Reklama

Reklama

Dítě Bridget Jonesové

  • Velká Británie Bridget Jones's Baby (více)
Trailer 2

Utrpení největší smolařky v dějinách dosud neskončilo. Bridget Jonesová je stále bez chlapa. Jak název třetího dílu slavné série napovídá, tím hlavním malérem bude tentokrát neplánované těhotenství. Taková věc dokáže vykolejit i životem otřískanou Bridget, zvlášť když naprosto netuší, s kým počala. Jak se to rýmuje s faktem, že je stále bez chlapa? Celkem jednoduše. Stačí v doprovodu kolegyně navštívit odvázaný hudební festival a v jeho průběhu se vyspí s pohledným cizincem (Patrick Dempsey). A když se záhy na jedné společenské akci na vlastní tělo přesvědčí, že stará láska (Colin Firth) nerezaví, byť před pár lety definitivně skončila, je „štěstí" hotovo. Protože jí s rozluštěním zapeklitého rébusu nepomůže ani lehce cynická gynekoložka (spoluscenáristka Emma Thompson), ocitne se Bridget ve velmi nezáviděníhodné situaci. Jak seriózní právník Mark Darcy, tak úspěšný provozovatel internetové seznamky Jack Quant se sice k situaci postaví jako praví chlapi, odhodlaní s Bridget a jejím potomkem vytvořit spořádanou rodinu, to ovšem netuší, že jejich šance na otcovství je přesně padesátiprocentní. Jak se blíží termín porodu, Bridget cítí, že bude muset s pravdou ven a hlavně že si bude muset vybrat, komu bude její dítě říkat „tatínku". Normální člověk by poslal oba dva na testy otcovství. Jenže Bridget Jonesová není normální, ale výjimečná. (CinemArt)

(více)

Recenze (613)

barapatty 

všechny recenze uživatele

Určitě lepší než dvojka, ale v žádném případě ne lepší než jednička. Alespoň za mě. Spousta stejných vtipů z jedničky, jen lehce upravených. Pořádně jsem se zasmála, až když táhli oba Bridget do nemocnice. ()

zsven 

všechny recenze uživatele

Kdysi jsem šel na první Bridget Jonesovou víceméně omylem, ale bavil jsem se. A bavil jsem se i tentokrát. Patrick Dempsey sice celý film nesundá přilblý úsměv z obličeje, ale vyvažuje to sucharsky upjatý Colin Firth. Bridget už není boubelka, ale vůbec to nevadí. Vtípky jsou dobře vypointované a lze si představit, že takhle to se to skutečně mohlo stát. Super odpočinkový film se super hudbou, která mi zněla v uších ještě dlouho po představení. 90% ()

smajki 

všechny recenze uživatele

Tak se Bridgete konečně dočkala. Ale to předbíhám. Na doporučení mého okolí, ač jsem viděl pouze první díl, jsem popadl přítelkyni a vyrazil do kinozařízení s chutí na vtipnou oddechovku. Trefil jsem se. Třetí díl byl pro mne ještě více povedeným než první a nebylo ani nutné dělat z Renée boubelku po omlazovací kůře, naopak jsem rád, že jí ponechali již výrazněji postarší vzhled, což jí ovšem nijak neubralo na kráse. Film je plný dobrých a také několika přímo výtečných hlášek, které nemůžete (ale to ani nechcete) dostat z hlavy. Samozřejmě zejména Bridget, ale i její kolegyně moderátorka nebo paní doktorka je střílejí od boku. Dvě hodiny utečou jako voda a vy se smějete, skvěle bavíte a slabším povahám (jako jsem já) možná i ukápne slza. Plný počet nedám jen proto, že místy byl osud (scénáristé) k Bridgete až příliš krutý a házel jí klacky pod nohy až příliš účelově a zbytečně. ()

drovi 

všechny recenze uživatele

Tak a dočkali sme sa finále ďaľšej trilógie o láske plnej skvelého humoru. Ešte stále sa smejem. Patrick Dempsey zapadol do tejto trojky úžasne. Dávno som sa toľko nenasmial a soundtrack Mambo Italiano s donáškou pizze na ceste do nemocnice bol suprový. :) Keď sa chcete zasmiať tak určite choďte do kina na tento film. Trojka Bridget Jonesovej predbehla prvý diel Bravooo. ()

j1c2 

všechny recenze uživatele

Tak nevím, smála jsem se dost, nejvíc při scéně s představováním kohosi s naprosto nevyslovitelným jménem oběma potencionálním tatínkům...ale celková idea filmu mi přišla extrémně neuvěřitelná, nereálná. Že se budou o ženu, která neví s kým má dítě oba "tatínkové" starat a navzájem se téměř přátelit a když se ten jeden dozví, že ho ta žena nechce a ani dítě není jeho, tak je pořád vysmátý a hlavní kamarád celé rodiny?? To jako fakt? To není komedie, to je sci-fi:-) ()

