Reklama

Reklama

Lesní duch

Trailer 1

Mia je mladá dívka, jejíž život je prostoupený zklamáním a závislostmi, požádá svého bratra Davida, jeho přítelkyni Natalie a přátele z dětských let Olivii a Erika, aby se společně s ní vydali do rodinné chaty v lesích, kde by jí pomohli vypořádat se s démony závislosti jednou provždy. Jakmile tam společně dorazí, Mia obřadně zničí své zásoby drog a přísahá před svými přáteli, že už na ně nikdy v životě ani nesáhne. V opuštěné chatě s překvapením zjistí, že se do ní kdosi vloupal. Sklep byl proměněn v bizarní oltář, obklopený desítkami mumifikovaných zvířat. Erika fascinuje prastará kniha, kterou tam objeví. V touze po odhalení jejích tajemství z ní nahlas předčítá, aniž by tušil, jaké následky bude jeho čin mít. Jak se zhoršují Miiny abstinenční příznaky, přestává se ovládat a pokusí se uprchnout, ale je zastavena děsivým viděním. V chatě se začíná chovat tak násilně, že jsou přátelé nuceni ji spoutat. Venku zuří nebezpečná bouře a lidé v chatě se zvolna začínají obracet jeden proti druhému. Jak stoupá brutalita útoků, je David postaven před nepředstavitelné rozhodnutí. (oficiální text distributora)

(více)

Diskuze

Uživatel ThatKidMaty smazal svůj příspěvek.

Wacoslav1

Wacoslav1 (hodnocení, recenze)

Psychor

Jakož to zdejší expert na experty konstatuji, že ty jsi dobrej horor patrně neviděl ani z rychlíku, ale to tu každej ví směšná figurko.

Psychor

Psychor (hodnocení, recenze)

osmelik151

Jakožto zdejší hororový expert se domnívám, že píšeš do špatné diskuze. Zřejmě jsi viděl krajně nepovedený originál z roku 1981, který natočil Raimi. Tato diskuze se však týká pětihvězdičkového remaku Fedeho Alvareze z roku 2013.

na příspěvěk reagoval Wacoslav1, DannyBurino, Pilda17

osmelik151

osmelik151 (hodnocení, recenze)

Dalšie včerajšie večerné sklamanie. Musel som to predčasne ukončit lebo by som tomu asi fakt dal odpad. Trailler vypadá vynikajúco ale film sa vážne moc nepodaril. Dej napiču úplne mimo reality kamoš so mnou súhlasil. Proste fakt neodporúčam stahovat škoda času. Uplna debilina. U mna za 1*

na příspěvěk reagoval Psychor

Cordell

Cordell (hodnocení, recenze)

Hroznej digital, co tohle dnes je? Atmosfera celkem ok, film cloveka navdani kor zacatek a potom to zabije usmevna maska z pocitace :(

BloodyBeast

BloodyBeast (hodnocení, recenze)

Začátek je velice solidní, až jsem si opravdu začal myslet že z toho vznikne něco opravdu skvělého, bohužel druhá půle je slabší a konec s hektolitry krve a hromadou klišé mě jenom utvrdil v tom že malý zázrak nenastane, solidní zábava to je to ano a celkem povedený remake také ale bohužel né tak dobrý (alespoň pro mě na 4* a proto dávám slabší 3* 60%.

Kobain

Kobain (hodnocení, recenze)

Lol to nepoznáte csfd trolíka a všichni na něj začnete bečet jako stádečko?-))))))))))))

na příspěvěk reagoval Pítrs85

Stallone

Stallone (hodnocení, recenze)

Já jsem mistr hororů a plánuji již brzy i horor natočit. Mám talent. A myslím si, že moje slovo, má v diskuzích na csfd určitou váhu a člověk by se měl zamýšlet nad tím co doporučím a co ne. Tento horor nedoporučuji. 2*

na příspěvěk reagoval dr.horrible

Paulie88

Paulie88 (hodnocení, recenze)

Pokud je žánr v totální žumpě, což je možná pravda, tak tenhle film je ještě celkem světlá vyjímka a když se bude ignorovat originál, tak je to vcelku pohodový film, který si odpad nezaslouží. Ale to je pochopitelně diskutabilní

Wacoslav1

Wacoslav1 (hodnocení, recenze)

vegetol.mp

Mě to prostě strašně nasralo. Netvrdím, že všechny remaky stojí za hovno i když u hororů to tak u 90% případů je, ale tohle prostě ne. Nemusím doufám znova asi po sté psát 500 důvodů proč je tenhle film totální sračka? :-)

