Reklama

Reklama

Dítě Bridget Jonesové

  • Velká Británie Bridget Jones's Baby (více)
Trailer 2

Utrpení největší smolařky v dějinách dosud neskončilo. Bridget Jonesová je stále bez chlapa. Jak název třetího dílu slavné série napovídá, tím hlavním malérem bude tentokrát neplánované těhotenství. Taková věc dokáže vykolejit i životem otřískanou Bridget, zvlášť když naprosto netuší, s kým počala. Jak se to rýmuje s faktem, že je stále bez chlapa? Celkem jednoduše. Stačí v doprovodu kolegyně navštívit odvázaný hudební festival a v jeho průběhu se vyspí s pohledným cizincem (Patrick Dempsey). A když se záhy na jedné společenské akci na vlastní tělo přesvědčí, že stará láska (Colin Firth) nerezaví, byť před pár lety definitivně skončila, je „štěstí" hotovo. Protože jí s rozluštěním zapeklitého rébusu nepomůže ani lehce cynická gynekoložka (spoluscenáristka Emma Thompson), ocitne se Bridget ve velmi nezáviděníhodné situaci. Jak seriózní právník Mark Darcy, tak úspěšný provozovatel internetové seznamky Jack Quant se sice k situaci postaví jako praví chlapi, odhodlaní s Bridget a jejím potomkem vytvořit spořádanou rodinu, to ovšem netuší, že jejich šance na otcovství je přesně padesátiprocentní. Jak se blíží termín porodu, Bridget cítí, že bude muset s pravdou ven a hlavně že si bude muset vybrat, komu bude její dítě říkat „tatínku". Normální člověk by poslal oba dva na testy otcovství. Jenže Bridget Jonesová není normální, ale výjimečná. (CinemArt)

(více)

Recenze (613)

MiniRecenze 

všechny recenze uživatele

Ze začátku pomalý rozjezd,který Vás začne ujišťovat o tom,že třetí pokračování nenabídne nic ,čím by Vas zaskočilo,tedy až na to jak lidé rychle stárnou.Tudíž až se otřepete po půlhodině filmu,příjde na řadu jedno z klišé a já mohu pobaveně konstatovat,že zafunguje.Film je vtipný a vy se budete usmívat.Je pravda,že už od začátku budete vědět jak to skončí,ale vtipným situacím to nepřekáží.Nakonec se jedná ještě o lepší pokračování ,než předešlý díl. PŘEKVAPILO!!! ()

Cvachetka 

všechny recenze uživatele

Asi jsem čekal víc. Nezdá se mi, že by byl v předchozích dílech Mark Darcy až tak extrémní suchar, jako tady. Viděl bych to na 3 a půl hvězdy. Ale nakonec, proč tu čtvrtou nepřidat... ()

zigy 

všechny recenze uživatele

Zvláštní věc. Třetí pokračování protivných filmů o protivné ženské může být konečně opravdová zábava, protože obsahuje chytrý humor ze života, a skoro až groteskní situace. Britský humor žije. ()

bonovox 

všechny recenze uživatele

Slušný návrat Bridget. Ale ako sa samotná Renee zmenila vizážov, tak aj Bridget prešla zmenou, ktorá bola nevyhnutná. Prvok s dieťaťom tiež predvídatelný. Cameo Eda Sheerana je top scénou. ()

Veeria 

všechny recenze uživatele

Vcelku obstojné pokračování, na odreagování ideál, ale co se týče příběhu, kouzlo si pro mě zachovaly předešlé díly.... nyní mám pocit trochu natahované nitě.... ()

Amalberga 

všechny recenze uživatele

První díl se mi líbil a bavil mě. To bohužel nemohu prohlásit o druhém a třetím dílu Bridget Jonesové. Občas se ukážou světlejší momenty plné humoru a vtipných situací, bohužel jsou rychle střídány nudnými pasážemi, klišé a stupiditami. ()

fafejt001 

všechny recenze uživatele

NEVÍM proč se ta Renée celý film blbě pitvoří !!!!!!!! Divné , grotesktní , stupidní ... Necháááápu . Tohle je fakt výborná komedie ??? Ovšem je dost možné , že mnohééé ženy se tam našly . V TOM PŘÍPADĚ chápu , ty velice kladné ohlasy žen a děvčat . Bude i ,, čtverka ,, ?? Tak to se už těšíme . ()

veverysiak 

všechny recenze uživatele

Netreba pripomínať, že opakovaný vtip prestáva byť vtipom a toto pravidlo, s povestnými výnimkami, platí aj v tomto prípade, bohužiaľ je to v súčasnosti módne a hlavne lákavé pre možnosť vytrieskania peňazí, aj tento pokus poškvrnil meno svojho prvotného pôvodcu, takže 35%. ()

allegria 

všechny recenze uživatele

Vysoké hodnocení dávám za oblíbené herce, především pak Colin Firth byl jako vždy neodolatelný. Jinak mi hodně vadila uřvaná nevkusná hudba, taneční vycpávky zbytečně dlouhé a nejvíc mě odpuzují ty vulgarity na sexuální téma, snad ještě horší než je fekální humor. Nevěřím, že by zralé ženy mezi sebou takovýmto způsobem mluvily o sexu. Pokud ano, jsem asi mimozemšťan. ()

