Reklama

Reklama

Lesní duch

Trailer 2

Mia je mladá dívka, jejíž život je prostoupený zklamáním a závislostmi, požádá svého bratra Davida, jeho přítelkyni Natalie a přátele z dětských let Olivii a Erika, aby se společně s ní vydali do rodinné chaty v lesích, kde by jí pomohli vypořádat se s démony závislosti jednou provždy. Jakmile tam společně dorazí, Mia obřadně zničí své zásoby drog a přísahá před svými přáteli, že už na ně nikdy v životě ani nesáhne. V opuštěné chatě s překvapením zjistí, že se do ní kdosi vloupal. Sklep byl proměněn v bizarní oltář, obklopený desítkami mumifikovaných zvířat. Erika fascinuje prastará kniha, kterou tam objeví. V touze po odhalení jejích tajemství z ní nahlas předčítá, aniž by tušil, jaké následky bude jeho čin mít. Jak se zhoršují Miiny abstinenční příznaky, přestává se ovládat a pokusí se uprchnout, ale je zastavena děsivým viděním. V chatě se začíná chovat tak násilně, že jsou přátelé nuceni ji spoutat. Venku zuří nebezpečná bouře a lidé v chatě se zvolna začínají obracet jeden proti druhému. Jak stoupá brutalita útoků, je David postaven před nepředstavitelné rozhodnutí. (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (1 084)

Rembrant.F 

všechny recenze uživatele

Celkove film nebyl az tak spatny, ale asi mam na hororovy zanr vetsi naroky. Jsem rad, ze film nezacal nudnym prologem a nedrzel ho az do poloviny filmu, kde az pak nastupuje akce. Vse zacako pomerne rychle, az jsem byl prekvapeny. Efekty ok, ale v zaveru, kdyz vytahovala ruku z pod auta a jeste mela drsnacke reci u toho...to mi uplne zmenilo pohled na film. Zajimavosti je fakt, ze americani vlastni nejspise 30l krve v tele, protoze se jim vubec nechtelo vykrvacet. Usmevna mi prisla KUNDA v knize :) ()

Gorefa 

všechny recenze uživatele

Že se postavy chovají jak blbci, jak tady všichni píšou, tak to mě osobně vůbec netankuje. Hloupý maso musí na porážku. :-D Kdyby byli všichni racionální, asi by se nestalo, co se tam pak rozjede... Jsem milovníkem původní série, nový Evil Dead si jde vlastní cestou, což nepovažuji za škodu. Viděl jsem to už asi 5x a pokaždé si jen říkám "tywe, to je masakr". Prostě hodně povedený splatter! ()

zimi 

všechny recenze uživatele

je to hodně drsný, místy až moc, ale dá se to přežít. Nudit se nebudete, u mě asi 71,5% přibližně :) kdo má rád horor, tak se bude bavit. ()

violik 

všechny recenze uživatele

Mám ráda horory, ale tohle mi fakt nic nedalo. Ani hrůzu, ani napětí a krvavý hnusy - na kterých zřejmě film stavěl - byly přehnaně trapný. Herecký výkon celé pětky tzv. hrdinů bylo opravdu na pětku. Ani nevím, proč dávám 1* asi ze slušnosti. ()

DrsnSpas 

všechny recenze uživatele

Ja jsem se bavil a mistama trnul hruzou. :-) Je to jako s novym Mini Cooperem. Neni to stejne, jako to bylo driv. Ale je to Cool! ()

pekos 

všechny recenze uživatele

Pojem The Evil Dead sa stal kultovou záležitosťou, pretože do filmu vložil režisér Sam Raimi svoj talent a srdce, a hlavného hrdinu, menom Ash, stvárnil neprekonateľný hororový herec Bruce Campbell. Nový pokus o remake tohto neprekonateľného filmu sa pokúsili ďalší tvorcovia a nedá sa povedať, že je tento film prepadákom. Je však celkom iný, akým bol pôvodný Evil Dead. Atmosféra a vizuál filmu sú nadpriemerné, no pre veľké množstvo nechutností a násilných scén je tento film vhodný predovšetkým pre fanúšikov hororu. Rozhodne je treba uznať, že vývoj a možnosti filmu sa posúvajú smerom, kedy sa rozdiel medzi kresleným a skutočným začínajú strácať a vierohodnosť scén je takmer 100%-tná. ()

