Reklama

Reklama

Dítě Bridget Jonesové

  • Velká Británie Bridget Jones's Baby (více)
Trailer 1

Utrpení největší smolařky v dějinách dosud neskončilo. Bridget Jonesová je stále bez chlapa. Jak název třetího dílu slavné série napovídá, tím hlavním malérem bude tentokrát neplánované těhotenství. Taková věc dokáže vykolejit i životem otřískanou Bridget, zvlášť když naprosto netuší, s kým počala. Jak se to rýmuje s faktem, že je stále bez chlapa? Celkem jednoduše. Stačí v doprovodu kolegyně navštívit odvázaný hudební festival a v jeho průběhu se vyspí s pohledným cizincem (Patrick Dempsey). A když se záhy na jedné společenské akci na vlastní tělo přesvědčí, že stará láska (Colin Firth) nerezaví, byť před pár lety definitivně skončila, je „štěstí" hotovo. Protože jí s rozluštěním zapeklitého rébusu nepomůže ani lehce cynická gynekoložka (spoluscenáristka Emma Thompson), ocitne se Bridget ve velmi nezáviděníhodné situaci. Jak seriózní právník Mark Darcy, tak úspěšný provozovatel internetové seznamky Jack Quant se sice k situaci postaví jako praví chlapi, odhodlaní s Bridget a jejím potomkem vytvořit spořádanou rodinu, to ovšem netuší, že jejich šance na otcovství je přesně padesátiprocentní. Jak se blíží termín porodu, Bridget cítí, že bude muset s pravdou ven a hlavně že si bude muset vybrat, komu bude její dítě říkat „tatínku". Normální člověk by poslal oba dva na testy otcovství. Jenže Bridget Jonesová není normální, ale výjimečná. (CinemArt)

(více)

Recenze (613)

Gedes odpad!

všechny recenze uživatele

To není o dítěti B.J., ale o otci dítěte B.J. Nebylo to o dítěti, ale o těhotenství! A to je velký rozdíl... Nic tak strašnýho už jsem dlouho neviděla...+ horší herecký výkon R.Z... Celý film je jedna obrovská kreč a trapnost nad trapnost... Úplně jsem se musela stydět, jak někoho něco tak šíleného mohlo napadnout...absurdnost... snaha o vtip i na pohřbu (neříkám, že to nejde udělat vtip na pohřbu, ale...), řvalo trapností a zoufalstvím, snad bych se spíš rozbrečela...Každopádně jsem si stihla během filmu vyluxovat a vytřít...a vůbec mi nevadilo, že jsem půl hodiny film neslyšela, protože když jsem se k tomu vrátila, věděla jsem úplně vše... vlastně tam vyprávěla, už asi po 150, historku o tom, jak měla sex se dvěma chlapi a teď je těhotná a neví s kým... No a nakonec se rozhodla pro jednoho z nich... a horší volbu udělat nemohla, protože ten vztah je předurčen k rozpadu, neptej se proč, to bych prozradila děj. ()

zelda82 

všechny recenze uživatele

Komedie dobra, ale ta plastikova Renée k placi, zvlast v ty prostrihovy scene, kde byly videt zabery z predchozich dilu... ()

annes 

všechny recenze uživatele

Vážně jsem se od srdce zasmála! Velmi mile mě potěšila podívaná, kterou sem si vybrala ze setrvačnosti, abych dokoukala "trilogii". Jednoznačně se jim ten závěr povedl:-) ()

hazaba 

všechny recenze uživatele

Tak dlouho jsem se skvěle nepobavila. Bridget prostě nikdy nezklame. O pár let starší a o to zklidněnější. Jedna vtipná situace stíhá druhou a je to navíc částečně vyváženo vážnějšími momenty. Co zůstane v paměti - Ed Sheeran a foto, tatínkové jako gay pár, doprava Bridget do porodnice. Skvělí herci, i když Patric Dempsey nemá tolik charisma jako Hugh Grant nebo Colin Firth. ()

Olík 

všechny recenze uživatele

Se "zoufalou nemanželkou" Bridget jsem se za těch patnáct let naučil celkem obstojně koexistovat. Jednou za X let ji pozvu k sobě domů....pobavíme se, ale že by jsme se z toho chtěli udělat nějaké pravidelné dostaveníčka, tak to určitě ne. Á, po deseti letech zase stojí za dveřmi. Sedíme, kecáme, pořád se v tom plácá, chvíli se tváří jako že jasně míří na určitou cílovku, pak to hraje na všechny strany a pořád dokola. Zdlouhavé "ženské" pasáže střídají geniální gagovky (festivalová pasáž mne dostala do kolen) s tím, že i když se scénáristé snaží nacpat do úst všem v okruhu sta kilometrů slovíčka ala Městečkou South Park, "vlhký kapesníček nálada" vede nad zbytkem pelotonu.Takže jako vždy příjemná návštěva. Když mi bude chtít Bridget ukázat své vnouče nebo oznámit že její synek nastoupí základní školní docházku, nema problema, klidně může kdykoliv zaklepat na moje dveře. ()

