Reklama

Reklama

Dítě Bridget Jonesové

  • Velká Británie Bridget Jones's Baby (více)
Trailer 1

Utrpení největší smolařky v dějinách dosud neskončilo. Bridget Jonesová je stále bez chlapa. Jak název třetího dílu slavné série napovídá, tím hlavním malérem bude tentokrát neplánované těhotenství. Taková věc dokáže vykolejit i životem otřískanou Bridget, zvlášť když naprosto netuší, s kým počala. Jak se to rýmuje s faktem, že je stále bez chlapa? Celkem jednoduše. Stačí v doprovodu kolegyně navštívit odvázaný hudební festival a v jeho průběhu se vyspí s pohledným cizincem (Patrick Dempsey). A když se záhy na jedné společenské akci na vlastní tělo přesvědčí, že stará láska (Colin Firth) nerezaví, byť před pár lety definitivně skončila, je „štěstí" hotovo. Protože jí s rozluštěním zapeklitého rébusu nepomůže ani lehce cynická gynekoložka (spoluscenáristka Emma Thompson), ocitne se Bridget ve velmi nezáviděníhodné situaci. Jak seriózní právník Mark Darcy, tak úspěšný provozovatel internetové seznamky Jack Quant se sice k situaci postaví jako praví chlapi, odhodlaní s Bridget a jejím potomkem vytvořit spořádanou rodinu, to ovšem netuší, že jejich šance na otcovství je přesně padesátiprocentní. Jak se blíží termín porodu, Bridget cítí, že bude muset s pravdou ven a hlavně že si bude muset vybrat, komu bude její dítě říkat „tatínku". Normální člověk by poslal oba dva na testy otcovství. Jenže Bridget Jonesová není normální, ale výjimečná. (CinemArt)

(více)

Recenze (613)

Flego 

všechny recenze uživatele

Romantické, vtipné a úžasne zábavné. Po 15-tich rokoch sa režisér vrátil k svojej Bridget a opať stvoril parádnu oddychovku. ()

Roman.Ticka 

všechny recenze uživatele

Docela vkusná romantická slaďárna, a pokud bych vynechala reálnou představu geriatrických rodičů, pak se jí nedá vcelku nic vytknout, ale naopak užít si tradiční námluvy i přístup k partnerství, což je milé a přínosné zároveň...😃👪👍💖 ()

honajz 

všechny recenze uživatele

Jen bych opakoval skvělý komentář Skuby47. A také mi přišlo, že Colin Firth hraje svou roli naprosto unaveně a bez jiskry. Navíc mi to celé přišlo takové... moderně politicky korektní, až mi tam už chyběl jen nějaký šťastný lesbický pár, aby to bylo komplet. Btw, dodnes mi není jasné, co všichni tak pohlední chlapi na té oplácané blbce, co by zkazila i vaření čaje, vlastně viděli. ()

hansel97 

všechny recenze uživatele

V první polovině jsem se lekl, že se Bridget Jones změnila na komedii s vtipem "z kanálů" plné urážek, jak už to bývá u komedií s Melissou McCarthy. No, nakonec jsem byl příjemně překvapený, protože po otěhotní nabírá film novou krev a přestože si nejsem úplně 100% jistý, zda hodnotit průměrně nebo nadprůměrně, tak to pro mě bylo příjemné zavzpomínání na jeden z mých oblíbených filmů a myslím, že dělá menší ostudu než díl druhý. ()

Sofia 

všechny recenze uživatele

Neustále opakované vtípky (Bridget cupitající jako tučňák, Bridget padající do bláta, Bridget dělající ostudu v televizním přímém přenosu) jsou napotřetí už opravdu otravné. Zestárlý Colin Firth se celou dobu tvářil, jako by chtěl být úplně někde jinde, jen ne v tomhle paskvilu a Patricku Dempseymu jsem jeho nadšení (jak z Bridget, tak z nenarozeného dítěte) nespolkla ani na minutu. Navíc mě po dvou dětech štvou nepravděpodobné porodní historky o tom, jak praskne voda a během minuty naskákají hektické kontrakce a dítě se dere na svět. Takhle to opravdu nefunguje. ()

