Reklama

Reklama

Dítě Bridget Jonesové

  • Velká Británie Bridget Jones's Baby (více)
Trailer 4

Utrpení největší smolařky v dějinách dosud neskončilo. Bridget Jonesová je stále bez chlapa. Jak název třetího dílu slavné série napovídá, tím hlavním malérem bude tentokrát neplánované těhotenství. Taková věc dokáže vykolejit i životem otřískanou Bridget, zvlášť když naprosto netuší, s kým počala. Jak se to rýmuje s faktem, že je stále bez chlapa? Celkem jednoduše. Stačí v doprovodu kolegyně navštívit odvázaný hudební festival a v jeho průběhu se vyspí s pohledným cizincem (Patrick Dempsey). A když se záhy na jedné společenské akci na vlastní tělo přesvědčí, že stará láska (Colin Firth) nerezaví, byť před pár lety definitivně skončila, je „štěstí" hotovo. Protože jí s rozluštěním zapeklitého rébusu nepomůže ani lehce cynická gynekoložka (spoluscenáristka Emma Thompson), ocitne se Bridget ve velmi nezáviděníhodné situaci. Jak seriózní právník Mark Darcy, tak úspěšný provozovatel internetové seznamky Jack Quant se sice k situaci postaví jako praví chlapi, odhodlaní s Bridget a jejím potomkem vytvořit spořádanou rodinu, to ovšem netuší, že jejich šance na otcovství je přesně padesátiprocentní. Jak se blíží termín porodu, Bridget cítí, že bude muset s pravdou ven a hlavně že si bude muset vybrat, komu bude její dítě říkat „tatínku". Normální člověk by poslal oba dva na testy otcovství. Jenže Bridget Jonesová není normální, ale výjimečná. (CinemArt)

(více)

Diskuze

lukasK1995

lukasK1995 (hodnocení, recenze)

decko bolo dempsyho ale vidala sa za firtha dobre som to pochopil? inac najslabsia cast pre mna 

 (hodnocení, recenze)

Pro mě nejslabší díl. Jednička dobrá, dvojka taktéž a Dítě Bridget o něco slabší - ale koukat se na to dalo, to zas jo.
Jinak všechny tři díle hodnotím třemi hvězdičkami, jen teda toto pokračování je slabší tři.

Vale

Vale (hodnocení, recenze)

Co říct k filmu...já se bavil a smál se celý film a proto je pro mne film Dítě Bridget Jonesové komedie roku 2016 ..a všem kteří se rádi smějí doporučuji :)

kyskia

kyskia (hodnocení, recenze)

Jednotku milujem, dvojka bola otrasná a trojka len o málo lepšia. Je desivé dívať sa na ženu, ktorá má vo filme 43 rokov, v reáli tvár najmenej päťdesiatničky a správa sa ako pubertiačka. Pre mňa veľké sklamanie. Videla som to včera v kine a veru neviem, či by som to chcela vidieť ešte raz.

Stallone

Stallone (hodnocení, recenze)

Jeden z nejhorších filmů, které jsem v kině viděl. Jako křesťan a člověk, který je expert přes morálku nemohu hodnotit jinak než ODPADEM. To nebyl humor. Ubohé a trapné.

na příspěvěk reagoval vodnicka

Příspěvek byl smazán administrátorem.

dee.n

dee.n (hodnocení, recenze)

Tak to tě obdivuji, že jsi vůbec četla tu druhou, když ti nevyhovoval styl psaní. V tom případě bych se do trojky nepouštěla. Já četla první dvě někdy před osmi lety a pak tu poslední o osm let později, takže za mě spokojenost :). Bridget tam ovdoví a už má dvě děti, takže naprosto něco jiného než tento film.

Příspěvek byl smazán administrátorem.

vodnicka

vodnicka (hodnocení, recenze)

tak ta kniha je hodně jiná, než výsledný scénář :) 

i proto se na film čekalo tak dlouho..

