Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Když Vanya zjistí, že její sourozenci pořádají rodinnou poradu bez ní, začnou létat blesky. Pětka nastupuje do práce v sídle Komise. Cha-Cha má před sebou dilema. (Netflix)

Recenze (14)

Necrotongue 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Na to že je děj po celou dobu jen lehce nadprůměrný, jsem si už zvykl, jen jsem tiše doufal, že se tvůrci vyhnou dvěma záležitostem, které by mě mohly otrávit, ale nebylo mi to nic platné, použili obě. V rámci politické korektnosti opět došlo na testosteronovou vášeň. Nejsem sice dobrý matematik, ale řekl bych, že jeden ze šesti asi neodpovídá čtyřem procentům, no, ale je to in. Ta druhá věc byla ale ještě horší- u Váni se opravdu projevily úžasné schopnosti. To bylo tak nečekané jako vítězství Jean- Claude Van Damma v závěru každého jeho filmu. ()

chrispe 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Už jsem se bála, že mě kromě toho tanečku (zejména na Luthera byla radost pohledět, když na sobě nemá tu horu svalů), v tomto dílu nic doopravdy bavit nebude. Ale pak to vzalo rychlej spád. A dobrej. I když... SPOILER!! jako fakt jsme se půl dílů koukali na to, co se nestalo?? :D // A Hazel se definitivně řadí mezi mé oblíbené postavy. ()

Praxis 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Pětka, Klaus a nově Hazel jsou moje oblíbené postavy! Zato mě začíná pěkně srát Ellen Page, která je sice z celé skvadry nejhvězdnější herečkou, ale zatím je to spíš jen přehlídka ufňukaného ksichtu, která vypadá, jakože jí zprznil celý svět. ()

Galerie (15)

Reklama

Reklama