Reklama

Reklama

VOD (1)

Ačkoli má tovární dělník jménem Quaid (Colin Farrell) krásnou manželku (Kate Beckinsale), kterou miluje, výlet do mysli mu připadá jako perfektní dovolená od frustrujícího života – skutečné vzpomínky na život super špióna mohou být přesně to, co potřebuje. Ale když se proces zvrtne, Quaid se stane hledaným mužem. Quaid, který je na útěku před policií – kterou řídí kancléř Cohaagen (Bryan Cranston), vůdce svobodného světa – se spojí s povstaleckou bojovnicí (Jessica Biel), aby našel hlavu ilegálního odboje (Bill Nighy) a zastavil Cohaagena. Linie mezi fantazií a realitou se začne smazávat a osud jeho světa visí na vlásku, když Quaid objeví svou skutečnou identitu, svoji pravou lásku a svůj skutečný osud. (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (1 380)

Gonzi 

všechny recenze uživatele

Nechápu co se na tom komu nelíbí. Jako akční film to šlape skvěle - tupý, ale jasný příběh, téměř konstantní akce!, která je celkem promakaná. Jednotlivé akční sekvence jsou dlouhé, kontinuální a číší z nich, kdo je točil. Film jako takový by to mohl být lepší, ale jako akční atrakce to funguje naprosto skvěle. Jinak výprava je super a triky opravdu na úrovni - obojího je tam navíc hodně. Podle mě je to jeden z těch filmů, o kterém každý řekne, že je to při nejlepším průměrný akčňák, přitom to, co se do kin valí pod nálepkou akční film (Bourne Legacy, Skyfall) jsou většinou dost nudné a nezáživné věci (mluvím o akci), kdežto tohle je přesně to, co od "jednoduchého akčňáku" očekávám. ()

AntonG. 

všechny recenze uživatele

Tak jsem si dal oba Recally v jeden den, ten novější po tom starším a... musím souhlasit, ten nový Recall je fakt celkem nuda (navzdory tomu, že akce je tu opravdu hodně, ale možná je to právě díky tomu) a je to strašně hloupý film. Starý Recall dává tomu novějšímu dost na prdel. Jo, triky jsou fajn, Kate Beckinsale nehorázná kost, některé akční scény jsou velmi dobré, ale to film nezachrání. Jessica Biel jako obvykle strašná, proč tu hrál B. Nighy jsem nepochopil a u E. Hawka si ani nepamatuji, že se tam objevil. ()

Xardascz 

všechny recenze uživatele

Já si nemyslím, že nový Total Recall je špatný, chyba je jednoduše v tom, že to prostě není Total Recall - ten už jednou natočen byl, a to tak, že neopakovatelně. Vlastně ani nemůžu říci, že jsem se nebavil, minimálně první polovině filmu nechybí spád a akce má grády, hudba je výborná a sci-fi prvky se mi líbily opravdu hodně. Jenomže človek se proste neubrání neustálému srovávání s Verhoevenovým filmem (Dickovu povídku jsem nečetl, s ní tedy srovnávat nemohu), ze kterého nový Total Recall nemuže odejít jako vítez - prestože po technické stránce je téměř dokonalý. Starší bratříček je prostě natolik kultovní záležitost, že natočení remaku hraničí se svatokrádeží. Kdyby šlo o bežné sci-fi, jednu hvezdicku bych přidal, ale bohužel. ()

Motinski 

všechny recenze uživatele

Popravde som čakal o dosť horší film. Toto je jeden z mála remakov čo nie je zbytočný, vie sa odlíšiť od originálu, má perfektnú akčnú stranku aj dobré obsadenie. Dosť mi ale vadilo že má dve hodiny, fakt som sa miestami nudil. Nemá takú pútavú a svojskú atmosféru akú nám predstavil Verhoeven a ide vlastne o typické sci-fi súčasnosti kde len pekné efekty nedokážu vytvoriť pocity výnimočnosti. Pre podobné typy zápletky mám ale slabosť takže som si to vlastne celkom užil. ()

honza7 

všechny recenze uživatele

Původní film jsem bohužel neviděl, takže hodnotím jen co jsem viděl, mrzí mě, že jsem téměř vše předpovídal, nutno dodat, že některé pasáže jsou tak nudné až jsem skoro usnul. Dále pár nesmyslů (Obama na bankovkách v Britské kolonii? Co to kurva...?) + navíc, první co mě v duchu napadlo, když jsem uviděl Farrella, byl film SWAT. On je tam jak vystřiženej. Zatím tedy 3 * teď kouknu na původní a kdyžtak se předělá, ikdyž možná bude mít původní recall negativní účinky... ale kdo ví? ()

