Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Pětka pošle sourozence do stejné uličky v Dallasu – každého ale v jiném roce. Pak se je snaží vypátrat a zastavit hrozící konec světa. (Netflix)

Recenze (8)

ZeroCZ1233 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Je to stylové, dokonce snad ještě stylovější, díky retro náladě a Pětka s Klausem jsou opět skvělí, ale to je vše a jestli bude série stát na té samé premise jako minule (což se nám zatím snaží tvůrci naznačit), jen v atraktivnějších kulisách, tak to nedopadne dobře... ()

Lenka.Vilka 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

První díl je hodně dobrý ve všech ohledech. Dozvíme se, kde je každý z rodiny. No, hlavně kdy. Je to skvělý úvod. A bacha, konec světa. Ale pst! A ještě k tomu ty tři mušketýři. Vidím to na deset náročných dní... ()

Reklama

Galerie (30)

Zajímavosti (3)

  • Na začátku vypravěč zmíní, že jediní přeživší apokalypsy je šestice sourozenců. Ovšem na konci epizody Bílé housle (2019) je záběr na Hazela (Cameron Britton) a Agnes (Sheila McCarthy), kteří se zachrání s pomocí kufříku Komise. (VinceCZ)
  • V 6. minutě filmu, těsně před nukleárním výbuchem, kdy zestárlý Hazel přeruší číslo Pět (Aidan Gallagher) a nabídne mu únik, použije hlášky: „Come with me if you want to live,“ z Terminátora 2 (1991) a „There is no time to explain“ ze stejnojmenné hry. (NiMareQ)

Reklama

Reklama