Příspěvek byl smazán administrátorem.

Příspěvek byl smazán administrátorem.

Stallone

Stallone (hodnocení, recenze)

Prosím o informaci od těch, kteří již film viděli: Musí člověk znát a vidět i předešlé dva díly, aby si tento film správně užil? Děkuji!

na příspěvěk reagoval fabecc1222, Handle

fabecc1222

fabecc1222 (hodnocení, recenze)

Girili

Když si Marc dělá ten test lásky na internetu, tak tam zadává věk postav, Bridget je 4
3, což je i několikrát ve filmu řečeno, Marcovi je 50, a Jackovi 44

vodnicka

vodnicka (hodnocení, recenze)

Ad můj příspěvek: ale podle mě konečně dobře vyhozené peníze za kino..

vodnicka

vodnicka (hodnocení, recenze)

dee.n

Proč by nemohl vzniknout? I kdyby nakonec byl úplně pitomý, tak takových filmů už vzniklo.. Do kina tě nikdo netáhne, není to povinnost. :D

hansel97

hansel97 (hodnocení, recenze)

No je dost možný, že měla jenom nějaký injekce, nebo prostě procedury, který se musí opakovat, protože se ta látka vstřebává, takže pokud to před natáčením vynechala, tak asi naštěstí bude vypadat normálnějš :D

Dizzy_eM

Dizzy_eM (hodnocení, recenze)

Sylviiii

rikala jsem si uplne to samy... bud po te vsi kritice verejnosti podstoupila dalsi plastiku, aby se sama sobe zacla zase trochu podobat (uvaha s nadsazkou) a nebo se na ni vizazisti fakt vyradili... :)

na příspěvěk reagoval Sylviiii

hansel97

hansel97 (hodnocení, recenze)

dee.n

Knížky jsem nečetl, ale hádám, že i v té třetí je postava Hugha Granta. No a pokud ten od filmu odstoupil, tak je jasné, že to museli pozměnit, nebo přeobsadit jeho roli, ale to mi přijde lepší tohle řešení.

dee.n

dee.n (hodnocení, recenze)

Nějak nechápu proč vzniká tento film, když navíc ani nebude vycházet z třetího dílu té knihy. Ta byla mimochodem moc vtipná a zajímavá a zároveň dojemná... Jsem jediná, komu ta zápletka přijde mega trapná? Vyspí se se dvěma chlapama za jeden týden a nebude vědět s kým bude čekat děcko, hahaha. Bridget mám ráda jak ve filmové, tak v knižní podobě, ale tohle nějak nepobírám. A rozhodně se na to do kina nechystám.

na příspěvěk reagoval hansel97, vodnicka, vodnicka

Brtniik

Brtniik (hodnocení, recenze)

Girili

No já bych to viděl tak, že chceme-li vidět Renée a Colin_a, musíme se přenést přes „detaily". Vzpomeňte na film Jak se krotí krokodýli, kdy původní postavy hráli jiní herci! Podle mne to byl děsný průser a nechtěl bych se toho dočkat i v tomto případě.

Prometheus69

Prometheus69 (hodnocení, recenze)

Bude to černoušek.... -_-

Hmmm... z Romantické komedie, udělali jen romantiku... bllleeeeach.... 

Brtniik

Brtniik (hodnocení, recenze)

Mě se Renée líbí kdykoli a v čemkoli! Uvidíme, snad to nebude moc střeštěné.

hansel97

hansel97 (hodnocení, recenze)

Sylviiii

Původně v tom měl hrát, ale nemohl se nějak dohodnout se studiem. Myslím, že se mu nelíbil scénář nebo něco takovýho, ale nechci kecat.

hansel97

hansel97 (hodnocení, recenze)

Girili

Tak věk herce a postavy se může lišit. Renée bych klidně tipoval i pouhých 40, Patrick vypadá na svůj věk hodně hodně dobře a mladší, jen ten Colin zestárnul fakt hodně. Ale tak co, jsou i takový lidi, co maj děti takhle pozdě :D

hansel97

hansel97 (hodnocení, recenze)

Sylviiii

Právě, že netloustla vůbec. To byla podmínka její pro třetí díl, že nechce přibírat kila navíc, protože se bála, že už bude mít problém je shazovat. Nejdřív to i vypadalo, že film nebude vůbec.