Heywood 

všechny recenze uživatele

Dlouho jsme váhal... výborní herci, zajímavý scénář..nakonec jen dvě hvězdy, protože ta zápletka mě svým způsobem vlastně nebavila. A nebavilo mě toto pojetí západního života, které možná takové opravdu je, ale to potom není, o co stát. ()

PTuranyi 

všechny recenze uživatele

Dieťa Bridget Jonesovej pokračuje v pôvodnom štýle ironického nemehla už po štyridsiatke, ktorého najpoužívanejší výraz je "do riti". Sex tlačí na mozog takže je prítomný vo väčšine dialógov v prvej polovici filmu. V druhej polovici už sa samozrejme rieši tehotenstvo a samozrejme kto je otcom, keďže sa podarilo Briget zbabrať aj toto. Herci hrajú svoje úlohy výborne a aj Renée Zellweger pôsobí svojej v roli prirodzenejšie ako predtým. 70% ()

Peabody 

všechny recenze uživatele

po zoufalé dvojce mne tady mile překvapil celkový návrat k poetice prvního dílu, přitom vcelku reálně posunutý v čase, Bridget skutečně normálně zestárla a není barbína, což velmi oceňuji. Nepřehnaně vnitřních komentářů, občasné setkání se starými postavami potěšilo, nové dobré postavy - ano, gynekoložka byla bezvadná (a nevím, proč se lidem jeví cynická, víte, kolik toho zkušená gynekoložka zažije?), nová šéfka standardní, kolegyně v práci fungující jen s nápovědou taky ujde. Pány já si tak nevychutnám, ale Jack byl snesitelný a Darcy je Darcy, herec je herec. Britský humor vládne a nezastavuje se ani před u nás adorovanými rádobypunkerkami. Potěšily hned vstupní vtípky na pohřbu Hugh Granta (a jemně naznačená puška na zdi na konci v novinovém titulku skutečně vystřelila). Překvapil mne i uzavřený konec, tak nějak podvědomě jsem spíše čekal, že to skončí po porodu odchodem na test DNA a ono se dozvíme. Na rozdíl od některých filmů Meryl Streep to pobaví ale i chlapa, ne jen moji manželku, která by dala asi určitě 5. ()

danio 

všechny recenze uživatele

U třetích pokračování bývám skeptik a tak jsem si od další Bridget zakázala čekat cokoliv kromě dvou hodin oddychu s oblíbenými postavami. A ejhle! Všichni nám sice s grácií vzhledově zestárli, ale na šťávě jim to rozhodně neubralo. Bridget se svými ztřeštěnými přáteli a rodinou nezklamala, vtipných momentů i díky parádní Emmě Thompson bylo nečekaně hodně a ty Markovy zoufale zamilované psí pohledy a vyznání po všech těch letech - koho by to nedojalo... Tenhle humor mi prostě sedí a už dlouho jsem se tak nezasmála, rozhodně to nebyl ztracený čas. Go, Bridget, go! :-) ()

rakosabasta 

všechny recenze uživatele

Je fajn, když se série povede a nedegraduje předchozí díly. Dlouho jsem se tak nezasmála. Ale určitě je to z velké části díky tomu, že jsem "správná cílová skupina"... Jak moc by se film líbil mužskému pohlaví, nedokážu odhadnout. Ale nemyslím si, že by se u něj musel nutně kdokoli nudit. ()

bigmatko 

všechny recenze uživatele

neviem kedy naposledy som hodnotil komédiu 4 hviezdami ale Brigita ma dostala. Predchádzajúce filmy si pamätám iba zahmlene a možno práve preto som nebol nijako zaujatý. Film zo začiatku síce trocha preháňa opis života žien po 40, ktoré sa podľa tvorcov nezaujímajú o nič iné ako nezáväzný sex a najlepšie hneď v trojke alebo grupáče alebo proste sex z hocikým len aby bol ale naštastie sa to potom otočí a dej sa dostane do normálneho kolobehu a je to dobre, vtipné a vôbec tam niesú žiadne prehnané trápne situácie ako vo väčšine komédií v poslednej dobe. Brigita je milý a zábavný film. ()

Dejna 

všechny recenze uživatele

Za mě super! Nenapadá mě, co dalšího bych ještě od pokračování Bridget měla chtít - smála jsem se celý film téměř bez přerušení, ústřední dvojice Colin Firth a P. Dempsey na jedničku a naše "stará" dobrá Bridget skvostná jako vždy! Z vedlejších postav bych vyzdvihla doktorku Emmu Thompson, jejíž hlášky Vás dostanou do kolen :-) ()

Související novinky

Startuje Best Film Fest

Startuje Best Film Fest

14.12.2016

Volné seskupení čtyř artových kin v Praze: Atlas, Evald, Lucerna a MAT pořádá od 15. do 21. prosince tohoto roku BEST FILM FEST, týden nejúspěšnějších a divácky nejnavštěvovanějších filmů druhé… (více)

PF 2016

PF 2016

24.12.2015

Tak který bude nakonec nejlepší film roku 2015? Revenant: Zmrtvýchvstání nebo Osm hrozných? Nebo ani jeden z nich a do čela žebříčku nej celovečerních filmů roku 2015 se u nás probojují nové Star… (více)

Reklama

Reklama