Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Pětka prozradí Lutherovi své tajemství, Klaus se vrátí z děsivé cesty časem a Vanya mění názor na svoje léky. (Netflix)

Recenze (11)

Necrotongue 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Ani propadák, ani úžasný zážitek, byla to prostě taková standardní epizoda, kterou zachraňoval akční náboj, bez něj by šlo jen o nudné natahování děje. Pro mě měl díl přece jen jeden výborný moment: útok zmrzlinářským vozidlem za doprovodu Wagnerovy "Jízdy valkýr". ()

ZeroCZ1233 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Růst kvality od minulé epizody pokračuje a já se buď dostávám do seriálem zvoleného stylu, a nebo začínám rezignovat a tolerovat určité chybičky. Odpověď na tuto otázku naleznu až na konci série, ale zatím jsem s každou novou epizodou spokojenější a spokojenější. ()

LachtanShows 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Před seriálem jsem znal jen Ellen Page a žil před první částí v domnění, že právě ona celou Umbrella Academy ponese na svých bedrech. Jenže i přestože je jedním z nejstarších protagonistů, má tu nejméně zajímavou linku ze všech sourozenců a tudíž jsem dost rád, že během té hodinky vždycky jen párkrát štěkne. ()

PenelopaW 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

!!! POZOR SPOILERY !!! Na tuhle epizodu jsem se moc těšila už jen kvůli názvu, který sliboval, že se dozvíme něco víc o Číslu 5 (které stále žije) a jeho cestováním časem. Ve finále se toho v rámci stopáže dílu moc neodkrylo, Dolores se již stává spíše komickým prvkem, a otázky spíše přibyly, tak snad příště. Kdyby bylo epizod v rámci série více, chtěla bych sledovat Klausovy osudy v roce 1968. Jsem ráda, že se mi potvrdilo, že Leonard je šmejd (i když by mne zajímalo, proč se u Umbrella Academy hrabal v odpadcích.) Allison zatím stojí v pozadí a Luther mne stále nezajímá. Účinkování Kate Walsh potěšilo a hrozně moc bych si přála, aby Hazel našel svoje štěstí s koblihářkou a rozhodl se kvůli ní zachránit svět. Vypadá to, že zkázu nakonec všem přinese Vanya. ()

Reklama

Reklama