Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Vanya se učí mít své nově objevené schopnosti pod kontrolou a Allison se motá kolem místního policajta, aby zjistila, co se před restaurací stalo. (Netflix)

Recenze (12)

geklon 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Spousta výustění je totálně předvídatelná a navíc pointy jsou fakt tuctové napříč celým dosavadním seriálem. V tomto díle už byly náznaky napětí. Ellen je skvělá... a hraje jak na Oscara, akorát, tohle má bejt odlehčená komiksová podivnost. Závěr má konečně clifhanger jak má být. Zatím nejlepší díl od pilotu. ()

Reklama

Necrotongue 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Dnes jsem musel mít asi nějakou dobrou náladu, protože mám dojem, že si ode mě osmá epizoda tak mocný příděl hvězdiček ani nezasloužila. Když se nad dějem trochu zamyslím, ukáže se, že kromě interakce Allison- Váňa vlastně k ničemu nedošlo a vzhledem k tomu, jak Allison zoufale koulela očima, to vypadá, že se i tato záležitost v dobré zvrátí. Vzal jsem si z toho všeho jedno ponaučení do života- s hudebníky, zvláště s těmi, kteří hrají na smyčcové nástroje, budu jednat s nejvyšší opatrností. ()

Lenka.Vilka 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Áha, už jsem to pochopila. Divák má raději způsob, kterým je veden způsob proměny Vanyi v seriálu než ten komiksový. Tak teď už všechno dává smysl. Protože chování Vanyi, ktera skoro uplatňuje vzorec týrané ženy, vyvolá prostě větší emoce. ()

Galerie (8)

Reklama

Reklama