Reklama

Reklama

Začněme v Egyptě před dvěma tisíci lety, kde se velmi ambiciózní princezna Ahmanet (Sofia Boutella) chystala na převzetí vlády v zemi po svém otci a pro naplnění svého cíle se neváhala spojit s temnými sílami a provádět věci, z nichž tuhla krev v žilách. Potrestali ji mumifikací zaživa a pohřbili tak, aby ji nikdo nenašel. Jenže našel. O dva tisíce let později se v místě jejího věčného odpočinku ocitli dobrodruh Nick Morton (Tom Cruise) a archeoložka Jenny Halsey (Annabell Wallis). Ti nešťastnou náhodou objevili Ahmanetin sarkofág, který nechala Jenny urychleně převézt do Londýna k dalšímu zkoumání. Jenny totiž pracuje pro tajnou organizaci Prodigium, jejímž posláním je pronásledování a odchyt těch nejnebezpečnějších monster. Ředitel Prodigia Dr. Jekyll (Russell Crowe) má v tomto směru poměrně bohaté zkušenosti. Jenže letadlo převážející mumii prokleté princezny až na místo určení nedoletí, ale zřítí se k zemi krátce před přistáním. Nickovi se jako zázrakem podaří katastrofu přežít, brzy ale zjistí, že smrt v troskách letadla by pro něj byla mnohem lepším řešením. Princezna Ahmanet se totiž díky jeho neuváženým činům probudila a touží po nadvládě nad světem. K tomu ale potřebuje i svého domnělého osvoboditele – Nicka. (CinemArt)

(více)

Diskuze

Mukade

Mukade (hodnocení, recenze)

movieband

v porovnaní s veľkými očakávaniami ktoré vytvoril dokonalý teaser trailer bol sklamaním. Asi bola chyba, veeelká chyba :( ,  vidieť ten trailer  :)) . Teraz som si prečítal zopár komentov k traileru a tento je super: "Time spent watching trailer > Time spent watching movie. Brilliant trailer."  

tomas.malo

tomas.malo (hodnocení, recenze)

Ten kto tu robil titulky do traileru, by si zaslúžil obuškom po prstoch a po hlave tiež. Preložiť "This is november four" ako "4. Listopad" je fušerstvo najväčšieho zrna. November four je volací znak N4.

Do akej doby sme sa to dostali, keď už sa aj vojenská abeceda prekladá. Už zostáva len prekladať aj mená miest...

na příspěvěk reagoval Mukade

Mukade

Mukade (hodnocení, recenze)

Milky.

presne, jedno väčšie sklamanie ako druhé, ultron, apocalypse, atď, už len čakám na Thanosa, ako to s ním poserú xD

na příspěvěk reagoval movieband

movieband

movieband (hodnocení, recenze)

Milky. , Sabrewulf

Možná trochu připomíná Enchantress, ale že bych si vzpomněl vyloženě na ni se říct nedá. Spíš mě už nebaví ten trend, jak už tu bylo psáno, kdy záporák ovládá gravitaci a kolem něj je samá špína, kusy barák a prach.

Sabrewulf

Sabrewulf (hodnocení, recenze)

CRYPT

Přesně naopak. Sommersovka je parádní blockbuster, shit bude nejspíš toto.

Milky. : Souhlas, taky mi až moc nápadně připomíná tu ze SS.

na příspěvěk reagoval movieband

Milky.

Milky. (hodnocení, recenze)

movieband

Mi ta královna přijde jako generický záporák filmů v poslední době. Načančaná sexy baba co umí máchat rukama a dělat bordel a hodně dýmu. (čarodějka v Suicide Squad, Apocalypse, Magneto, Scarlet Witch, ...(neříkám, že jsou všichni záporáci, ale přijdou mi všechno jako postavy na jedno brdo)). Chtělo by to už něco nového než nějakého supersilného super supermocného supermana, s kterým si pak někdo slabý vytře prdel oklikou. Za mě zatím ze záporáků v podobných filmech nikdo nepřekonal Lokiho.

na příspěvěk reagoval movieband, Mukade

movieband

movieband (hodnocení, recenze)

Tadle Mumie není remakem té Sommersovi. Ten si vzal z původního námětu snad opravdu jen Mumii, i když co já vím. Originál z třicátých let jsem neviděl. Ostatně mi chybí stejně jako Frankenstein s Karloffem. Vlkodlaka i s Drákulou jsem shlédl a musím říct, že původní Vlkodlak byl fajn film. Když jsem viděl ukázku na novou Mumii, tak ve mě zatrnulo. Moc mě nenadchl, ani nenabudil k tomu, abych se na film nějak těšil. Cruise mi tam nesedí a ztvárnění královny je prapodivné, i když se třeba namaskováním podobá monstrům z původních filmů z třicátých let (co jsem tak viděl v galeriích). Uvidíme, pořád je to jen trailer. Crowe ale potěšil. Na toho jsem, jako na Jekylla\Hydea, moc zvědavý a na samotný film, pokud má někdy v budoucnu vzniknout, jakbysmet.

na příspěvěk reagoval Milky.

