Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Bývalý policista José Luis Torrente je už úplně na dně, když si musí půjčovat drobné od Julita zvaného Rin Rin, povoláním uklízeče v peep show. Poruší proto nepsaný zákon a přijímá zakázku jako nájemný vrah. Místo činu je však přichystanou léčkou a Torrente, aniž by někoho zabil, putuje za katr. V kriminále potkává svého domněle zemřelého strýčka Gregoria a většinu těch, které ještě jako policista za mříže sám poslal. (dopitak)

(více)

Recenze (26)

dopitak 

všechny recenze uživatele

Mé první a docela určitě i poslední setkání se Santiagem Segurou, alias nechutným, smradlavým, uprděným, rasistickým, xenofobním prasetem. Některé zdroje hovoří o torrentovské sérii jako o španělském kultu... no, to je snad nutno brát s určitou větší rezervou, asi jako že Comeback je kultem v ČR. Pokud máte rádi fekální humor, tak tady můžete nabírat plnými hrstmi a nic vás nezastaví. ()

Ivoshek 

všechny recenze uživatele

Maximální. Santiago Segura je zvíře, které se nezastaví před ničím. Některé fóry mě málem shodily ze židle. Obama, socialisti, černoši, imigranti, muslimové, Real Madrid, Petr Pan... každý dostane svůj díl. A k tomu mobil od hoven, co "smrdí bakelitem", kadění na hřbitově, byt plný ilegálů z Ekvádoru a jako bonus nějaké ta skupinová onanie a k tomu sex s ovcí. "Ministerstvo rozdává peníze, prvních 500 imigrantů dostane 1000 eur. Tak honem, honem." Není to úplně humor pro každého. Ve Španělsku je to údajně kultovní záležitost. ()

Reklama

dobytek 

všechny recenze uživatele

Torrente 4 to je 90 minut černýho, oplzlýho, brutálního, nechutnýho a politicky nekorektního humoru. Už dlouho jsem se tak nepobavil. Ale dokážu pochopit, že se najde asi dost lidí, co to vypnou už při úvodní scéně ze svatby. Bouřliváka prostě budete milovat nebo nenávidět. Santiago Segura jede na stejný vlně, jako v předchozích 3 dílech. Je to až neuvěřitelný, že dokáže natočit 4 filmy v podstatě na jedno brdo a pořád to funguje. Pro mě jasnejch 5 hvězd. ()

korbitch22 

všechny recenze uživatele

Torrenteho jsem nikdy moc nemusel, ale bratr si ho docela oblíbil a zase mě překecal ať se podívám na jeho další fekální opus.První díl mě nijak neuchvátil, dvojku sem vynechal, trojka ušla a 4ka ujde trošku víc.Segurovi se bohužel pořád nedaří udržet kadenci vtipů v plný palbě, nevyhne se křečovitosti a spousta scén je nudná, zbytečně dlouhá a nebo trapná.Na druhou stránku tohle šovinistický, rasistický a bůh ví jaký ještě hovado dokáže občas neskutečně zaperlit, některý fóry mají sílu dynamitu a dost často sem vyprsknul smíchy.Tahle prasečí sága není pro žádný uvědomělý kretény, který když serou, tak z nich vyleze místo hovna růžovej jednorožec co voní jako luční kvítí.V každym chlapovi je kousek nadrženýho šovinistickýho prasete, ať už to přizná, nebo bude pokrytecky píčovat a dělat ze sebe Dalajlámu.Segurovi se podařilo do čtvrtýho dílu narvat mraky neskutečně sexy kundiček, převážně sloužících, či dosluhujících pornohereček, podařilo se mu tam narvat půl týmu Realu Madrid, i přesto že od prvního dílu onanuje nad Atléticem, podařilo se mu tam narvat mraky neskutečně námrdovejch scén a hlášek, ale bohužel neudržel tempo a nevyhnul se zbytečnostem a trapáren, přes které nemůžu jít víc, jak na 60%, ovšem je to bez pochyb nejlepší díl série a třeba za rok či dva v pátym už se budem jenom válet smíchy a ne se místy nudně ošívat, či plácat do čela.Fekální humor je občas potřeba a když amerika nezvládá od dob Prvních třech Scary Movie a Skřekotu tyhle věci, je tu místo právě pro tohle nechutný a retardovaný prase, který sází na tu nejinfantilnější zábavu a můžské myšlení pérem.O proti zrůdným holandským vidlákům z New Kids Turbo/Nitro je to pořád monumentální podívaná.O tý nevěstě se mě bude zdát asi ještě nějakej ten pátek a já strašně doufám, že je to nějaká španělská kurva a už jedu google :) 60%. ()

Bloody13 

všechny recenze uživatele

Bláznivá komedie, kde se nejde daleko pro vulgární hlášky, anální sex se zvířaty nebo spoustu umělých koziček. Ono vůbec těch koček s obnaženými zadky je v něm takové množství, že by vyšlo na několik kvalitních "P" filmů. Postava věčně upoceného Torrenta je natolik šílená a úchylná, že si jí nejde svým způsobem nezamilovat. Ostatní diváci ji můžou už jen nenávidět. Tuhle rozjařenou a přisprostlou prdel (jinak se nazvat nedá) si tak užije nejspíš jen obecenstvo s drsnějším smyslem pro humor. A teď mě omluvte, jdu onanovat nad dalšími díly. ()

Galerie (38)

Reklama

Reklama