rozměru, a to vůní. (Sufferer)
  • FIlm se natáčel v Austinu v Texasu. (rafix)

Související novinky

Machete vás opět vykuchá

Machete vás opět vykuchá

08.02.2012

První Machete potěšil. Přímočará řezničina si určitě našla víc fanoušků než infantilní výplachy typu Spy Kids 4D: Stroj času, takže Robert Rodriguez dělá dobře, že pokračuje v načaté trilogii.… (více)

Rodriguez a superhrdinové

Rodriguez a superhrdinové

04.08.2010

Jednou už komiks na plátno převáděl, ale Sin City hrdinům v přiléhavých trikotech nepřeje. Robert Rodriguez však možná vstoupí do světa Marvelu – prostřednictvím spin-offu Deadpool. Studio 20th… (více)

Nahradí Jackmana Neil Patrick Harris?

Nahradí Jackmana Neil Patrick Harris?

01.11.2009

Nelekejte se, není řeč o roli Wolverinea. Hugh Jackman však s díky odmítl nabídku Billa Mechanica a Adama Shankmana, producentů nejbližší oscarové show (na jaře bude Hugh natáčet sci-fi The Real… (více)

Reklama

Reklama