CRYPT

CRYPT (hodnocení, recenze)

Jak jsem videl ten nazev, tak jsem si rekl, boze remake toho sileneho shitu co byl uz driv? Ale triler vypada dobre, na toto se urcite podivam

na příspěvěk reagoval Sabrewulf

Harroc

Harroc (hodnocení, recenze)

Jen by mě zajímalo, kdo překládá na ČSFD trailery. Protože evidentně neví, že pilot neříká november jako měsíc, ale jako písmeno N.

na příspěvěk reagoval Yoshitsune

J.e.r.e.c

J.e.r.e.c (hodnocení, recenze)

Jé, tam hraje slečna Čepelková z KingsMana! A taky "barmanka" z Peaky Blinders! Bude to míšovina, ale mohla by to být alespoň stylová míšovina, Cruise do těch úplně největších hoven většinou neleze.

Sabrewulf

Sabrewulf (hodnocení, recenze)

A čím tam chtějí strašit? Polonahou ženskou? Nemohla být aspoň v rozkladu? P.S: to zvukové BBBBBUUUUUUU, co serou do každého traileru, už by si mohli odpustit, je to trapné.

Milky.

Milky. (hodnocení, recenze)

Harroc

Víme víme, ale jmenuje se to Mumie, je to o mumii a prostě v hlavě navždy zůstává Fraser a Imhotep :-D Ale stejně nevěřím, že by se Universalu povedlo nahodit podobnou frančízu a svět jako MCU nebo DC. Nejsem si jistý, jestli ty jmenované postavy dnešního diváka nějak zajímají

na příspěvěk reagoval Harroc

Harroc

Harroc (hodnocení, recenze)

Asi by jste měli vědět, že tohle není remake nebo pokračování Mumie s Brendan Fraser. Tohle je úplně nová série Universal Monsters (jak je uvedeno v tagu). Kromě Mumie se plánuje - Invisible Man, Wolf-man, Frankenstein atd. a vše bude ve stejném světě. Takže porovnávat starou Mumii s novou je úplně k ničemu, protože nemají spolu nic společného (kromě mumie).

na příspěvěk reagoval Milky.

Milky.

Milky. (hodnocení, recenze)

s3DimenT

Teď už nebydlím u našich jako za dob první jedničky, ale při nejbližší návštěvě musím oprášit original WHSku a vzít si ji do bytu jenom ať ji můžu vystavit na poličce :-D

Související novinky

Tom Cruise se vrací k Warnerům

Tom Cruise se vrací k Warnerům

10.01.2024

Když byl Tom Cruise ještě jednadvacetiletým mladíčkem, jeho průlomem byla role Joela Goodsena, jenž si ve filmu Riskantní podnik chtěl vyhodit z kopejtka. Ten vzešel ze slavného studia Warner… (více)

Netflix chystá remake Frankensteinovy nevěsty

Netflix chystá remake Frankensteinovy nevěsty

04.08.2023

Po několika poměrně nedávných pokusech studia Universal Pictures oživit sérii jejich klasických monster se snímky jako Mumie, Renfield nebo s nadcházejícím dosud nepojmenovaným projektem od režijního… (více)

Brendan Fraser by se nebránil nové Mumii

Brendan Fraser by se nebránil nové Mumii

13.10.2022

Čeká nás v budoucnu Frasernasance? Díky potenciálně oscarovému želízku v ohni The Whale od režiséra Darrena Aronofskyho (matka!, Fontána) se herec nyní pomalu ale jistě vrací do velkého Hollywoodu, a… (více)

Vlkodlak s Goslingem našel režiséra

Vlkodlak s Goslingem našel režiséra

28.10.2021

Herec Ryan Gosling (Blade Runner 2049) opět spojí síly s režisérem Derekem Cianfrancem (Za borovicovým hájem), tentokrát u remaku slavného hororu Vlkodlak. Studio Universal Pictures totiž nadále… (více)

Reklama

Reklama