Wacoslav1

Wacoslav1 (hodnocení, recenze)

Lacike

V pořádku tvůj názor. Sorry o tomhle se fakt bavit nebudu. Málokterej film mě kdy nasral, tak jako tenhle remake, to mi můžeš věřit.

na příspěvěk reagoval Lacike

vegetol.mp

vegetol.mp (hodnocení, recenze)

Wacoslav1

Tak tohle je jeden z těch lepších hororů za poslední dobu. Remake neremake. A oba moc dobře víme, že ty sice nemáš rád předělávky, ale to všechno jen počínaje 80. letama. Když někdo natočí remake filmu z roku 1955 je ti to u prdele, protože na starý filmy nekoukáš:)

na příspěvěk reagoval Wacoslav1

Wacoslav1

Wacoslav1 (hodnocení, recenze)

vegetol.mp

hovno to není o rýmejkách. To je o tom, že žánr horor je momentálně v tý nejhlubší žumpě jakou si vůbec dovedu představit. Každej další produkt mi to jenom opakovaně dokazuje...

na příspěvěk reagoval vegetol.mp

Wacoslav1

Wacoslav1 (hodnocení, recenze)

Lacike

Projdi si tak 10 stran diskuze dozadu, kde to vytrvale hejtuju :-) Geniálnímu originálu to nesahá ani po špičky malíčku a dál už se o tomhle opičím potratu nehodlám bavit.

na příspěvěk reagoval Lacike

vegetol.mp

vegetol.mp (hodnocení, recenze)

Tak titul Mistr hororů dostal uživatel Stallone potom, jak hrůznej výkon předvedl svojí krásný přítelkyni v posteli. Rozdíl byl o to markantnější, že když ji balil, tvrdil, že mu přezdívají Italský hřebec:-)

na příspěvěk reagoval Wacoslav1

Paulie88

Paulie88 (hodnocení, recenze)

Mistr hororů :D Ten titul se někde přiděluje, nebo si ho člověk dá sám? Já jen jestli má normální člověk šanci :D

Gyrphos123

Gyrphos123 (hodnocení, recenze)

Stallone

Mistr hororů si říkáš jo ? :D  tím , že jsi jich viděl pár ? :D .. ten tvůj počet je celkem nic moc chlapče ... neříkám , že já jsem na tom lépe, to né .. ale já o sobě nic takového netvrdím .. neříká si tak nikdo , páč je to divný a trapný :D ale když už by měl někdo na to právo , tak to jsou jiní :D né ty

EvilPhoEniX

EvilPhoEniX (hodnocení, recenze)

Stallone

Tři stránky hororů a expert Ahá .. Já měl při filmu třeba 3x orgasmus a vytrhal jsem si třetinu svých vlasů nadšením.

Související novinky

Pokračování Smrti ve tmě našlo režiséra

Pokračování Smrti ve tmě našlo režiséra

21.01.2020

Horor Smrt ve tmě z roku 2016 režiséra Fedeho Alvareze (Dívka v pavoučí síti) sklidilo relativní úspěch jak u kritiků, tak u diváků – což se posléze promítlo na tržbách. Snímek proměnil 10milionový… (více)

Sam Raimi slibuje další Evil Dead

Sam Raimi slibuje další Evil Dead

05.01.2020

Když zhruba před půl rokem připlaval do kin aligátoří horor Kořist, naznačoval jeho producent kultovní režisér Sam Raimi (Armáda temnot, Spider-Man), že se od něj fanoušci možná brzy dočkají i… (více)

Sci-fi Chaos Walking čekají přetáčky

Sci-fi Chaos Walking čekají přetáčky

05.05.2019

Studio Lionsgate najalo režiséra hororů Smrt ve tmě a Lesní duch Federica Álvareze, aby dohlédnul na přetáčky chystaného sci-fi blockbusteru Chaos Walking s Tomem Hollandem (Spider-Man: Daleko od… (více)

Co chystá režisér Smrti ve tmě?

Co chystá režisér Smrti ve tmě?

16.10.2016

Fede Alvarez na sebe upozornil už remakem Lesního ducha z roku 2013, letos se pak díky Smrti ve tmě postavil na vlastního nohy. Jeho novinku pochválili diváci i kritici a tržby se zastavily u 140… (více)

Reklama

Reklama