Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Pětka Vanye vypoví, jak cestoval časem, a pak se vydává hledat majitele oční protézy. Jenže v patách mu jsou dva tajemní zabijáci. (Netflix)

Recenze (15)

Necrotongue 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Aha, tak jsem se minule trochu přepočítal. K žádnému výraznému zlepšení proti prvnímu dílu nedošlo a nejvíc jsem se tentokrát zamýšlel nad postavou, kterou představuje Ellen Page. Amíci si zase jednou neporadili s ruskými jmény a pojmenovali to smutné děvče Váňa, což je vtipné, ať už to napíšete jakkoli. Tato postava navíc nevládne žádnou zvláštní schopností kromě šíření deprese, takže mi silně připomíná robota Marvina ze Stopařova průvodce po galaxii. ()

Reklama

ZeroCZ1233 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Už si pomalu začínám dělat své oblíbence (Klaus a Pětka), někteří mi začínají být sympatičtější (Diego a Alison) a někteří buď moc neumí hrát nebo mě prostě nezajímají (Luther a Vanya). Seriál má dobře našlápnuto, ale furt tomu chybí určitý drive, jenž bych u tohoto projektu čekal už od začátku. Soundtrack samozřejmě špičkový. 7,5/10. ()

Sany33 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Príbeh: Päťka sa snaží zachrániť svet, ktorý by mal byť podľa neho do 7 dní zničený osobou ktorej oko nosí u seba vo vrecku. Sedmička je asi najdepresívnejšia postava seriálovej kinematografie. Silák, Herečka, Diego a Homoš sa snažia prísť na dôvod otcovej smrti. Prevedenie: Ak by v seriály absentovali akčné sekvencie s Päťkou tak by som nad seriálom zlomil palicu. Ďalšími oživeniami sú opičí komorník a robotická matka, ktorá evidentne o pánovej smrti niečo vie. Zatiaľ sa seriál vôbec nerozbehol akurát nám stále pribúdajú nezmyselné postavy, ktoré sám divák nevie či si má pamätať alebo ich môže vypúšťať. 56% ()

Praxis 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Pětka je totálně boží! Mladík Aidan Gallagher se naprosto skvěle vžil do role starého rozvážného muže a neskutečně si to dává! Klaus ujetej, zbytek zatim nemám nemám moc názor. Seriál se skvěle rozjel. Baví mě to a pokračuju dál. ()

Galerie (18)

Zajímavosti (2)

  • Název epizody Run Boy Run je také stejnojmenná píseň od Woodkida, která hraje na začátku, když číslo 5 (Aidan Gallagher) cestuje v čase. (LUKICKK)

Reklama

Reklama