Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Po sérii znepokojivých objevů si Vanya není jistá, jestli má být víc šokovaná nebo zoufalá. Vývoj nabere pozitivní obrátky, takže Pětka neví, jak na tom je. (Netflix)

Recenze (10)

Necrotongue 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Proti předchozímu dílu přibylo akce, ale ani tak nešlo o nic, co by mě mohlo nadchnout. Nejvíc mě asi štve nedostatek snahy tvůrců udělat příběh méně předvídatelným. Kromě toho bych se obešel i bez neustálého bědování některých postav nad jejich krutým osudem, otravné to bylo i u jedné, teď už je toho fakt moc. ()

geklon 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Začátek výtečnej, konečně něco vtipného a okázelého. Celý díl měl spád a odsejpal, některé věci jsou už prostě okoukané, ale to hjetuju celé dosavadní hodnocení. Proměna na mě až moc zbrklá, ale obhajitelná. Teším se na finále. ()

LachtanShows 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Změny nejsou jen názvem epizody, změny se dostavily i u mě a mého chladného názoru na celou Umbrella Academy, protože předposlední díl se zasloužil o konečné vztažení do děje a pořádné soucítění s postavami. ()

chrispe 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Aby toho nebylo málo, přidává se nám do klubu ublížených kňučen ještě Luther. Vlastně když se nad tím člověk zamyslí, tak jediná neubečená je tam Allison (i když taky má proč). Žebříček mých neoblíbenců stále vede Vanya, následovaná Diegem, v těsném závěsu s ublíženou Cha-chou a Lutherem. Naopak díky za Klause, Pětku a Hazela. Doufám, že v tom posledním dílu dostanou hodně prostoru. Tři a půl *. ()

Reklama

Reklama