Reklama

Reklama

Dítě Bridget Jonesové

  • Velká Británie Bridget Jones's Baby (více)
Trailer 2

Utrpení největší smolařky v dějinách dosud neskončilo. Bridget Jonesová je stále bez chlapa. Jak název třetího dílu slavné série napovídá, tím hlavním malérem bude tentokrát neplánované těhotenství. Taková věc dokáže vykolejit i životem otřískanou Bridget, zvlášť když naprosto netuší, s kým počala. Jak se to rýmuje s faktem, že je stále bez chlapa? Celkem jednoduše. Stačí v doprovodu kolegyně navštívit odvázaný hudební festival a v jeho průběhu se vyspí s pohledným cizincem (Patrick Dempsey). A když se záhy na jedné společenské akci na vlastní tělo přesvědčí, že stará láska (Colin Firth) nerezaví, byť před pár lety definitivně skončila, je „štěstí" hotovo. Protože jí s rozluštěním zapeklitého rébusu nepomůže ani lehce cynická gynekoložka (spoluscenáristka Emma Thompson), ocitne se Bridget ve velmi nezáviděníhodné situaci. Jak seriózní právník Mark Darcy, tak úspěšný provozovatel internetové seznamky Jack Quant se sice k situaci postaví jako praví chlapi, odhodlaní s Bridget a jejím potomkem vytvořit spořádanou rodinu, to ovšem netuší, že jejich šance na otcovství je přesně padesátiprocentní. Jak se blíží termín porodu, Bridget cítí, že bude muset s pravdou ven a hlavně že si bude muset vybrat, komu bude její dítě říkat „tatínku". Normální člověk by poslal oba dva na testy otcovství. Jenže Bridget Jonesová není normální, ale výjimečná. (CinemArt)

(více)

Recenze (613)

Primavera 

všechny recenze uživatele

Vydarené pokračovanie kultovky. Emma Thompson v úlohe sarkastickej gynekologičky je skvelá a Bridget je stále rovnako zábavná. ()

Hellierer 

všechny recenze uživatele

Dokonalý..prostě dokonalý.. V kině jsem si jako jeden ze čtyř chlapů mezi ženami zhruba středního věku připadal doleca blbě ale hnedka začátkem filmu vše opadlo. Tak dlouho sem se hodně dlouho nezasmál. Film vám hned na jeho počátku vykouzlí úsměv na tváři a ten vás po celou dobu stopáže neopustí. Hrozně fajn a příjemné překvapení. ()

Psycho.R 

všechny recenze uživatele

Po druhém dílu, na jehož předpremiéře jsem byl, nebylo mé očekávání vysoké. Vlastně se mi ani do kina nechtělo. A hle, moře velmi vtipných momentů, které jsem občas ani nečekal. Také jsem si vzpomněl na filmy R. Curtise, kde se uplatnil i absolutní humor, který zde často plní čestnou funkci (viz. jízda do porodnice). Milé překvapení, leč Hugh mi tam chyběl. Ps. Emma Thomson skvělá jako vždy. ()

Luxocculta 

všechny recenze uživatele

Před pěti lety, kdy jsem viděl film poprvé v kině, dojem pomáhala vylepšit atmosféra s diváky, kteří se dobře bavili. Po druhém zhlédnutí, bez kulisy kinosálu, už to taková zábava není. Jako bych se díval na jiný film. Není to sice taková katastrofa, jako druhý díl, ale i tady bije do očí úporná snaha tvůrců vymačkat z původního konceptu cokoli, bez ohledu na to, jak hloupě nebo smutně to bude vypadat. Pokud vůbec mělo dojít k natočení třetího dílu, mělo se to stát tak o 10 let dříve, kdy by se dalo Bridget těch 43 věřit. Snad se nedočkáme dalšího pokračování, kdy bude hlavní postavě 55 a vše se v bleděmodrém rozjede nanovo. 50 % ()

0L0V0 

všechny recenze uživatele

Príjemne prekvapenie. Odchádzal som s boľavou sánkou, od toľkého výbuchu smiechu. Po dlhej dobe vtipná komédia, ktorá je super zahraná a napísaná. Nevravím že tento film je dokonalý, ale bavil ma. Zaslúžených 85% ()

Veronica27 

všechny recenze uživatele

Za ty roky nám Colin nějak dozrál, což mu přidalo hodně na charisma.Bridget opět chvílemi pobavila.Takže i s předpokládaným zakončením, se mi líbilo hodně :) ()

LordMysti 

všechny recenze uživatele

Tohle není můj extra oblíbený žánr ale musím uznat že toto třetí pokračování se opravdu povedlo. Hezká kamera jen podtrhuje zajímavý příběh, svižný děj a parádní herecké role. Za mě velké překvapení. ()