Mikarda

Mikarda (hodnocení, recenze)

o Bridget se zas budou prát dva mega sexy chlapi, ta se ale má :) :) na to, že má být těhotná, je ale poměrně pohublá, už si nemůže stěžovat, že váží 2000 pounds a to mě fakt bavilo :)

Sylviiii

Sylviiii (hodnocení, recenze)

hansel97

Ona urcite musela kvuli roli stloustnout. Jinak je hubena. Kvuli prvnim dvoum dílum taky musela stloustnout. Takze ty kila na vic bych neresila.

na příspěvěk reagoval hansel97

hansel97

hansel97 (hodnocení, recenze)

Sylviiii

Možná make-up/opálení, na těch fotkách, co jsi přidávala je taková tmavá a má i jinou barvu vlasů, takže i to může dělat hodně. Ale nemyslím si, že by na komedii plácali vizuální efekty, aby Reneé vypadala tlustší. :D

na příspěvěk reagoval Sylviiii

hansel97

hansel97 (hodnocení, recenze)

Mě teda přijde, že i ve filmu vypadá Renée naprosto jinak a ne jako v předchozích dílech. Ty kila navíc jí fakt přidat nemůžou a podívejte se na fotky, tohle není jen změna stářím, ona má ten obličej úplně jinej

na příspěvěk reagoval Sylviiii

Sylviiii

Sylviiii (hodnocení, recenze)

vodnicka

Staci si do googlu dat rok 2016, nebo myslis, ze tak vypadala po plastice a pak se ji hned zmenil oblicej pred plastikou na rok 2001?:D

Sylviiii

Sylviiii (hodnocení, recenze)

Leeslie

"Vypada porad jako Renée" a videl jsi ji vůbec jak vypadá teď? Je jasný, že lidi stárnou, ale stáří tady nikdo neřeší..

Uživatel Sylviiii smazal svůj příspěvek.

Sylviiii

Sylviiii (hodnocení, recenze)

Tan Renée očividně upravili celej obličej aby vypadala jako v předchozích dílech:D. Jelikož teď vypadá úplně jinak.

na příspěvěk reagoval Leeslie, Dizzy_eM

vodnicka

vodnicka (hodnocení, recenze)

Dlee

Co to je "původní dabing"? Máš na mysli původní znění?! :D:)

Já doufám, že to poběží normálně v angličtině. Prostě chci na verzi s titulkami, třeba to dají do kin v obou verzích.....

na příspěvěk reagoval Dlee

Dlee

Dlee (hodnocení, recenze)

Myslíte že film poběží v kinech s dabingem?Asi ne,co.?Jelikož mě ten původní dabing vubec nesedí

na příspěvěk reagoval vodnicka

Související novinky

Startuje Best Film Fest

Startuje Best Film Fest

14.12.2016

Volné seskupení čtyř artových kin v Praze: Atlas, Evald, Lucerna a MAT pořádá od 15. do 21. prosince tohoto roku BEST FILM FEST, týden nejúspěšnějších a divácky nejnavštěvovanějších filmů druhé… (více)

PF 2016

PF 2016

24.12.2015

Tak který bude nakonec nejlepší film roku 2015? Revenant: Zmrtvýchvstání nebo Osm hrozných? Nebo ani jeden z nich a do čela žebříčku nej celovečerních filmů roku 2015 se u nás probojují nové Star… (více)

Reklama

Reklama