tommco 

všechny recenze uživatele

Horor bez napätia a bez tajomna. Všetko je jasné hneď od začiatku a tak sa len hodinu a pol pozeráte na prehnaný, uvrieskaný a hektolitrami červenej tekutiny zaliaty film, ktorý ničím neprekvapí. Partička, ktorá sa zišla na chate je inak vo veľmi dobrej kondícii - odrezať, či odtrhnúť si ruku, alebo inkasovať pár klincov do hlavy ich síce trošku zabolí, ale potom fungujú ďalej. To či niekto z nich prežije je vám úplne jedno. ()

LeaFF odpad!

všechny recenze uživatele

Začátek filmu byl velice slibný, jenže pak přišlo rychlé vystřízlivění.. Klasika: feťačka, které nikdo nevěří - to je ohraný.. Parta chytrých lidí se v lesní chatce promění v naprostý blbečky.. Když už Erika tak strašně zajímá ta kniha, je celkem zajímavý, že nikomu nedojdou souvislosti - mrtvý kočky, stará knížka, posedlost duchem.. Taky ta blicí scéna, jak Mia pozvrací hlavu kámošce - tomu jsem nevěřila ani náhodou. Většinou u těchto scének otáčím hlavu, nebo zavírám oči, protože se mi zvedá kuft.. Ale tohle mě fakt pobavilo.. Celou situaci zachránilo starý dobrý tlačítko OFF ()

Necrophobic 

všechny recenze uživatele

Když jsem jako malé dítko zkrze pootevřené dveře sledoval originál málem jsem neudržel stolici. Po mnoha letech když ho dávali v TV už jsem se jen smál děsnejm trikům, nicméně atmosféru to mělo.Toto začlo taky velmi dobře ,úvodní vymítaní bylo na rozjezd velmi dobré. Pak už to jelo v klasických kolejích kde brutalita zastíní originalitu(já vím je to remake ,ale přece. ),invenci a až na pár momentů i atmosféru.Škoda snad jindy. ()

fcapab 

všechny recenze uživatele

Jeden z filmů, na kterém je nejzajímavější trailer a čekání na konec, který stále nepřicházel. Lekacích scén: 0, zapamatováníhodných momentů: 1-2. Viděl jsem už leccos, ale nechápu vysoká hodnocení této slaboduché ptákoviny. Asi stárnu... ()

Wolfíček 

všechny recenze uživatele

Bohuzel davam prumerne hodnoceni. Brutalita paradni, zpracovani krasne koukatelne, kamera velice dobra, scenar hoooodne spatny!!! Velke zklamani pro me. Scenaristi hanba vam... ()

NoNameCZ 

všechny recenze uživatele

Tři hvězd jsem dal jen proto, že jsem tento horor viděl, když jsem s kámošem spal v chatce, byla bouřka a my chtěli něco, z čeho by jsme neusnuli, tudíž se tenhle film hodil jako žádný jiný. Je to docela lekavý, ale musím uznat, že je plno hororů, které jsou lepší než tento :) ()

Mate0 

všechny recenze uživatele

Dal bych klidně i za 4,ALE,to že si americke holky umí oddělovat končetiny a v pohodě jdou dál(kor když na závěr si holka umí "urvat" ruku spod auta a příjde jen o zápěstí....),do toho "ohraná" scéna s tím jak chce někdo ujet autem a spadnou mu klíče na zem....No nebýt závěru hodnotím pozitivněji ... ()