Estrecha 

všechny recenze uživatele

Nebudu nikomu nic nalhávat, původní Total se mi líbil víc a nemohl jsem si odpustit srovnávání s remakem... Nicméně příběh byl upravený moc pěkně, celkový děj měl spád a celkově mě film bavil. Obal jablíčka tedy vypadá stejně šťavňatě, ne li šťavňatěji, než původní Total Recall:) Jakmile se však zakousnete, užíváte si explozi chutí a nostalgii, zjistíte, že uvnitř je jablko skrz naskrz PROHNILÉ A ČERVIVÉ! Film je nabitý efekty a akcí, nicméně čím nešetřil vůbec, jsou kýče a až zvrácená přehnanost scén typu všichni jsou neschopní imbecilové, ale hlavní hrdina chodící dokonalost zabijáka. Na akční film nic neobvyklé, ale když jsou tyto scény asi od poloviny filmu každých 5 minut a gradují takovým tempem, že se vám chce z toho zvracet, je toho moc. Nicméně před kinem jsem měl 3 dobrý píva, po kině 3 super hot dogy z IKEA a ve filmu na mě mávaly všechny 3 kozy, na které (přiznejme si to) se všichni těšili z původní Recallu:))) Výsledkem HODNĚ ALE HODNĚ SLABÉ tři hvězdy ()

plechulka 

všechny recenze uživatele

Děkuji ČSFD za projekci, ale tentokrát jsem fakt dost rozpačitá. Jediné plus oproti starému filmu pro mne bylo, že na Colina je hezčí pohled než na Arnieho, což mi připadá trochu málo..... Prostředí mix Blade runnera a 5. elementu, skoro pořád temnota a bitky, žádný oddechový čas a fórků minimálně.... asi už jsem stará nebo co, ale tenhle směr, kterým se velkorozpočtové filmy ubírají (Bond s Craigem atd.) se mi vůbec nelíbí. Takže příště, až budu mít chuť na Total Recall, zůstanu u klasiky. ()

DivX 

všechny recenze uživatele

Starou klasiku mám rád ale tohle byla docela příjemná změna. Viděno v kině a proto čtvrtou hvězdu za efekty a paní se třema kozama. 70% ()

Jizni Tlapa 

všechny recenze uživatele

Jednodušše řečeno jedna velká filmová honička. Ono to až na pár momentů s původním Recallem nemá až tak společného, a tak když zavřu jedno oko, dovolím si konstatovat monumentální výpravu s perfektně dotaženou akcí, sexy záporajdu, která umí kroutit zadkem stejně dobře,jako nakopat Farrellovi jeho vymakanej zadek a magické smyčce, které až podezřele kopírují rukopis H.Zimmera...... Arnie,ty budeš vždycky stejně jen jedinej pravej Quaid! ()

st.jim 

všechny recenze uživatele

Nebýt toho odfláknutého scénáře, tak to mohl být výborný sci-fi akčňák. Nevím, ale občas to vypadalo jako.....přelez, přeskoč, hlavně nepodlez. Až doběhneme tam, tak tam přeskočíme a potom přelezeme tamto a vlezeme do.................. Přidám ale jednu hvězdičku, kvůli Kate a jejímu zadečku. ()

ivan_drago 

všechny recenze uživatele

Strojově odvyprávěný a natočený příběh bez jakékoli špetky doručení emoce a jakékoli kladné či záporné emoce směrem k postavám... Atmosféra se i přes pompéznost prezentovaných měst a snahu o velkolepost některých scén drží při zemi a jako celý zbytek filmu nevybočuje z naprosté podprůměrnosti... Příběh je zmatený a motivace jednotlivců, hlavně těch záporných mi nepřesvědčila a jaksi vyšuměla během filmu... Nepovedený pokus o inovaci něčeho co podle mě mohlo fungovat jen tehdy.... I když se příběh snaží o inovaci a zrcadlo současným globálním poloproblémům, tak se mu to samozřejmě nedaří.... Prostě špatné a hlavně hrozně nudné... ()