Aldante 

všechny recenze uživatele

Bala jsem se, ze to bude podobne jako dvojka. Nic jsem neocekavala, ale je to poradna prdel. Dlouho jsem se tak nezasmala. Uzila jsem si to a je to mozna i lepsi nez jednicka. Za mne pet zaslouzenych. ()

rowdyy 

všechny recenze uživatele

První třetina mě celkem bavila,dál se děj odvíjí pro mě nepochopitelně a z komedie je tragédie o jednom trojúhelníku.To že se postarší osamělá Bridget vyspí s kde kým by se dalo pochopit. Ale ten enormní zájem o její osobu ve sladký podobě obou otců mi šel proti srsti. Možná tím že si není moc podobná z Bridget z prvních dvou dílů.40% ()

Rada.Shoa 

všechny recenze uživatele

Tak tento díl mě na plné čáře zklamal!Naprosto zdlouhavé a ohrané cliché. Myslím že měli raději nechat Bridget J. prostě žít její bláznivý život jen v našich vzpomínkách a představách.Tohle bylo jednoznačně zbytečné,předražené a s prominutím i nudné.A to se mi první dva díly opravdu zamlouvali.Dávám hvězdy jen za Renatku a Colina :( ()

Opeth odpad!

všechny recenze uživatele

Nebyl jsem zrozen pro tento film. Jednička se mi kdysi (asi) líbila. Dvojku si vůbec nepamatuju. A teď? Zřejmě jediný film z těch tří, co jsem slyšel v originále, takže jsem měl tu čest, být neskutečně iritovanej jejím hlasem. Vtipy ani k nepousmání (možná ten s Edem Sheeranem mi lehoulince natáhnul koutek nebo že by mrtvička?). Po kladných odezvách na tento film se cítím hluboce podveden. Ale z toho se dostanu. ()

Maratonec 

všechny recenze uživatele

Hodnotím s měsíčním odstupem.Rozhodně scénář trojky měl velký potenciál,jenom mi to přišlo špatně poskládané.Místy to drhlo a i pohled na samotné hvězdy (R.Zellweger,C.Firth) mě v tom utvrdil.Možná jsem měl větší očekávání a zapomněl,že jde jen o třetí pokračování.Škoda.. ()

Chinoranyi 

všechny recenze uživatele

Nebyl to špatný zážitek, ale obecné nadšení (81℅) nesdílím. Na začátku filmu je pár vtipných okamžiků, ale bylo i několik takových, že jsem se nudila. Navíc mi Reneé Z přišla poněkud obstarožní a vyžilá, mateřství se k ní tak nějak nehodilo. Nevím. Tak by se dal vyjádřit můj dojem. Téma, pro mě nic moc a provedení, též žádný trhák. Prostě průměr :-\. ()

somme 

všechny recenze uživatele

Prijemna romanticka podivana s nasi oblibenou Bridget, ktera ac vyzrala, svou potrhlost si v roztomile mire stale ponechava. Hugh Grant mel obstojny zaskok a Patrick Dempsey byl opravdu k nakousnuti. Ale jak jsme cekali, pan Darcy je proste jen a pouze jeden... Hej Brigdet, klidne se ti o Jacka postaram! ()

KcarlosK 

všechny recenze uživatele

Tak to bychom měli další zprasenou filmovou značku. Naprosto zbytečný film, který nemá co říct. Narozdíl od jiných mě nijak neuchvátila ani Emma. Body u mě má pouze Hugh Grant za to, že se toho neúčastnil. Jo a chtěl bych vidět tu nánu, která by si vybrala dobrovolně takového suchara. ()

Montmorency 

všechny recenze uživatele

"Musím konstatovat, že třetí díl je možná lepší jak první" - milí uživatelé, já chci taky tu drogu, co šnupete, aby se mi tahle laškovná klišoidní taškařice obstarožitních 50-níků líbila... ()

sophianne 

všechny recenze uživatele

Tak jako miluju první dvě Bridget Jonesové filmy, tenhle třetí fakt nedosahuje ani průměru. Pominu, že krásnou Renée tady skoro nepoznáte, ne proto, že je hubená, ale po plastikách obličeje... No nic. Její věc. V tomhle filmu se pokusili vecpat všechna možná romantická klišé s tím, že to pak zaručeně musí fungovat. Ne, nefunguje. Nemá to vtip, neskutečeně se to vleče a namísto, abyste se hrdince v nesnázích mezi dvěma snovými muži drželi palce, říkáte si, co na ní probůh vidí. Určitě nedoporučuju. ()

petruska777 

všechny recenze uživatele

Tak pro mě jednoznačně nejlepší díl ze všech. Svěží humor, plynulý děj, romantika, perfektní soundtrack. A Emma Thompson v roli gynekoložky je naprosto skvělá. Já se bavila. ()

Související novinky

Startuje Best Film Fest

Startuje Best Film Fest

14.12.2016

Volné seskupení čtyř artových kin v Praze: Atlas, Evald, Lucerna a MAT pořádá od 15. do 21. prosince tohoto roku BEST FILM FEST, týden nejúspěšnějších a divácky nejnavštěvovanějších filmů druhé… (více)

PF 2016

PF 2016

24.12.2015

Tak který bude nakonec nejlepší film roku 2015? Revenant: Zmrtvýchvstání nebo Osm hrozných? Nebo ani jeden z nich a do čela žebříčku nej celovečerních filmů roku 2015 se u nás probojují nové Star… (více)

Reklama

Reklama