Reklama

Reklama

Dítě Bridget Jonesové

  • Velká Británie Bridget Jones's Baby (více)
Trailer 1

Utrpení největší smolařky v dějinách dosud neskončilo. Bridget Jonesová je stále bez chlapa. Jak název třetího dílu slavné série napovídá, tím hlavním malérem bude tentokrát neplánované těhotenství. Taková věc dokáže vykolejit i životem otřískanou Bridget, zvlášť když naprosto netuší, s kým počala. Jak se to rýmuje s faktem, že je stále bez chlapa? Celkem jednoduše. Stačí v doprovodu kolegyně navštívit odvázaný hudební festival a v jeho průběhu se vyspí s pohledným cizincem (Patrick Dempsey). A když se záhy na jedné společenské akci na vlastní tělo přesvědčí, že stará láska (Colin Firth) nerezaví, byť před pár lety definitivně skončila, je „štěstí" hotovo. Protože jí s rozluštěním zapeklitého rébusu nepomůže ani lehce cynická gynekoložka (spoluscenáristka Emma Thompson), ocitne se Bridget ve velmi nezáviděníhodné situaci. Jak seriózní právník Mark Darcy, tak úspěšný provozovatel internetové seznamky Jack Quant se sice k situaci postaví jako praví chlapi, odhodlaní s Bridget a jejím potomkem vytvořit spořádanou rodinu, to ovšem netuší, že jejich šance na otcovství je přesně padesátiprocentní. Jak se blíží termín porodu, Bridget cítí, že bude muset s pravdou ven a hlavně že si bude muset vybrat, komu bude její dítě říkat „tatínku". Normální člověk by poslal oba dva na testy otcovství. Jenže Bridget Jonesová není normální, ale výjimečná. (CinemArt)

(více)

Recenze (613)

dubinak 

všechny recenze uživatele

Pro mě osobně teda o dost slabší než předchozí dva díly. Vtipy už míří hodně do té vulgární řeky, Bridget už není úplně to, co bývala. Příběh nebyl špatný, ale je to zkrátka jen další povinná romantická komedie odškrtnutá z mého seznamu. Já jako fanynka dříve tlusté Bridget jsem musela zkusit i její novou verzi, ale nepovedlo se to tak, jak bych chtěla. Chválím ale skvělou scénu s Edem Sheeranem. Na druhou stranu mě štvaly ty věčné dialogy o ničem bez pointy a vtipu. Na tak dlouhou stopáž jsem se smála málo. ()

necisty 

všechny recenze uživatele

V Anglii umí dělat dobré komedie a tohle je dalším důkazem a poctou pro první díl. Výtečné herecké výkony a originální vtip mi brání dát méně, přestože samotná Bridget je prostě hloupá :). ... GA Cinema ()

Sammya 

všechny recenze uživatele

Miluju první díl. Nesnáším druhý díl. Třetí kniha byla děs a proto jsem ráda, že se jí film neřídil. Strašně jsem se bála se těšit a mít nějaké odhady toho, jak to dopadne, nicméně jsem věděla, že nebudu spokojená s ničím jiným než s konkrétním výsledkem, který se mi naštěstí splnil, i když jsem teda radši zůstala ostražitá v oslavách až do poslední chvíle. Anyway, z filmu jsem naprosto nadšená, dle mě je srovnatelný s boží jedničkou. Miluju Marka a Colina a přes mou nechuť k Patricku Dempseymu si mě i tak jeho postava Jacka získala. Smála jsem se snad co pět minut, a někdy fakt hodně, a rozplývala jsem se tak nějak podobně. Kupodivu mě film nerozbrečel, až na konci během titulků se otevřely stavidla, jelikož jsem nemohla uvěřit, že to skončilo, jak jsem chtěla, a že film překonal všechna má očekávání a více. Jsem ráda. že se vrátila většina původních postav, Cleaver mi opravdu nechyběl, a nové postavy byly super, jak Bridgetina šílená kamarádka z práce či její nová šéfka, italský číšník, Emma Thompson jako cynická gynekoložka. Musím pochválit naprosto skvělý soundtrack. ()

epicek 

všechny recenze uživatele

Absolutně jsem nečekal, že to bude takhle dobrý a hlavně jsem se takhle královsky fakt dlouho v kině nepobavil. Bridget byla neskutečně skvělá, humor byl naprosto perfektní a ani trošku nenucený a celkově to jako romantická komedie fungovalo fakt brilantně a takhle by se to mělo dělat! Dokonce i ta zápletka byla fakt zajímavá a možná jen malinko předvídatelná. Povedený soundtrack tomu dal skvělou atmosféru a za mě rozhodně veliké překvapení! Fuck yoga! ()

