Reklama

Reklama

Dítě Bridget Jonesové

  • Velká Británie Bridget Jones's Baby (více)
Trailer 2

Utrpení největší smolařky v dějinách dosud neskončilo. Bridget Jonesová je stále bez chlapa. Jak název třetího dílu slavné série napovídá, tím hlavním malérem bude tentokrát neplánované těhotenství. Taková věc dokáže vykolejit i životem otřískanou Bridget, zvlášť když naprosto netuší, s kým počala. Jak se to rýmuje s faktem, že je stále bez chlapa? Celkem jednoduše. Stačí v doprovodu kolegyně navštívit odvázaný hudební festival a v jeho průběhu se vyspí s pohledným cizincem (Patrick Dempsey). A když se záhy na jedné společenské akci na vlastní tělo přesvědčí, že stará láska (Colin Firth) nerezaví, byť před pár lety definitivně skončila, je „štěstí" hotovo. Protože jí s rozluštěním zapeklitého rébusu nepomůže ani lehce cynická gynekoložka (spoluscenáristka Emma Thompson), ocitne se Bridget ve velmi nezáviděníhodné situaci. Jak seriózní právník Mark Darcy, tak úspěšný provozovatel internetové seznamky Jack Quant se sice k situaci postaví jako praví chlapi, odhodlaní s Bridget a jejím potomkem vytvořit spořádanou rodinu, to ovšem netuší, že jejich šance na otcovství je přesně padesátiprocentní. Jak se blíží termín porodu, Bridget cítí, že bude muset s pravdou ven a hlavně že si bude muset vybrat, komu bude její dítě říkat „tatínku". Normální člověk by poslal oba dva na testy otcovství. Jenže Bridget Jonesová není normální, ale výjimečná. (CinemArt)

(více)

Recenze (613)

louisalotta 

všechny recenze uživatele

Pro mnoho lidí je to komedie roku, pro mě spíš zklamání roku. Chování hlavních postav je zcela nelogické a vtipy víc než ohrané. Jediným světlým bodem je úžasná gynekoložka. Tahle komedie se může dle mého úsudku určitě zařadit do kolonky filmů, co neurazí, ale ani nenadchnou. "Jednička" ale zůstává stále nepřekonána. ()

DK197 

všechny recenze uživatele

Já to shrnu. Prostě perfektní! Tuto sérii jsem nikdy neměla moc v lásce, ale tenhle díl... to je pecka. Dlouho jsem se tak nezasmála a neodpočinula si u filmu najednou. :-) ()

KraLuban 

všechny recenze uživatele

Příjemná oddychovka se silně klesající úrovní humoru v průběhu filmu a pár hvězdnými momenty. Bridget hodně sešla, pánové jeden lepší, než druhý. Příjemný anglický humor, kde se to zásadní děje na (asi neustálých) svatbách a pohřbech. Tenhle typ filmu mám rád, konkrétně třetí Bridget ale potenciál nevyužila. Na jedno příjemné podívání, 3 a půl *, 65%. ()

trojkolka 

všechny recenze uživatele

No těch aktuálně 74% procent je pro mě velkou záhadou, protože ta třetí hvězdička je pouze za doktora Pringlese z přednostní kliniky a Eda Sheerana :) (pro toho mám fakt slabost) . Jinak mi to přišlo takové nijaké, celkově průměr v daném žánru. Přetahovačka o Briget byla místa až směšná a pro mě to kouzlo bohužel s třetím dílem pominulo. Ale tak aspoň si můžeme myslet, že bude žít šťastně až do smrti... ()