Liznic 

všechny recenze uživatele

Srovnávat s "originálem" nebudu, není jak a co (tentokrát ty prsa byly asi hezčí). Vizuálně to byla nádhera, to co si namyslely s kamerou... Jenže to byla asi jediná věc co mne na filmu bavila. A i těm akčním scénám něco chybí - nějaká hudba, takhle působila sebelepší scéna hrozně nevýrazně. Farrell moc fajn, Beckinsale ukázala zadnici hned na začátku - herecký projev stačí jen na nudnou, jednotvárnou upírku a Biel neukázala nic... O scénáři se snad nemá cenu vubec bavit. Film si znovu asi nedám, ale Wisemanova další tvorba mě bude dost zajímat! ()

kinghome 

všechny recenze uživatele

Nikdy jsem neviděl originál a ani ho vidět nechci. Mě se tohle sci-fi líbilo. Mám rád Farrella a miluju Kate. Je nádherná a to v každém jejím filmu. Njevíce v Underworldu. Jediné co mě tam vadilo byla Jessica. Nemám jí rád a nemyslim si, že by uměla nějak extra dobře hrát. Ale jináč mě to bavilo, tak nevidim problém proč tomu nedat ****. příjemné překvapení. ()

žvanimírek 

všechny recenze uživatele

Pro mě, člověka nepostiženého původním filmem s velkým Arnoldem, je remake s o něco menším Colinem dost v pořádku. Nehledal bych v tom žádný zbytečný jedy, problémy s vykrádačkama jinejch filmů, nedělal bych si hlavu se srovnáním s původním TR, prostě je třeba se od všeho tohohle asi odprostit a vzít to jako samostatnej film s báječným CF v hlavní roli, krásnou KB a užít si dvě hodiny nenudící scifi akce, která má k překvapení všech hlavu a následně i patu...Za mě teda jo. ()

Johnny.ARN 

všechny recenze uživatele

Takže po krvilačnom upírovi sa Farrell rozhodol, že pôjde do budúcnosti. Dobre. Pôvodný Total Recall s Arnym som nevidel, preto nemôžem porovnať. Tento remake ma však celkom bavil. Skvelá pološialená Beckinsale a o niečo mladšia Biel, ktorej sa zjavne zapáčili hollywoodske mainstreamovky. Kvalitné kulisy, schopné efekty a dobré obsadenie. Treba však spomenúť aj deravý scenár, nedomyslené detaily a to, že to občas bolo veľmi pritiahnuté za vlasy, to by som snáď odpustil a dal to za vinu sci - fi. Inak zaujímavý sci-fi akčňák s dobrým obsadením, pri ktorom sa človek rozhodne nenudí. 3 z 5 ()

psajko 

všechny recenze uživatele

Zajímavě zpracované, ale přeci jen jsem čekal více. Akce dobrá, boje vynikající až na to, když mlátí robota holou rukou, který normální člověk by mlátil rukou do železa? Prostě nad starou klasiku není. ()

LordSnape 

všechny recenze uživatele

Je to takový filmový Mario bros. Všichni tam hopsají, přeskakují jámy, jezdí výtahem a stejně z toho vypadne nakonec houby... ()

hubajs 

všechny recenze uživatele

Nevim proč sou všichni tak kritický, je to dobrej scifi film, pěkný prostředí, pěkný herečky, dobrej herec, spousta akce. Originál je jinej, ne lepší, je béčkovitější, srovnávat Arnieho a Colina taky asi neni uplně možný a odkazy na originál mě docela pobavily. Určitě aspon 75%. ()

Související novinky

Remake Hvězdné pěchoty upustí od satiry

Remake Hvězdné pěchoty upustí od satiry

06.01.2014

Paul Verhoeven dal světu trojici výjimečných akčňáků – Total Recall, RoboCopa a Hvězdnou pěchotu -, které díky kombinaci satirického nadhledu a brutální akce těžko někdy upadnou v zapomnění. Bohužel… (více)

Wiseman upřednostnil Ospalou díru před Mumií

Wiseman upřednostnil Ospalou díru před Mumií

05.08.2013

Už asi víte, že Mumie se dočká dalšího remaku. Tento se bude odehrávat v současnosti, bude o něco temnější a strašidelnější, scénář napsal Jon Spaihts a produkovat hodlá duo Orci / Kurtzman.… (více)

Režisér Total Recallu zprzní i Mumii

Režisér Total Recallu zprzní i Mumii

26.09.2012

Už od začátku to neznělo jako dobrý nápad, přestože za ním stála úspěšná scenáristicko-producentská dvojice Alex Kurtzman a Roberto Orci (M.I:III, Star Trek). Studio Universal se rozhodlo… (více)

The Wolverine – prokletý projekt?

The Wolverine – prokletý projekt?

05.09.2011

Už ten příběh znáte. Katastrofa v Japonsku, odstoupení Darrena Aronofského, přesun natáčení na podzim. Teď se situace opakuje. Když už se myslelo, že pokračování X-Men Origins: Wolverine, inspirované… (více)

Reklama

Reklama