Reklama

Reklama

Dítě Bridget Jonesové

  • Velká Británie Bridget Jones's Baby (více)
Trailer 1

Utrpení největší smolařky v dějinách dosud neskončilo. Bridget Jonesová je stále bez chlapa. Jak název třetího dílu slavné série napovídá, tím hlavním malérem bude tentokrát neplánované těhotenství. Taková věc dokáže vykolejit i životem otřískanou Bridget, zvlášť když naprosto netuší, s kým počala. Jak se to rýmuje s faktem, že je stále bez chlapa? Celkem jednoduše. Stačí v doprovodu kolegyně navštívit odvázaný hudební festival a v jeho průběhu se vyspí s pohledným cizincem (Patrick Dempsey). A když se záhy na jedné společenské akci na vlastní tělo přesvědčí, že stará láska (Colin Firth) nerezaví, byť před pár lety definitivně skončila, je „štěstí" hotovo. Protože jí s rozluštěním zapeklitého rébusu nepomůže ani lehce cynická gynekoložka (spoluscenáristka Emma Thompson), ocitne se Bridget ve velmi nezáviděníhodné situaci. Jak seriózní právník Mark Darcy, tak úspěšný provozovatel internetové seznamky Jack Quant se sice k situaci postaví jako praví chlapi, odhodlaní s Bridget a jejím potomkem vytvořit spořádanou rodinu, to ovšem netuší, že jejich šance na otcovství je přesně padesátiprocentní. Jak se blíží termín porodu, Bridget cítí, že bude muset s pravdou ven a hlavně že si bude muset vybrat, komu bude její dítě říkat „tatínku". Normální člověk by poslal oba dva na testy otcovství. Jenže Bridget Jonesová není normální, ale výjimečná. (CinemArt)

(více)

Videa (12)

Trailer 1

Recenze (613)

NinadeL 

všechny recenze uživatele

Ano, je to logické, Patrick Dempsey je takový náhradní Hugh Grant, tak proč tuhle domněnku nedotáhnout do konce? Problém trojky je, že vývoj Bridget nedává smysl. Kam se poděla tragická trapnost boje s nadváhou, její zlozvyky a pracovní neschopnost? Nová Bridget je nová a neuvěřitelná stejně jako nový obličej Renée Zellweger. A Colin Firth je tu takový smutný a unavený a bez energie. Takže to, co bych si uměla představit jako zábavu v papírové podobě, kde je sotva načrtnuta základní situace "nepraktická hrdinka náhle řeší otcovství mezi dvěma až příliš atraktivními muži, kteří k ní nepasují ani omylem" v sérii vtipných anekdot, tak v dvouhodinovém filmu stejná látka spíše nudí. ()

honajz 

všechny recenze uživatele

Jen bych opakoval skvělý komentář Skuby47. A také mi přišlo, že Colin Firth hraje svou roli naprosto unaveně a bez jiskry. Navíc mi to celé přišlo takové... moderně politicky korektní, až mi tam už chyběl jen nějaký šťastný lesbický pár, aby to bylo komplet. Btw, dodnes mi není jasné, co všichni tak pohlední chlapi na té oplácané blbce, co by zkazila i vaření čaje, vlastně viděli. ()

Reklama

cheyene 

všechny recenze uživatele

Nejsem fanouškem ani prvního, ani druhé dílu, tudíž třetí pokračování mi bylo tak nějak lhostejné a zhlédl jsem jej čistě ze zájmu jiných osob, jež nejnovější osud Bridget zajímal. Jakožto nezávislý divák tedy dávám 2*, neboť 79% se mi zdá na tuhle romantickou (ne)komediální (tam byl jako vážně nějaký humor, u něhož bych pukl smíchy?) limonádku až příliš. Herci sice předvádějí solidní výkony a námět není špatný - snímek jsem dokoukal pouze proto, že mě zajímalo, zda se potvrdí můj první tip, kdo bude otcem dítěte - avšak podruhé bych si Maguireův počin nepustil. ()

klerik 

všechny recenze uživatele

70% Nemusíte to nikomu spomínať, ale čítal som predlohu... A film s ňou (a jej negatívami) narába bravúrne. Vtipný film, ktorý si len tak plynie aj bez nejakých kultových momentov či zázračných romantických scén (ale s našliapaným OST). Omnoho uvoľnenejšie ako dvojka, aj na Renée sa oveľa lepšie pozerá... Emma Thompson rulez... ()

DwayneJohnson 

všechny recenze uživatele

Co si budeme nalhávat, Renée, už to prostě nefunguje. To kouzlo z prvního dílu je nenávratně pryč a zbyla jen velmi průměrná nostalgie, která moc nebaví a ke konci mně přišla už úplně zbytečná. Pár úsměvných okamžiků (scéna s Edem je vynikající), nějaké to trapné plácnutí a pak už jen čekání na konec. A čas už taky nezastavíš, že? To dítě to bych ještě bral, i když Tvá tvář už zdaleka není jak dřív, ale budiž, stává se to. Ale další pokračování? To už raději ne. Možná s jiným příběhem a jinou herečkou, ale s Tebou?. Nechtěl bych se někdy do budoucna dožít třeba vnoučat Bridget Jonesové. To už bych asi vážně nedal… ()

Galerie (62)

Zajímavosti (25)

  • Když sebou Bridget (Renée Zellweger) plácne do bahna na festivalu, tak se mezi záběry změní pozice jejího kufru. (Patrik256)

Související novinky

Startuje Best Film Fest

Startuje Best Film Fest

14.12.2016

Volné seskupení čtyř artových kin v Praze: Atlas, Evald, Lucerna a MAT pořádá od 15. do 21. prosince tohoto roku BEST FILM FEST, týden nejúspěšnějších a divácky nejnavštěvovanějších filmů druhé… (více)

PF 2016

PF 2016

24.12.2015

Tak který bude nakonec nejlepší film roku 2015? Revenant: Zmrtvýchvstání nebo Osm hrozných? Nebo ani jeden z nich a do čela žebříčku nej celovečerních filmů roku 2015 se u nás probojují nové Star… (více)

Reklama

Reklama