Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Sourozenci Hargreevesovi se léta poté, co se proslavili jako mladí superhrdinové potírající zločin, a dlouho od chvíle, kdy spolu ztratili kontakt, scházejí u hrobu otce. (Netflix)

Recenze (20)

LachtanShows 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Aktuální boom kolem tohoto seriálu, který za týden dostane pokračování, přesvědčil i naši domácnost jej zkusit a i když mě pilot zatím dost mátl a netušil jsem, kam Paraplovou Akademii zařadit, určitě zkusíme dál. Přeci jen úvodním dílům pálím plnou palbu v korespondenci s maximální spokojeností veeelmi zřídka. ()

Nevka 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Tahle skvadra toho má co do námětu, obsazení i provedení dost, co nabídnout. Mix obrazu a zvuku je na "televizní" produkci navíc hodně povedený, takže se na to i dobře kouká. Než přejdu k dalšímu dílu... O komiksu vím, ale ještě jsem ho nečetl. Každopádně po tomto úvodu si ho seženu hned, jak to bude možné. ()

Pilda17 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Po pilotu říkám jediné, on tam hraje Robert Sheehan? Díky němu budu muset jít dál, protože má dost podobnou roli jako v seriálu Misfits a neměl tam konkurenci. Bavil jsem se a zasmál, takže první díl navnadil. ()

Necrotongue 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

První epizoda pro mě nebyla žádnou úžasnou peckou, šlo spíše o pozvolný rozjezd seriálu, během něhož mě tvůrci seznamovali se všemi důležitými postavami. Některé momenty ale vypadaly opravdu zajímavě, takže s dalšími díly očekávám jedině zlepšení. Extrémně mě potěšili They Might Be Giants s cover verzí songu "Istanbul (Not Constantinople)", kterou pro WOW výborně zpracovala Silver Letomi. ()

Lenka.Vilka 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Měla jsem vážně velká očekávání. Komiks mě odvařil a byla jsem z něj v jiné dimenzi. Takže když mi slíbí seriál, těším se. Jupí! První díl začíná zvolna, ale má všechno. Umřel nám táta (nebo "táta"?, vyberte si) a něco kolem toho smrdí. Taky se vzájemně nemůžeme vystát. A křivdy z minulosti jsou nejhorší potvora. No, a taky ten konec světa, že jo? Každá postava je jedinečná, obsazení je luxusní a hudba vše bravurně podtrhuje. Takže pokud to dál něco nezkazí (dějově to není možné, když víte, co bude dál), čekám top roku. ()

micle21 

všechny recenze uživatele

Nečaplo mě to úplně, ale v budoucnu bych tomu ještě mohl dát šanci..opičák vypadá skvěle..Teď jsou v každém seriálu v módě více časových rovin, proč? Vždycky mě baví jen jedna..tady ta s dětma.. ()

ZeroCZ1233 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Slušně šlapající úvod s možná delší stopáží než bylo třeba. Členové disfunkční rodinky mají celkem sympatické představitele a základní otazníky, jež byly nastaveny, zatím vypadají zajímavě. Mix hudby a akční scény pěkném Úvod na takových 7,5/10. ()

Sany33 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Príbeh: Na svete sa z ničoho nič narodí 49 netehotným ženám 49 detí, ktoré majú zvláštne schopnosti. Jeden filantrop sa rozhodne ich vychovať na superhrdinný oddiel. Pomenuje ich číselným radom od 1. do 7. lebo iba toľko sa mu ich podarilo odkúpiť od ich rodičov. Deti sa preslávili ako super hrdinovia, to už je ale dávno a teraz sa pri hrobe svojho otca stretávajú ako dospelý a každý má svoje problémy s ktorými sa musí potýkať. Prevedenie: Na pilot je tam strašne veľa postáv a deje sa toho tiež dosť veľa. Vizuál je lákavý a seriál určite má čo ponúknuť ale ja som sa v pilote dosť strácal lebo som nechápal jednotlivé pohnútky. R-ková scéna v Doonutkárni ma potešila ale inak ide o dosť prevarený odvar všetkého možného čo sme tu už ale bohužiaľ za posledné dekády videli. Uvidíme čo bude ďalej... 55% ()

Oralfabet 

všechny recenze uživatele

Zatím to působí jako spousta věcí, co už jsme viděli tisíckrát, ale pospojovaná do celkem zajímavého mixu. Postavy a obsazení nevypadají vůbec špatně (Nathan!) a hudba je skvělá. Tak uvidíme co bude dál no... Jo a komiks jsem nečetl, ale Gerard Way je borec. ()

chrispe 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

První díl je jak jinak spíš než co jiného představování postav. A jak už to tak bývá, některé jsou zajímavější než druhé a některé sympatičtější než... však víte. Popravdě nevím, nebýt Roberta Sheehana, díky kterému jsem ten první díl zapnula, jestli bych pokračovala. Ale on i Pětka (Aidan Gallagher) působí fakt zajímavě. No uvidíme, co se z toho vyklube. ()

RoneXxXD 

všechny recenze uživatele

Velmi pěkný a pestrý začátek. Líbí se mi styl seriálu a vypadá to fakt na solidní úlet. Musím jinak rozhodně pochválit kameru (včetně využitých barev), soundtracku a akčních scén, které jsou fakt solidní. ()

PenelopaW 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Seriál mi už dříve doporučoval známý, ale teprve nyní jsme si ho pustili. Musím říct, že mně se to tedy líbilo :-). Jak si obvykle tohoto nevšímám, oceňuji skvělý soundtrack; taneční scéna a potom bitka v restauraci byly skvělé. Ze všech sourozenců mne zatím nejvíc zaujal Klaus (Luther je neslaný, nemastný, Allison se zatím moc neprojevila, Šestka se jen mihnul a Diego toho zatím příliš nepředvedl, kromě svého oblečku s postrojem). Ovšem když na scénu vstoupil Pětka, naprosto si mne získal (a nejen proto, že vypadá jako osoba, která nám seriál doporučovala :-D). Říkám si, že Vanya určitě bez schopností nebude. Jsem tu jediná, kdo si klade otázku, co se stalo s těmi ostatními dětmi, které "výstřední milionář" neadoptoval?? ()

Malyszs 

všechny recenze uživatele

Zatím nic geniálního, ale plno dobrých nápadů a zajímavých věcí. A není to nudný, navzdory tomu, že je první díl taková seznamka s postavama, tunou nastínění děje, nakousnutí příběhu v posledních minutách a vlastně celkem o hovně. Ale baví :) ()

Metuje 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Ty kráso! Takhle má vypadat pořádnej otvírák. Hudba skvělá, postavy zatím taky a všechno navíc ve skvělým vizuálu. Příjde mi, že příběh bude spíš upozaděnej, ale uvidíme. Pohodový 4 hvězdy. ()

Reklama

Reklama