Nostromo72 

všechny recenze uživatele

Skvely remake, urobeny s uctou k originalu. Zivelna atmosferovka, ktora sa na nic nehra, ocenia ju milovnici klasickych hororov, rozhodne stoji za pozretie! ()

resp8533 

všechny recenze uživatele

Už víte, co čekat, ono to nakonec dorazí a potěší. Pěkně zamrazí, natahuje diváka až do konce. Občas postavám raději naliskat, ale přežít se to dá. ()

1990Jirik 

všechny recenze uživatele

Feťačka na absťáku která se změní ve feťačku posedlou démonem a dá se vyvolat slovem Kunda? Super film ale ne v téhle galaxii. Tuna umělé krve dotvořila tohle veledílo stupidity takže posbírat končetiny, spálit dům , přestat říkát sprosté slova a hlavně proboha už nenatáčet další nepovedený remake. 1 hvězdičku za tu dámu která si opižlala xsicht střepem ve sprše. ()

sun.eagle 

všechny recenze uživatele

Jeden z těch povedenějších remaků. Brutalitou se nešetří a myslím že i ostřílený hororový "fanšmejkr" který normálně u řezání hlav či údů zívne, tady zpozorní protože je toho opravdu hodně, je to detailní, je to nechutné a lat'ku to má hodně vysoko. Nicméně konec mi přišel hrozně natahovaný, a skok na staronového hlavního hrdinu mi přišel zbytečný a od tohoto okamžiku film ztrácí na logice a u mě osobně na hodnocení 4*. ()

bloks 

všechny recenze uživatele

Niektoré scény boli príliš krvavé a nechutné. Na takýto žáner filmu, až príliš rýchle tempo. Rozhodne dávam prednosť starej verzii filmu. Hudobne a zvukovo je to ale nárez. ()

Zeddicus77 

všechny recenze uživatele

Na horory moc nejsem. Buď je tu lekací horor, nebo se spoustou krve, obojí, nebo by se ve vás krve nedořezal. Klasiku znám a na toto jsem kouknul ze zvědavosti kdo že bude ten přeživší. Ještě že jim tam v té lesní pustině tekla voda jako u nás doma v panláčku :D Hezky jsem tím ZABIL večer před odejzdem na dovču. Proč ne. Nej scéna - převrácení jeepu a následné utrhnutí si ruky .- pahýl do motorovky a jde se krájet - trochu komedy nakonec. ()

Související novinky

Pokračování Smrti ve tmě našlo režiséra

Pokračování Smrti ve tmě našlo režiséra

21.01.2020

Horor Smrt ve tmě z roku 2016 režiséra Fedeho Alvareze (Dívka v pavoučí síti) sklidilo relativní úspěch jak u kritiků, tak u diváků – což se posléze promítlo na tržbách. Snímek proměnil 10milionový… (více)

Sam Raimi slibuje další Evil Dead

Sam Raimi slibuje další Evil Dead

05.01.2020

Když zhruba před půl rokem připlaval do kin aligátoří horor Kořist, naznačoval jeho producent kultovní režisér Sam Raimi (Armáda temnot, Spider-Man), že se od něj fanoušci možná brzy dočkají i… (více)

Sci-fi Chaos Walking čekají přetáčky

Sci-fi Chaos Walking čekají přetáčky

05.05.2019

Studio Lionsgate najalo režiséra hororů Smrt ve tmě a Lesní duch Federica Álvareze, aby dohlédnul na přetáčky chystaného sci-fi blockbusteru Chaos Walking s Tomem Hollandem (Spider-Man: Daleko od… (více)

Co chystá režisér Smrti ve tmě?

Co chystá režisér Smrti ve tmě?

16.10.2016

Fede Alvarez na sebe upozornil už remakem Lesního ducha z roku 2013, letos se pak díky Smrti ve tmě postavil na vlastního nohy. Jeho novinku pochválili diváci i kritici a tržby se zastavily u 140… (více)

Reklama

Reklama