Reklama

Reklama

Legenda o Tarzanovi

  • USA The Legend of Tarzan (více)
Trailer 1

Obsahy(1)

Již mnoho let uplynulo od doby, kdy Tarzan (Alexander Skarsgård) zaměnil život v africké džungli za život bohatého Johna Claytona III, Lorda Greystoka, po boku své milované manželky Jane (Margot Robbie). Nyní je vyslán zpět do Konga jako obchodní emisar parlamentu, aniž by tušil, že má sehrát roli pěšáka ve smrtelně nebezpečné hře chamtivosti a pomsty belgického kapitána Leona Roma (Christoph Waltz). Ale lidé stojící za vražedným spiknutím vůbec netuší, s kým mají tu čest. (Freeman Ent.)

(více)

Recenze (561)

dark.knight 

všechny recenze uživatele

Tentokrat som nemal ziadne ocakavania ale zabavil som sa fajn, nudil som sa asi len par minut, pekne natocene, krasna Margot, standardny Waltz, vtipny Jackson, krasne exteriery, pribeh nicim neprekvapil a samozrejme dalo sa z toho asi vytazit viac ale pri tomto filme mi to srdce netrha. Pobavilo a neurazilo. ()

Whiterose 

všechny recenze uživatele

Je to kýč, ale ve 3D velmi koukatelný kýč. Samotný příběh Tarzana je tady vlastně posunutý, takže sledujeme až Tarzanovo dobrodružství po původním příběhu, který všichni tak dobře známe. To, co se dělo PŘED je nám prezentováno formou flashbacků. Herecká parta je solidní, ale ústřední dvojici jednoznačně vymazalo duo Jackson (kladný hrdina) a Waltz (jak jinak než záporák). Tito dva pánové v letech ovládli film a já osobně jsem zamířila do kina hlavně kvůli nim. No a růženec nikdy nebyl bestiálně nebezpečný :-D ()

Tomas_313 

všechny recenze uživatele

Lesklé kapky potu stékající po kamenných břišních svalech nového Tarzana, jenž se houpe v přenádherných scenériích africké džungle, nestárnoucí bůh Samuel L. Jackson a jeho trefný humor, kupa naolejovaných, steroidově poháněných domorodců a více než sympatická Jane v podání Margot Robbie. A to je asi vše pozitivního. Jinak je to nesourodý paskvil bez jediné silné stránky. Zběsilý střih okamžitě zadupávající jakékoliv snahy o údernou akci, nestálé tempo, tragické CGI opičky a rozhodnutí režiséra Davida Yatese nedat Alexandru Skarsgårdu ani pramalou šanci na projevení hereckého talentu, místo čehož ho po celý film ponechal ve strnulém výrazu nadrženého alfa samce. 60% ()

Bednobuch 

všechny recenze uživatele

Teda velké zklamání. Příběh by i šel, ale zpracování je dost slabé. Herci moc nehrají, efekty jsou většinou špatné a dost viditelné. Škoda dobrého nápadu ()

wvwrayman 

všechny recenze uživatele

Přesně po hodině filmu jsem pochopil, o čem ten film je a o čem bude. Přemýšlím, jestli je to mým dlouhým vedením nebo rozvláčností vyprávění Legendy. Možná je to i tím, že film začíná tak cca v třetině děje a vše přetím je postupně vyprávěno "vzpomínáním" postav. Celkově je to opět výborně zpracováno, co se vizuálu týče. Po nedávné Knize džunglí jsem se opět ocitl v džungli. A opět spokojeně. ()

kratajirka odpad!

všechny recenze uživatele

Letos drží všechny primáty při sobě Mauglí! ZanTar s HarleyQuinn si ani neprcnul - doslova. Jsem ještě velkorysý, když dám 45%. ()

