Reklama

Reklama

Pobřežní hlídka

  • USA Baywatch (více)
Trailer 2

Obsahy(1)

Mitch (Dwayne Johnson) je chlap jako hora se silným morálním kompasem a stoprocentním zápalem pro práci vodního záchranáře. Je to prostě naprostý opak Matta Brodyho (Zac Efron), bývalého úspěšného olympionika, kterému sláva natolik stoupla do hlavy, že si po nekonečné sérii průšvihů musí pod Mitchovým velením jako plavčík odkroutit pár desítek hodin veřejně prospěšných prací. Matt má však ego stejně silné jako bicepsy a ani takové varování osudu nebere moc vážně. Místo bdění nad plážovými povaleči bez uzardění zírá do výstřihu dalšího nováčka v týmu, nádherné ale odtažité Summer (Alexandra Daddario). Za jiných okolností by si ho Mitch asi podal, jenže teď na to nemá čas, protože se mu na pláži začaly kupit problémy. Tu moře vyplaví pytlíček s drogami, tu mrtvolu... A protože místní policie vše bohorovně přehlíží, vydá se parta plavčíků na trestnou výpravu, která nemůže skončit dobře, pokud jeden z jejích členů nepřestane všechno sabotovat. (CinemArt)

(více)

Recenze (608)

Herzeleid 

všechny recenze uživatele

Hohoho, co k tomuto dodat. Nostalgie proběhla, ale velmi rychle skončila. Tohle je jen výplň obrazovky, nic od toho nečekejte. Extrémně hloupé. Dřív by z toho byla jedna epizoda 20 min. seriálu a tady z toho máme celovečerňák, takže asi tak. // P.S. ta jedna hvězdička je tam za prsa plavčic :-) ()

m.a.t.o. 

všechny recenze uživatele

Nebolo to až také zlé ako pravia miestne komentáre, čím ale nechcem povedať, že to bolo dobré. Scenár je dosť plytký a pravdupovediac ho preští hociktorá lepšia epizóda seriálu, ale nájde sa tu zopár scén (Heimlich od C. J.) či hlášok („Koľko kýblov krému si dnes na seba vylial? Si ako mastná, holohlavá gorila.“), ktoré ma pobavili. Seth Gordon samozrejme nezabudol ani na slow-motion hopsajúce kozičky a plavky zarezané v zadkoch (kvôli nižšiemu odporu vo vode, samozrejme). Nič viac od toho nečakajte. Ešte by ma zaujímalo čo na tomto filme (okrem výplat) stálo 69 miliónov dolárov, pretože tak tragické CGI efekty (požiar na lodi) som naposledy videl u Asylum produkcie. 40 % ()

dragon94 

všechny recenze uživatele

Nikdy jsem nebyl velký fanda fekálního humoru, ale to není jediný důvod nízkého hodnocení. Tam kde Jump street přinesl svěží a celkem překvapivý přístup k žánru, dovedl zaujmout myšlenkou a celkem slušným příběhem, tak tady sledujeme celou dobu jednu nekonzistentní scénku za druhou. Dokud se film ještě točí kolem pobřežní hlídky, tak to jde, ale jakmile se začnou motat, naprosto debilním způsobem, do mafiánského podsvětí, tak film začíná být téměř nekoukatelný. Nejenom, že jednotlivé scénky k sobě nepasují, ještě navíc jsou většinu času velice nevtipné. Scénář je naprosto tupý. Navíc se v něm postavy objevují a mizí podle aktuální potřeby. Debilitu scénáře nejvíce vystihují camea Davida Hasselhoffa a Pamely Anderson, jejichž scénky jsou vrcholem špatně odvedené práce. Je to skutečně velice zlé. Ty 2* jsou za Rocka a za pěkné holky, které činí ten film, alespoň koukatelným. 2* 32% ()

Autogram 

všechny recenze uživatele

Čo som to videl! Hlavne to bolo celkom mimo očakávania oddychového filmu s plavčíčkami vo vypasovaných červených plavkách. Plavky síce boli nápaditejšie, ale ten akčný thriller bol celkom mimo žánru Baywatchu. Mič1 a Mič2 spolu ladili len v titulkových scénkach, tie boli jediné aspoň trochu prirodzené. Inak len americké pláže, ktoré sú plné modeliek a modelov, ajtíčkar s pricviknutými guľami v lehátku a ešte niečo, čo som radšej vidieť nechcel. ()

KASUGI odpad!