HScy 

všechny recenze uživatele

Sorry jako všem jednohvězdičkovým a dvouhvězdičkovým hodnocením. Od Bridget nelze očekávat nic víc než Bridget.........já jsem se upřímně bavila od začátku. Nečekala jsem žádné silné dialogy ani hluboký příběh či něco výjimečného. Jako předchozí filmy i tento film splnil mé očekávání. Nenáročná komedie, u které můžete vypnout a nad ničím nepřemýšlet a jenom se bavit. ()

sousenk 

všechny recenze uživatele

Příjemná odpolední oddychovka u které člověk nemusí přemýšlet nad dějem a sem tam se i pořádně nasměje. Na první díl film rozhodně nemá, herečka mi je ale na druhou stranu rozhodně sympatičtější než v prvním počinu (nic proti baculkám), na to, že je jí 47 tak vypadá dobře. Přemýšlel jsem jestli natočí i čtvrté pokračování - nejspíš z domova důchodců ve kterém bude vzpomínat na všechny své dřívější vztahové neúspěchy případně sexuální turistiku v období kdy byla single - tohle by byl vlastně nejspíš pátý díl, čtvrté pokračování bude o dětech a rozvodu... ()

amanda7 

všechny recenze uživatele

Tak toto bolo naozaj ťažké vydržať do konca a som veľmi prekvapená z vysokého hodnotenia. V druhej polovici filmu už som bola v podobnom kŕči ako Mark nesúci Bridget do pôrodnice. To čo mi v prvom dieli prišlo zábavné a originálne tu bolo otravné a trápne. Chvíľami som sa cítila sama trápne pri pozeraní na to čo sa tam vlastne deje. Renée vyzerá tak na 50, takže celý príbeh s tehotenstvom je naozaj neuveriteľný a predstava, že sa do nej na prvý pohľad zaľúbi Patrick Dempsey je úplne absurdná. Bolo to veľmi neuveriteľné a ani jednému hrdinovi som neverila to čo tam predvádzali, možno keby sa to stalo v druhom dieli ešte by to šlo, ale teraz už len trapas a sklamanie. Tento film si mohli ušetriť. Druhú hviezdu dávam len preto, že mám rada Colina Firtha. ()

Capri2016 

všechny recenze uživatele

Bridget Jones je naspat a to v plnej svojej sile. Neviem ci je to tym, ze sa film odohrava znova v Londyne, ale Bridget Jones ma znova bavi - tak ako ma bavila prvykrat. Proste Bridget a jej priatelia su naspat (len vacsina ma deti) ale okrem toho si ponechali humor, ktory je miestami az na film z hviezdickou. Ale proste ked je vtip dobry, aj ked je sprosty, to nejde sa nezasmiat. Pan Darcy je tradicne vyborne zahrany Colinom Firthom a je chladny ako lad ako zvycajne (ale aj tak vsetky tohoto gentlemena milujeme). Naspat je aj vyborna Gemma Jones v ulohe matky, ktora dokaze v trapnosti niekedy predcit aj svoju dceru - ale proste na tejto matke sa tiez neda nezasmiat. Maly bonus filmu je fesacky a okuzlujuci Patrick Dempsey. Emma Thompson zahrala vyborne mensiu ulohu vtipnej gynekologicky a to s graciou a anglickym sarmom. Bridget bola si super a preto ti davam 80%. A uz teraz sa tesim na nove pokracovanie (kedze mame otvoreny koniec?!). ()

teriktm 

všechny recenze uživatele

jak to teda bude? bude i čtvrtý díl a v něm se zjistí, že dítě je na začátku zesnulého Granta?? Celý film jsme s kamarádkou řešili že Renée nevypadá jako Renée, opakované vtipy, trapné situace, zachrňovaní trapných situací. Za mě ne a ne a ne. jedničku si s chutí pustím asi po miliontý a budu se snažit vytlačit myšlenku, že něco jako trojka existuje,. ()