Oonika 

všechny recenze uživatele

Joo, možná mi trochu měkne mozek, ale tohle mě prostě bavilo. Stará dobrá Bridget je zase zpátky! A s ní Colin a Patrick, všechny mé sny se plní :D ()

tereez 

všechny recenze uživatele

Již půl hodiny přemýšlím nad tím, kam se milé Bridget poděla z obličeje veškerá mimika. No a taky nad tím, proč je něco tak zoufale nevtipného hodnoceno tak vysoko.. další hodinu a půl nedám, vypínám, uff.. ()

RajAthen 

všechny recenze uživatele

Stokrát, a přesto poprvé? Hlavní hrdinka zhubla (respektive hlavní představitelka odmítla ztloustnout), ale jinak se vůbec nic nezměnilo. To je dobře, i když s ohledem na nevyhnutelné stárnutí protagonistky i diváků, již pamětníků je to poněkud méně uvěřitelné. Ale lidé jsou různí, nic proti. Musím říci, že její Sofiinu volbu bych si užil více, pokud by predestinovaný a jako vždy šarmantní Colin Firth byl zchudlý šlechtic s vlastními problémy. Takto se dáma v nesnázích rozhoduje mezi velmi bohatým Britem a ještě bohatším Američanem, kteří nemají nic jiného na práci, než se o ni ucházet. Víme jak to skončí, i když s ohledem na poslední záběr filmu ... jeden nikdy neví.:) ()

Pilník 

všechny recenze uživatele

Nevěřil bych jak mne tahle píčovina strašně pobavila 🤔😬 10/10 a ať si o mne myslí každej co chce....😬🍾 ()

ER 

všechny recenze uživatele

První film je skvělý,druhý si už nevzpomínám,ale třetí to opět posunul k lepšímu hodnocení. Sice to již nemělo šarmantnost Deníku....,ale k příjemně strávenému odpoledni to stačilo. ()

1vu$hQ4 

všechny recenze uživatele

Nevěřila jsem tomu, že se pobavím..a já se fakt bavila. Hned úvodní scéna je výborná)) Konec už celkem přitažený za vlasy. + Emma Thompson je skvělá! ()

bearmeedek 

všechny recenze uživatele

Jsem z celkového hodnocení a výsledku pro mě úplně mimo. Tentokrát jsem asi vstoupil do rybníka, kde chyběla cedule Bermídkům vstup zakázán. Jakožto bývalý romantik jsem nenašel ani romantiku ani komedii. Spíše smutné drama, kterému chyběl jakýkoliv náboj. Omladit Bridget o pět let oproti Renée se nepovedlo. Zapadala víc mezi své nápadníky. Co dál hodnotit? Nelogické čekání na test DNA až po porodu a "statečně" snášet samotu bez obou potenciálních čekatelů? Násilné vkládání hudebních hitů, které příběh nepodpořily? Jediný zajímavý moment byl v jurtě, kde došlo k přímočarému omylu. A to jsem si myslel, že mi je anglický humor blízký. ()

waska 

všechny recenze uživatele

Dobrá zábava, ale už ne tak vtipné jako první dva díly. A ta "proměna" Renée rozhodně neprospěla... Jednoznačně nejlepší ve filmu je postava doktorky v podání skvělé Emmy Thompson. ()

E lan 

všechny recenze uživatele

Velmi slabý scénář, plastikami neskutečně zmordovaná Zellweger a sem tam vtipná scénka. Asi nejvíc pobaví ve svých krátkých shotech Emma Thompson, ale to prostě na průměr nestačí. Nesmyslných zvratů je tolik, že se člověk sem tam drží za hlavu a přemýšlí kdo tohle vymyslel. ()

danny_21 

všechny recenze uživatele

Třetí pokračování eskapád tentokrát poměrně šik Jonesové se nese ve znamení všemožných klišé a tudíž opět zbyde pocit marnosti nad tím, jak je nutno ždímat tu dojnou krávu co to jde a z těch návratů na všech frontách zábavného průmyslu by jeden až brečel ...Nicméně se to dalo unést i díky tomu, že Bridget dostala kopec inteligence do tohoto dílu a není z ní jen tlustá, naivní machna - 50 % ()

Související novinky

Startuje Best Film Fest

Startuje Best Film Fest

14.12.2016

Volné seskupení čtyř artových kin v Praze: Atlas, Evald, Lucerna a MAT pořádá od 15. do 21. prosince tohoto roku BEST FILM FEST, týden nejúspěšnějších a divácky nejnavštěvovanějších filmů druhé… (více)

PF 2016

PF 2016

24.12.2015

Tak který bude nakonec nejlepší film roku 2015? Revenant: Zmrtvýchvstání nebo Osm hrozných? Nebo ani jeden z nich a do čela žebříčku nej celovečerních filmů roku 2015 se u nás probojují nové Star… (více)

Reklama

Reklama