Wormboy 

všechny recenze uživatele

Masakralne dlhy uvod, v ktorom mi najviac casu zabralo zvyknut si na vyraznu zmenu vizualu Rene Zelvyninja, ktora ocividne presla nejednou "skraslujucou" procedurou...Ked sa vsak film rozbehne, dostal som klasicku Bridget Jonesovu so vsetkymi pozitivami aj negativami. ()

Martrix 

všechny recenze uživatele

No, člověk se zasměje, snad jen pokud něco podobného jako Bridget prožil(chlapi moc šancí nemají), ale jinak je kouzlo potrhlé nešťastnice už dávno pryč. Renée Zellweger má sice lepší postavu, ale v obličeji je divná, jakoby měla nasazenou masku, nebo nalakovaný obličej, takže mimika, tak důležitá u komedií, je ...tak nějak tuhá. Z nějakého důvodu mi vadilo i nadužívání vulgarit, ale to je možná tím, že jsem narozdíl od hlavní hrdinky neprošel tak frustrujícím vývojem a nejsem takový kanál, jak scénář Bridget předepsal. Zápletka byla v pohodě, nic vysloveně blbýho jsem nezaregistroval, pár momentů bylo vtipných, celkově se dá říct, že pokud se s vámi nechce drahá polovička dívat třeba na nějakou akční vybíjenou a vy jí chcete udělat radost, tak se to přežít dá. Ale zdravý normální chlap, by se na to sám dívat asi neměl. To je pak na místě komentář a la Verbal. Jednu hvězdu z těch tří totiž dávám jen proto, že mám radost, když se má drahá polovička směje. ()

Pajky3 

všechny recenze uživatele

Nikdy jsem nebyl velkým fanouškem Bridget, ale uznávám, že první díl nebyl úplně špatný, i když Bridget byla místy šílená. A podobně je tomu s tímhle dílem, avšak právě té šílenosti ubylo. Příjemně plynoucí romantická komedie, která má nejen fajnové obsazení, ale i pár povedených vtípků. Bylo to fajn a jako závěr trilogie to bohatě posloužilo. ()

pakobylka 

všechny recenze uživatele

Milá Bridget Jonesová spolu s mládím a nadbytečnými kilogramy ztratila šmrnc ... pakliže kdy nějaký měla. Sice se dál chová jako věčná puberťačka, jenomže to nepomáhá ... v žádném ohledu ... jí samotné, filmu - ani mně. Vyhlíží spíš trapně ... jako stará-mladá, neprovdaná, neukotvená, afektovaná, povrchní a trochu chaotická ženská. Ženská středního věku, která si střední věk nechce za žádnou cenu připustit, nicméně na druhou stranu až moc dobře ví, že jí ujíždí vlak. Z čehož vyplývá, že je záhodno se jí zdaleka vyhnout ... pokud jste jen trochu pohledným nezadaným mužem, o kterého by snad mohla zavadit svým lačným pohledem. Krom toho ... nemohla jsem se zbavit dojmu, že svoji švihlost jen HRAJE: a) snad proto, aby byla zajímavější ... b) snad proto, že zvyk je železná košile ... c) snad proto, že očekává honorář za svou staronovou roli - obávám se, že c) je správně. A světe div se ... tahle v podstatě dosti nesympatická persona najednou (skoro se mi chce říct Z NIČEHO NIC) čeká dítě - a pochopitelně neví s kým. Co se mně týká, je mi to JEDNO - nezajímá mě, kdo je otcem ... a můj postoj mi vydrží až do sladko-hořkého konce. Budiž jí přáno ... nezávidím jí - ani prvnímu či snad druhému z jejích ctitelů. ()

blitzer 

všechny recenze uživatele

První díl Bridget Jones jsem viděl poprvé jen 2 dny před tímto nejnovějším, a musím říct, že mě navzdory své auře kultu nijak zvlášť nezaujal. Den na to jsem zhlédl díl druhý, který mě – snad díky prvkům crazy-komedie – bavil víc. Z trilogie však nejvýše řadím právě letošní novinku, která má spád a plno vtipných momentů. Z mého pohledu má tedy série jasně vzestupnou tendenci, což je vzhledem k závěrečnému cliffhangeru potěšující :-) ()