Rhea 

všechny recenze uživatele

Hmm, tak opet s krizkem po funuse jsem se podivala na zatim posledni dil o silene Bridget. Videla jsem teda vlastne jen tento a ten prvni. Kdyz byl v kinech prvni dil, byla jsem jeste na stredni skole a skoro vsechny spoluzacky tim hrozne zily, dodnes si pamatuji, jak mi moje nejlepsi kamaradka rikala, ze to je uplna bomba a ze cele kino rvalo smichy. No trvalo mi skoro 16 let, nez jsem se k tomuto "skvostu" dostala... a bohuzel na me moc nepusobi. Je to takovy prumer, par slusnych vtipku, ale jinak nic moc. Tenhle novy dil mi v porovnani s tim prvnim pripadal o dost lepsi (vyssi pocet slusnych vtipku) i kdyz take prumerny. Kdyby se z toho do nejake estrady vybraly jednotlive sceny, tak by to bylo vyborne (nejlepsi je proste cynicka gynekolozka Emma Thompson), ale v tom filmu, ktery je jinak plny trapnych ksichtu a zmatenych vystupu hlavni hrdinky, pusobily trochu jako pest na oko. Ja mam proste evidentne problem s Bridget jako takovou, ta postava je tak otravna, ze se neda vydrzet na ni divat. Je to proste takova moderni... co vlastne? Popelka asi ne, ta alespon neco umela (drhnout podlahu, uklizet, posluhovat a tak) a toho prince si vlastne zaslouzila. Ale Bridget? Blba nana, co vynika jen v tom, ze se ztrapni, kde se da, nevi, co se zivotem, a asi bude i ponekud mdlejsiho rozumu. No verte, neverte, zrovna o tuhle se pretahujou dva schopni, inteligentni, a dokonce i velmi pohledni muzi. Z jakeho duvodu, to je mi zahadou, hlavne cim tak oslnila toho Dempseyho, ze po jedne noci ve stanu se tak strasne vehementne chtel stat otcem jejiho ditete (no asi ji ma ze zlata...). No a pan Mark Fitzwilliam Darcy nakonec skonci v chomoutu. Pekne, na urcity typ lidi tyhle krasne pribehy se stastnymi konci urcite budou pusobit, ale pro me je cela story jen nekoherentni serie skecu s nesympatickou hrdinkou a nerealnou a nesmyslnou vztahovou logikou. ()

skrob 

všechny recenze uživatele

Před 15 lety v době prvního dílu byla Renée taková roztomilá vtipná popleta. Když ale ty samé vtípky a pomrkávání dělá ve 45 letech tak už to kulhá na obě nohy. Režie, scénář a Renéé v hlavní roli tady byly tak špatné, že jsem si říkal jakto, že se mi sakra celkem líbily předchozí díly... ()

kodwin 

všechny recenze uživatele

Na plný počet to sice není, ale hodnotím vysoko. Přiznám se, že komedii považuji za asi nejtěžší žánr. Ta spousta slátanin a trapného humoru, která válcuje kina a televize, je vskutku úmorná. Tady jsem se po dlouhé době opravdu zasmál. Bridget zestárla sice až příliš, ale vtipná je pořád stejně, ne-li víc. Hlavní zápletka byla fajn a ani předvídatelný konec není problém. ()

Pythonator 

všechny recenze uživatele

Za tři s odřenýma ušima. Jednoznačně mi to přijde nejslabší a docela zbytečné. Renée už sice není vyžraná, ale zato ošklivě zestárla a po plastice frňáku už to ani není ona. ()

Související novinky

Startuje Best Film Fest

Startuje Best Film Fest

14.12.2016

Volné seskupení čtyř artových kin v Praze: Atlas, Evald, Lucerna a MAT pořádá od 15. do 21. prosince tohoto roku BEST FILM FEST, týden nejúspěšnějších a divácky nejnavštěvovanějších filmů druhé… (více)

PF 2016

PF 2016

24.12.2015

Tak který bude nakonec nejlepší film roku 2015? Revenant: Zmrtvýchvstání nebo Osm hrozných? Nebo ani jeden z nich a do čela žebříčku nej celovečerních filmů roku 2015 se u nás probojují nové Star… (více)

Reklama

Reklama