Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Když celoživotní tajemství a zášť způsobí rozpad Umbrella Academy, sourozenci Hargreevesovi si uvědomí, že to nejhorší je teprve čeká. (Netflix)

Recenze (10)

ZeroCZ1233 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Skvělá epizoda zastávající úkaz jak kvalitně završit sérii a navnadit na sérii další. Konečně, snad za celý seriál, tu začaly fungovat emoce na 100% a scénáristická jistota v konání hrdinů (až na jednu výjimku). Znovu získanou schopnost ve volbě kvalitního soundtracku také oceňuji. And that's all, folks, uvidíme se u další série. ()

Pfff

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Bohužel mi tohle přišlo jako snad nejslabší díl celé série. Dokonce mám dojem, že jim snad i došly peníze a do té doby velmi slušné triky (na seriálovou tvorbu) zde byly dost nápadné. Díky seriálu jsem začala číst i komiks a ač se s tím celkově vypořádali velmi dobře, v mnoha případech lépe než předloha, tak tady bych upřednostnila komiksovou variantu příběhu. ()

Necrotongue 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Předpokládal jsem, že si dají tvůrci na závěrečné epizodě první řady opravdu záležet a vynahradí mi tak ty chvíle nudy, které jsem občas zažíval, ale to oni ne. Největším problémem pro mě bylo obsazení hlavní záporačky, Ellen Page celkem můžu, ale v téhle roli mi fakt nesedla. Nejdřív Váňa vypadala jako ztělesnění deprese, tentokrát měla zřejmě vypadat hrozivě, ale ty divné čočky způsobily jen to, že na mě působila jako sjetá emařka. Vlastně jsem měl celou dobu pocit, že si ze mě dělají tvůrci srandu. ()

Galerie (8)

Reklama

Reklama