angel74 

všechny recenze uživatele

Po maličko slabší dvojce překvapivě skvěle fungující třetí pokračování plné roztomilých trapasů v podání pomalu stárnoucí Renée Zellweger. Přiznám se, že jsem se na film podívala jen z nostalgie k prvnímu dnes už téměř kultovnímu kousku o osudech Bridget Jonesové. A rozhodně toho nelituji, ba právě naopak. Spousta dobrých vtípků či humorných situací, sympatické herecké obsazení a tradičně výborný soundtrack - to jsou ingredience, které dělají z této romantické komedie báječný biják, jež by se dokázal při troše dobré vůle vyrovnat nejlepším snímkům daného žánru, i kdyby nebyl součástí celkem zdařilé trilogie. ()

kocik1 

všechny recenze uživatele

Brigit ve fázi 40+ na začátku filmu odvážně navazuje na pokleslé teenegerské komedie a člověk se jen modlí, aby ji ve filmu nemusel pozorovat i při sezení na záchodě. Tak hurá, nemusí, na to nám scénáristi nastrčí chudáka tatínka.:-). Je ovšem pravda, že od hudebního festivalu (který má s těmi českými společné leda tak bláto), se standard vyhoupne povážlivě výš a pokud člověk nepřemýšlí o tom, že je to vlatně o ničem, střídavě s trapnostmi se i docela dobře baví. ()

majo0007 

všechny recenze uživatele

Scenár Emma Thompson - to hovorí za všetko! Nespomínam si na jedinú scénu, pri ktorej by som sa aspoň pousmial, a to som videl film včera. Na hranici trapnosti a odpadu. ()

vesper001 

všechny recenze uživatele

Dítě Bridget Jonesové nesplnilo má očekávání, ale ani obavy. Je totiž úplně jiné. Diblíka 30+ nahradila žena 40+. Předchozí filmy plné krkolomných nehod a trapasů připomene jen jediný držkopád do bláta, který v celkovém vyznění působí dost blbě. Jinak se Bridget konečně chová příčetně, když místo srdečních záležitostí řeší hlavně praktické věci typu jak přežít v zaměstnání, kde jsou všichni najednou ohromně cool a nosí „ironické vousy“ a jak si poradit s tím, že má pro jedno dítě dva otce. Emma Thompson v doktorské roli je vynikající, zato pelichající Colin Firth s žalostně pokleslými koutky vypadá jako pes z útulku. Hugh Grant nikomu nechybí, ostatně by se do příběhu nové Bridget, která zhubla, porodila a konečně dospěla, jako obstarožní huberťák fakt nehodil. ()

dr.fish 

všechny recenze uživatele

Emma Thompson je jako vždy vynikající. Ukázala, že není malých rolí. Tvůrci věděli, že se tenhle film bude dobře prodávat, neboť fanouškovská obec je veliká. Přesto nedokázali propracovat scénář a vymyslet nějaké vtipy. Druhá polovina je zoufale nudná a konec přímo hrůzný. Ne, že bych se nezasmál, ale měl jsem problém to dokoukat. 50% ()

otík 

všechny recenze uživatele

Za druhou a třetí čtvrtinu filmu by si film zasloužil pět hvězd. V prostřední pasáži jsem se opravdu bavil, Firth s Dempsey se dobře došparují, Zellweger má dobré a hlavně vtipné průpovídky, divák lačně hltá každou scénu. Bohužel první a čtvrtá čtvrtina tohle nemá. Na začátku se zcela zbytečně sprostě mluví, hlavně ženské představitelky se chovají jako magorky a celkově je to zbytečně nevěrohodné a tupé. Závěr filmu je zase očekávaný a bez sebemenšího překvapení, ale aspoň diváka neuráží tak jako začátek. Škoda, tady bylo založeno na víc než jen na průměrnou zábavu. ()

Související novinky

Startuje Best Film Fest

Startuje Best Film Fest

14.12.2016

Volné seskupení čtyř artových kin v Praze: Atlas, Evald, Lucerna a MAT pořádá od 15. do 21. prosince tohoto roku BEST FILM FEST, týden nejúspěšnějších a divácky nejnavštěvovanějších filmů druhé… (více)

PF 2016

PF 2016

24.12.2015

Tak který bude nakonec nejlepší film roku 2015? Revenant: Zmrtvýchvstání nebo Osm hrozných? Nebo ani jeden z nich a do čela žebříčku nej celovečerních filmů roku 2015 se u nás probojují nové Star… (více)

Reklama

Reklama