Necrotongue 

všechny recenze uživatele

Třetí pokračování osudů osamělé tloustnoucí zoufalky bylo jasným zklamáním. Tvůrci zřejmě stejně jako já vyhodnotili první díl jako zábavný a doufali, že bude stačit, dostatečně ho vykrást, aby vznikl podobně zábavný díl třetí. Nemohli se mýlit víc. Dvouhodinová stopáž byla v tomto případě přímo vražedná, celou dobu jsem se nudil, hvězdičku tomuto dílu zajistila Emma Thompson, která mě jako jediná dokázala občas pobavit. Chápu, že od prvního dílu nějaký ten čas uběhl, ale sledovat značně opotřebované herce, kteří řeší stále stejné problémy, mi prostě nepřišlo zábavné, bylo to spíš smutné, navíc jsem absolutně nepochopil použití příšerného disco soundtracku, který by se hodil možná do nějaké teenage komedie. Předpokládám, že se dá za nějakých deset let očekávat čtvrtý díl, v němž bude stěžejním tématem výměna kyčelního kloubu. Juj, to bude bžunda! ()

ARI50 

všechny recenze uživatele

Má to cenu asi jo když se to líbí ale mě ne jen z principu jsem se koukal a dostal jsem přesně co jsem čekal. ()

Handle 

všechny recenze uživatele

Trailer vypadal na průměrnou vatu, ale výsledek teda naprosto šíleně překvapil a předčil má očekávání. Opravdu výborný feel-good snímek, který je vtipný od začátku do konce. ()

Kamca_ 

všechny recenze uživatele

Na tohle jsem se hrozně dlouho těšila. Dokonce jsem chtěla původně jít i do kina, ale z toho sešlo. Předčilo to veškerý mý očekávání. Bavila jsem se od začátku do konce. Dalo by se říct, že se mi to možná líbilo o něco víc než jednička. Než dvojka to bylo lepší určitě, o tom není pochyb. Ze začátku jsem se u týhle trojky obávala, že mi bude vadit, jak všichni zestárli, ale nakonec to ani nebylo tolik znát. Někomu by možná mohla scházet přítomnost Hugha Granta, ale mě ani ne. Určitě se podívám znovu. 95%. ()

aniiicka 

všechny recenze uživatele

Když jsem slyšela o natočení dalšího dílu, tak jsem si říkala, že to může dopadnout všelijak. Třetí Bridget mě ale moc bavila. Ostrý, bláznivý humor, sympatická ústřední trojice a pořádná dávka nostalgie hlavně co se týče Marka a Bridget. Navíc skvěle použité písničky...např. The Hurting Time od Annie Lennox nebo Reignite od Knox Brown :) Patrick byl super, ale pan Darcy je prostě jen jeden :) ()

jhrasko 

všechny recenze uživatele

MY DIARY: 1) som rozmaznaný prvou časťou 2) Sharon Maguire - WELCOME BACK 3) Emma Thompson si (podľa mňa) cielene nedopriala viac priestoru v scenári, čo je ale škoda 4) Patrick Dempsey a Colin Firth sú chlapi s tými najdivnejšími hlasmi na svete, Colin obzvlášť. Ale i tak majú charizmu, dobre. 5) niektorí ľudia sú divní, na pizzu si dávať cibuľu a ananás 6) geniálne použitie skladby Lilly Allen FUCK U 7) ??? preložiť geriatric mother ako staršia matka ???? hm, dal by som inak !!! 8) tak zase niekedy, čoskoro (btw, sme rovnako starí, Bridget) ()

malylada 

všechny recenze uživatele

Deník Bridget Jones jsem nikdy neměl moc rád a dvojka byl vyloženě odpad. O to větší pro mě překvapení a troufnu si tvrdit, že nejlepší díl celé série. Film má barvitou zápletku, kde se pořád něco děje a hlavně nemá hluchá místa, neustále se něco děje a nonstop baví až do konce. Renée si comeback neskutečně užívá, nikdy jsem netušil, že může být tak sexy !!!! Ano, je to trošku přetažené, ale to se dá odpustit, zvlášť, když to i mě na konci dokázalo dojmout.......8/10 ()

Caszidy 

všechny recenze uživatele

Možná je na vině fakt, že jsem původní Deník Bridget Jones viděl až nyní 15 let po natočení, ale mně se prostě a jednoduše tohle pokračování líbilo mnohem víc a mnohem víc jsem se u něj zasmál. Renée Zellweger bych po sérii plastik málem nepoznal, ale tak co už. Naopak potěšila přítomnost Dr. Dereka Shepparda - Patricka Dempseyho, který plnil roli opaku přespříliš seriózního Darcyho. Pro mne osobně je tahle komedie výrazným překvapením, jelikož jsem neočekával takřka nic a měl jsem i trochu obavy. Ukázalo se, že naprosto neopodstatněné. ()

