Reklama

Reklama

Umbrella Academy - Série 3

(série)
Trailer 1

VOD (1)

Epizody(10)

Obsahy(1)

Tým je zpátky v akademii a čelí nové partě sourozenců Hargreevesových. Ve městě začíná rozsévat chaos tajemná síla. (Netflix)

Videa (1)

Trailer 1

Recenze (39)

agentmiky 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Tak stoupající trend mírně zamrzl, třetí přírůstek této ságy totiž není lepší než jeho předešlý kolega, ale i tak se jedná o obstojnou zábavu. Kasting jsem si během těch let zamiloval, ty postavy vám dokážou přirůst k srdci, to bezpochyby. V třetí řadě opět válí zejména Klaus a Pětka, ale i ostatní členové rodiny Umbrella nezůstají o tolik pozadu. Celá zápletka s alternativní Sparrow Academy mě dost bavila, škoda, že všichni z tohoto rodinného klanu nedostali dostatek prostoru. Jinak o hlášky opět není nouze, tohle seriál umí prodat na jedničku! Malinko zamrzí, že se v trojce tvůrci rozhodil vsadit na apokalypsu (zde celého vesmíru), trochu mi v tomto směru chyběla špetka inovace (námět konce světa jsme již viděli dvakrát). Závěrečný díl ale nadhodil tolik otazníků, díky čemuž má následující řada kupu práce před sebou. Zodpovědět všechno, nějak racionálně, dozajisté snadné nebude. Ale se mnou jako s divákem mohou stoprocentně počítat. Za mě dávám 7/10 ()

Yoshitsune 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Tak jo, je to šílenější než předchozí dvě série, ale furt to má šťávu a herci se svými postavami, to táhnou. Místy je to dost depresivní, hlavně to trio Harlan, Vanya/Victor a Allison a Allison, tady začne tak trochu bourat ty pevné vztahy a začne bořit hranici, mezi tím co je správné a co chce ona. A v tomhle směru, mně docela překvapilo, kam až byla schopna zajít. Co trochu tuhle sérii, táhne dolů je ta rivalita mezi členy Sparrow, tam se to dalo shrnout do dvou dílů a zbytek se mohl věnovat oné variaci na hotel Overlook. Protože hotel v tomhle směru, je správně tajemný a děsivý, takže je škoda že neni více o něm a o tom, co se v něm skrývá. A jo.....jo, přestože je to zamotaný, jako klubko nití, asi už vím kam to směřuje a o co vlastně jde Reginaldovi a proč ty apokalypsy měli splnit svůj účel, je to tedy dost šílená teorie, ale pokuď se vyplní, tak to bude žrádlo. ()

Reklama

dO_od 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

// Not so guilty pleasure. Na jednu stranu zůstává Umbrella nadprůměrnou zábavou plnou vynikajících audiovizuálních nápadů a momentů, na tu druhou je to docela repetitivní a někdy až příliš výplňová záležitost, u které bych formát weekly epizod fakt nedal. Jako binge mi to ale překvapivě dost vyhovovalo, i díky tomu, jak mě třetí série nakonec vtáhla a kolikrát mi udělala radost, tak dávám celku slabších 7/10. Škoda, že se nepovedlo přimíchat do toho víc bizárů jako ze druhé série (missing Švédy), snížit počet epizod na 7-8 a přijít s novou zápletkou - pak by to totiž klidně mohlo být na současné špičce komiksové tvorby. ()

3DD!3 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Škoda věčného natahování a vyloženě devastujících dialogů týkajících se Vanyiny transmutace v nesympatického klučinu. Jakékoliv vztahové rozhovory nudí až ke spánku a první polovina by se bez Pětky a jeho linky nedala vydržet. Bizarní to oproti komiksu není ani náhodou. To je jiný level šílenství který Way a Bá umí jako nikdo jiný. Scénáře by zasloužili větší péči, ale jestli je tohle poslední řada tak budiž bylo to docela neotřelé a fajn. ()

Chen 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Přestože se stále recykluje zápletka s koncem světa, tvůrcům se daří to dělat neotřelým způsobem, nicméně by asi nebylo od věci se v případné další řadě od tohoto tématu odklonit a zkusit to jinak. Stále je to roztomile bizarní (i když asi ne tolik jako dvě předchozí řady), některé postavy jsou skvělé a vizuálně je to hravé (bez ohledu na omezený počet lokací), ale chtělo by to trošku osvěžit. ()

Galerie (313)

Zajímavosti (1)

Reklama

Reklama