Flavors 

všechny recenze uživatele

Obvykle mi vadí,když se film liší v pro mě důležitých momentech od předlohy. V tomto případě je to zcela o něčem jiném a tudíž to je jedno. Chvíli jsem přemýšlela kolik hvězd dám...a tři by bylo nespravedlivě málo za to, že jsem se fakt nasmála. A postava Emmy Thompson a stále sexy Patrick Dempsey byli jako třešinky na dortu. ()

Rathalos 

všechny recenze uživatele

Tretie pokracovanie po niekolkych rokoch a myslim,ze aj tentokrat vcelku mila,prijemna aj vtipna romanticka komedia,na Renee Zellweger sa opat dobre pozeralo a Patrick Dempsey patri k mojim oblubenym hercom,takze davam plny pocet...:-) ()

misa_laska 

všechny recenze uživatele

Ani vtipné a ani romantické. Jack byl celkem vtipný, ale proč by si měla najít někoho nového... Takže jak se dalo čekat, směřuje to k nudnému sucharovi Marcovi a to, že se dají po těch letech dohromady není tedy romantický happy end, ale spíš velká, velká nuda, bez chemie, bez jiskření - nevěřím tomu. Jinak hvězda za to, že z Bridgit se makeupem nesnažili dělat mladší, naopak ukazovali věk (možná až přehnaně). ()

akvidzerp 

všechny recenze uživatele

Vahala jsem mezi trema a ctyrma hvezdama, ale nakonec podliham emocim. Proste romkom se vsim vsudy, ktera je ale daleko od reality :-) ()

chrispe 

všechny recenze uživatele

Viděno v kině. Bridget je zpět! Sice jsme si museli pár let počkat... a je to na hercích patřičně znát... ale za sebe musím říct, že jsem si ten film parádně užila a po dlouhé době odcházela z kina naprosto spokojená. Jooo ono možná kdyby se nevracelo ke starým známým, tak by ten film vyzněl jinak, ale to se nestalo. Za mě super :-) a chci víc Bridget! /// 5.6.2021 Viděno znovu v Tv už více střízlivým pohledem :D ale pořád ji miluju. A Daniel chyběl. Sakra chyběl! ()

pepa3rd 

všechny recenze uživatele

Obrovské překvapení. Je to vtipné, hravé, milé, trapné momenty jsou trapné jen pro Bridget a nikoliv pro diváka a hlavně, má to spád. Vůbec jsem se nenudil a především od druhé třetiny filmu jsem se skoro v jednom kuse smál. Jednoznačně nejlepší díl a zasloužených 80 %. ()

Pantata 

všechny recenze uživatele

Po většinu času zoufalé, úsměv to na tváři skoro nevyloudí. A uvěřit těm dvěma, že soupeří o Renée, o kterou máte občas strach, jestli se jí náhodou zrovna neodloupne kus botoxové tváře, šlo také těžko... ()

Torgal 

všechny recenze uživatele

V prvej polovici veľmi zábavná romantika, kde humor hrá prím, no s blížiacim sa koncom je ho čoraz menej, čo je rozhodne na škodu. Bridget chvalabohu nie je tá vytretá sliepka z minulej časti, ale sympatická (i keď zjavne prestarnutá) ženská. Rozhodne príjemné prekvapenie, hoci ku kvalitám prvého dielu stále kus chýba. 7/10 ()

Stíba 

všechny recenze uživatele

z Bridget se stala protivná pubertálně se chovající čtyřicítka, kterou jsem na potřetí nemohl vystát. Nejsvětlejšími momenty filmu jsou scény s Emmou Thompson, které jako samostatný výřez strčí celý film do kapsy. ()

Související novinky

Startuje Best Film Fest

Startuje Best Film Fest

14.12.2016

Volné seskupení čtyř artových kin v Praze: Atlas, Evald, Lucerna a MAT pořádá od 15. do 21. prosince tohoto roku BEST FILM FEST, týden nejúspěšnějších a divácky nejnavštěvovanějších filmů druhé… (více)

PF 2016

PF 2016

24.12.2015

Tak který bude nakonec nejlepší film roku 2015? Revenant: Zmrtvýchvstání nebo Osm hrozných? Nebo ani jeden z nich a do čela žebříčku nej celovečerních filmů roku 2015 se u nás probojují nové Star… (více)

Reklama

Reklama