Michalo 

všechny recenze uživatele

Velký zklamání, obsazení nebylo vůbec špatné ale Adamu Cozadovi a Craigovi Brewerovi absolutně uniklo o čem Tarzan má být a chudák David Yates to musel zfilmovat tak jak to bylo napsaný, být jim tak ten scénář roztrhám a napíšu pěknou klasickou tarzanovku. Ale bohužel se tak nestalo. Zvířata jsou krásně zpracovaný ale je jich tam málo, málo goril, málo džungle ale přehnaně moc lidí a civilizace. Měli se držet krásně nového debutu, o zrodu Tarzana ve filmovém zpracování a ruku na srdce, že by to bylo stejně krásný jako Kniha Džunglí. Za mě je Legenda o Tarzanovi pokračování skvělého prvního dílu, který nikdy nevznikl ale měl vzniknout. ()

Filmyx 

všechny recenze uživatele

Tak - 90% efektů nepovedených, ta faleš z nich jen čiší, u některých scén jsem se fakt musela smát, i když to záměr nebyl (buvolí běh městem, nástup na vlak pomocí lián snad z nebes), děj byl pitomý až hrůza, z Tarzana se stal nechutně uhlazený slizoun a samozřejmostí je rasová korektnost, jelikož za všechno zlo může bílý muž a jen ti bílí, co chápají že jsou domorodci minimálně 100x lepší, můžou být také hodní:)) Jediný plus jsou břišní svaly Skarsgarda. ()

eexDon 

všechny recenze uživatele

Für mich - 65%, - /Alexander jakožto chladný Tarzan bez emocí mi moc nesedl, 1. polovina taková vážná, seriózní, pak už očekávaná pohádka - mělo to být jedno nebo druhé, ne oboje/, + /velmi výpravné - Davidův velkostyl + rozpočet byl znát, Christoph a jeho záporák výraznější než Tarzan/, hodnocení - takový průměrný, akční moderní Tarzan, kde byl nejlepší Waltz a jeho řetízek, na 180 mega ale docela bída, přesto hodnotím průměrně, ještě to jaksi taksi ušlo ()

PORTER44 

všechny recenze uživatele

Trochu nechápu docela nízké hodnocení,já jsem se výborně bavil,dobré herecké obsazení,krásná příroda, sice počítačová ale povedená zvířata,skvělá kamera a hudba,příběh jednoduchý ale nijak to nevadilo a nenudilo,Tarzan nesmrtelný který dokáže zneškodnit i desítky vojáku pěstmi a tak má hlavní hrdina vypadat,S.L.Jackson dodal dobrý hlášky a trochu humoru, dobrodružná podívaná jak má být. ()

Související novinky

Margot Robbie bude bruslit

Margot Robbie bude bruslit

27.03.2016

Blonďaté krásce z Vlka z Wall Street momentálně leží u nohou celý Hollywood. A rozhodně potěší vědět, že neusíná na vavřínech. Margot Robbie snad brzy uvidíme v komedii Whiskey Tango Foxtrot, která… (více)

Warneři zbožňují Margot Robbie

Warneři zbožňují Margot Robbie

24.01.2015

Takový vzestup tu nebyl snad od... Megan Fox v Transformers? Blonďatá kráska Margot Robbie nabrala díky Vlkovi z Wall Street armádu fanoušků a studio Warner Bros. to dobře ví. Přihrává jí proto samé… (více)

Potterovská Fantastická zvířata mají režiséra

Potterovská Fantastická zvířata mají režiséra

22.08.2014

8 filmů, 7,7 miliardy dolarů. Potterovská filmová sága sice skončila před třemi lety, její odkaz ale jen tak nevybledne. A studio Warner. Bros. si toho je dobře vědomo, pročež před nedávnem oznámilo… (více)

Režisér Iron Mana a fantasy Kniha džunglí

Režisér Iron Mana a fantasy Kniha džunglí

15.11.2013

Klasika Rudyarda Kiplinga, jejímž základem jsou příběhy o vlky (a medvědem a panterem) vychovaném divokém chlapci Mauglím, už byla zfilmovaná mnohokrát – nejslavnější adaptací je zřejmě animovaná… (více)

Reklama

Reklama