Reklama

Reklama

Umbrella Academy - Série 3

(série)
Trailer 1

VOD (1)

Epizody(10)

Obsahy(1)

Tým je zpátky v akademii a čelí nové partě sourozenců Hargreevesových. Ve městě začíná rozsévat chaos tajemná síla. (Netflix)

Videa (1)

Trailer 1

Recenze (39)

DJ_bart 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Kecy kecy, bizon v kleci – ale skutek utek. Z hlediska character developmentu je Deštníková akademie sice opět skvělá, ale příběhově prakticky prázdná a konceptuálně monotónní. Ta neustále se opakující apokalyptická premisa o konci světa, mezitímco naše banda pošuků po celou dobu dřepí v hotelu, je až žalostně nezajímavá. Třetí sérii výrazně chybí grády, rytmus nebo nějaký přirozený flow. Úvodní Footloose dance battle je za mě absolutní top strop celý série, a to je asi tak vše – nic víc či míň, co by se dalo považovat za zapamatovatelný highlight. Zkrátka, jakoby se ta komiksová hravost – jež byla pro první a druhou sérii prostě typickým a neodmyslitelným DNA – záhadně vytratila do ztracena. Každopádně Elliot Page v roli transgender postavy Viktora i Javon Walton překvapili. Nesmrtelný Robert Sheehan a opičák Luther to opět táhnou.... po fantastický druhý sérii celkem slabej žánrovej odvar. ()

Lachtaan 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Seriál, který jsme kdysi zkusili dost na blind spíš jen proto, že byl jedním z těch, co dokážou nabídnout i český dabing. Seriál, co mě ve své první sérii nesmírně iritoval a dokoukával jsem ho jen z jakési povinnosti, aby mě ve druhé totálně odrovnal a vzápětí s blížící se třetí zase trochu odpuzoval. A tohle musím čerstvě po zhlédnutí hrdě popřít, protože ačkoli má nejnovější řada obecně nejpříkřejší hodnocení, já se bavil opravdu dostatečně, i když bych se klidně spokojil s tím, kdyby se seroš už nevracel. Ale kdo ví, to ovlivní sledovanost, nikoli scénáristická invence. [viděno na Netflixu] ()

Reklama

Yoshitsune 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Tak jo, je to šílenější než předchozí dvě série, ale furt to má šťávu a herci se svými postavami, to táhnou. Místy je to dost depresivní, hlavně to trio Harlan, Vanya/Victor a Allison a Allison, tady začne tak trochu bourat ty pevné vztahy a začne bořit hranici, mezi tím co je správné a co chce ona. A v tomhle směru, mně docela překvapilo, kam až byla schopna zajít. Co trochu tuhle sérii, táhne dolů je ta rivalita mezi členy Sparrow, tam se to dalo shrnout do dvou dílů a zbytek se mohl věnovat oné variaci na hotel Overlook. Protože hotel v tomhle směru, je správně tajemný a děsivý, takže je škoda že neni více o něm a o tom, co se v něm skrývá. A jo.....jo, přestože je to zamotaný, jako klubko nití, asi už vím kam to směřuje a o co vlastně jde Reginaldovi a proč ty apokalypsy měli splnit svůj účel, je to tedy dost šílená teorie, ale pokuď se vyplní, tak to bude žrádlo. ()

3DD!3 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Škoda věčného natahování a vyloženě devastujících dialogů týkajících se Vanyiny transmutace v nesympatického klučinu. Jakékoliv vztahové rozhovory nudí až ke spánku a první polovina by se bez Pětky a jeho linky nedala vydržet. Bizarní to oproti komiksu není ani náhodou. To je jiný level šílenství který Way a Bá umí jako nikdo jiný. Scénáře by zasloužili větší péči, ale jestli je tohle poslední řada tak budiž bylo to docela neotřelé a fajn. ()

M.i.k.e 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

první i druhá řada jsou pro mě špičkou komiksových seriálů a trojka slibovala, že se na tom nic moc měnit nebude. Leč změnilo se. Ne sice moc, ale změnilo a trojka je suverénně nejslabší řada. Samozřejmě tu nechybí super nápady, vizuálně je UA pořád vynikající a postavy včetně těch nových zajímavé a většina z nich je sympatická, ale třetí řada se až moc motá v kruhu, vykrádá předchozí série a přináší až moc zbytečné vaty. Jak mi přišlo deset dílů u předchozích sérií skoro až málo, tady je to naopak strašně moc a kdyby jich bylo jen sedm, maximálně osm, vůbec nic by se nestalo. U čtyřky pokud bude samozřejmě chybět nebudu, ale budu doufat, že dopadne lépe a naváže spíš na první dvě...75% ()

Galerie (313)

Zajímavosti (1)

Reklama

Reklama