Lacike 

všechny recenze uživatele

Stava sa malokedy, aby upadajucu seriu nakopol treti diel, ktory povazujem za najlepsi. A to vdaka tomu, ze poriadne pritlacil na humornu stranku, ktora je skutocne zabavna a prakticky vôbec nie je trapna. Akekolvek nechutnosti absentuju. Bridget uz nepôsobi tak debilne ako v dvojke a len vynimocne svojou nesikovnostou nieco pohnoji. Väscinu humoru tvoria dvojzmyselne narazky. Dalsie zlepsenie nastalo ohladom zapletky. Potom, co v dvojke absentovala, tak tentoraz film cely cas niekam zmysluplne smeruje az sa dockame vytuzeneho nadherneho a snad uz definitivneho happyendu. Dalsi rozchod Bridget a Darcyho by uz bol otravnejsi ako rozchadzanie sa a opätovne davanie sa dokopy Rosa a Rachel v Priateloch. Tentoraz je Darcymu sokom v laske nova postava Jacka, ktoru hra Patrick Dempsey. Typovo je podobny dobrak ako Darcy, takze Bridget mala sice vyber ztazeny, ale mne Patrick Dempsey nepripadal tak zabavny ako Hugh Grant. Som rad, ze na Hugha nezabudli a jeho absenciu vyriesili velmi vtipne. Potesil aj navrat vsetkych ostatnych vedlajsich postaviciek, ktore tentoraz mali zmysluplne a zaujimave linie. Z novych postav bola navtipnejsia gynekologicka Emma Thompson. No a Bridget nam rapidne schudla, co sa sice pozitivne odrazilo na jej postave, ale v tvari dost zostarla a trochu sa z nej vytratila ta rozkosna roztomilost. Najlepsie vyzerala Bridget v jednotke. Takze vysledkom je najlepsi diel, ktory perfektne uzatvoril celu trilogiu a snad ju uz nebudu natahovat dalej. 8/10. ()

tomeš 

všechny recenze uživatele

Je to lepší a vtipnější než jsem čekal. Nejsladší je Emma Thompson a Patrick Dempsey. A body plus jsou za Years & Years na soundtracku. Jen provar byl, že jsme omylem šli na dabovaou verzi. Eh. ()

corpsy 

všechny recenze uživatele

Joneska sa vrátila v plnej paráde. Po rozvarenej dvojke je tu opäť zmes iskriacich dialógov, premyslených, výborne vypointovaných scén a ku tomu nové kultové postavy, z ktorých si nejedna zaslúži samostatný film ( viď Gianni ). Zasmejete sa, dojmete a celkovo skvelo pobavíte. No a záverečné sekundy a náležitý komerčný úspech zrejme potvrdzujú, že sa s touto babou asi nevidíme naposledy. ()

vurhor 

všechny recenze uživatele

Deník Bridget Jonesové byla vždycky jedna z mých nejoblíbenějších britských komedií. (Ano dámy, i chlap může mít rád film o roztržité mega-sympaťačce, která si po AdrianMoleovským způsobu řeší typicky ženské věci.) A musím říct, že ani po čtyřicítce neztratila Jonesová svoje kouzlo. Pravda, fóry už jí nejdou tak moc dobře jak před lety, ale přesto je hrozně fajn na ní koukat. Kouzelná! Stejně tak věčně sympatický Colin Firth, který mě svým výkonem donutil připravit si na zítřek Lásku nebeskou, kterou jsem neviděl už věčnost. Film je milý a hezký, nicméně stoprocentně nedosahuje kvalit dílu prvního, to především kvůli někdy až moc přestřelené sentimentalitě a málo vtipu. Ne že by mi nic nepřišlo vtipné, ale většinou to z mé strany bylo jen pouze takové uchechtnutí. A líbilo se mi to. Celkem. Charakter Jonesové je stále skvělý, její kamarádi stejní prdlí a Mark Dursley má furt ten připitoměle vtipný výraz. Ale ten Hugh Grant mi tam chyběl. Průměrné 3* ()

Marsik 

všechny recenze uživatele

Upřímně, trochu jsem trpěl a až na pár úsměvných momentů jsem na sobě nezaznamenal širší úsměv. Přitom Bridget sérii mám rád, ale tohle mi nejspíš dnes vůbec nesedlo. 66% (with J.) ()

Související novinky

Startuje Best Film Fest

Startuje Best Film Fest

14.12.2016

Volné seskupení čtyř artových kin v Praze: Atlas, Evald, Lucerna a MAT pořádá od 15. do 21. prosince tohoto roku BEST FILM FEST, týden nejúspěšnějších a divácky nejnavštěvovanějších filmů druhé… (více)

PF 2016

PF 2016

24.12.2015

Tak který bude nakonec nejlepší film roku 2015? Revenant: Zmrtvýchvstání nebo Osm hrozných? Nebo ani jeden z nich a do čela žebříčku nej celovečerních filmů roku 2015 se u nás probojují nové Star… (více)

Reklama

Reklama