všechny recenze uživatele

Ten odpad je jen a pouze za scénu, kdy z hořící lodi zachraňujou pasažéry. Zbytek mě nezajímá, páč jsem ho neviděl. Jako vážně se tímhle směrem bude ubírat filmování? Hoří loď, hoří podpalubí, hoří nadpalubí, hoří okýnka, hoří moře, hoří trosky a já nevímco ještě hoří a my diváci nevidíme jediný reálný oheň ani kouř!???? Jako fakt byl hrozný problém vzít usraný kus klacku, nebo pochcaný kus dřeva, polít ho hořlavinou a nechat plavat na vodě? Ty vole to už je do nebe volající toto. Absolutní CGI hnus a degradace filmařiny. Úplně je mi do breku, když si vzpomenu na velkolepé ohnivé scény u filmů jako Backdraft nebo Skleněné peklo. A opět opakuju, jestli se má tímto směrem ubírat filmařina, tak to radši ať Zemi trefí meteorit, tvrdý reset a začněme znova od dinosaurů. UF! ()

Sany33 

všechny recenze uživatele

Príbeh: Na Mitchovej pláži nestrpíme obchod s drogami! herecké obsadenie: Všetko čo k "Pobrežnej hliadke patrí". Teda krásne ženy v zastúpení Alexandri Daddario ako aj sympatický muži v zastúpení Zaca Efrona. Prevedenie: Nie je to tak úplne rutinná "Pobrežná hliadka" ako ju poznáme zo seriálu. Je tu okrem mravných kódexov na pozadí aj mini detektívny príbeh s obchodom s drogami čo tomu dáva určitú iskru. Pocity: Oči sa popásli na krásnych ženách a ako som tak pozeral na chlapcov asi by som si mal dať nijaké nové novoročné predsavzatia. Dobre som sa zabavil a o to v podobných filmoch ide. Pridaná hodnota: Popcornová zábava na večer, ktorá je ale pozerateľná aj na viac pokusov. 80% ()

Lektor 

všechny recenze uživatele

Pláž, voda, slunce a svaly, kozy a zpomalovačky naplno. Navíc, má to fekálnější humor jak od Setha Rogena. Spíš parodie a hroznej "no-brain" úlet, ale já se bavil a minimálně třikrát jsem málem skapal smíchy. ()

Hollohlaway 

všechny recenze uživatele

V místech kde si to ze sebe dělá nepokrytě legraci, je to překvapivě celkem zábavné a pár vtipů mezi hláškujícími plavčíky mě fakt pobavilo. Bohužel to je pouze ze začátku filmu. Potom co se do toho nacpe naprosto debilní vyšetřovací zápletka, která nemá hlavu ani patu , to jde do kopru. Na holky v plavkách se sice hezky dívá a nostalgické nápady pro pamětníky se pěkně lapají, ale braní se vážně celý film zabíjí , protože to je naprosto amatérská scénáristicky odfláklá patlanina. A to jsem ze začátku uvažoval o oddychových třech hvězdách. ()

Hugo01 

všechny recenze uživatele

Všichni na to děsně nadávají a já upřímně nechápu proč. Vždyť to přece nikdy nemělo být bráno vážně ani se to k tomu blížit. Já jsem dostal velmi příjemnou jednohubku a rozhodně se podívám znovu, až to půjde někdy v televizi. ()

earl hickey 

všechny recenze uživatele

Hrozná blbost, ale bavil jsem se :-) a na ty holky se fakt pěkně kouká. Navíc jsem na tom seriálu vyrostl. Takže z nostalgie tři hvězdy. ()

P1tr 

všechny recenze uživatele

Na rozdíl od původní seriálové Pobřežní hlídky se nová filmová verze snaží být záměrně vtipná, ale bohužel se jí to nedaří a ve výsledku je tak verze s Hasselhoffem vlastně vtipnější. Herci dělají, co mohou, ale materiál jim zkrátka až na pár dobrých momentů nenabízí zajímavý základ a nemají tak pořádně s čím pracovat, což je škoda, neboť pokud by tvůrcům vyšel záměr o ironickou, sebereflektivní ujetou komedii, mohli jsme se dočkat komediálního zlata. Místo toho jsme dostali překvapivě nevýrazný film bez vlastní tváře. ()

Soweek 

všechny recenze uživatele

Baywatch se tak trochu snaží šlapat cestičku, kterou už vyšlapal Jump Street a sklidit tak ovoce zadarmo. Ne všude to ale funguje tak jak má. Zatímco Jump street je vyloženě humorný a s původním seriálem má pramálo společného, Baywatch vsadil vše na jednu kartu a to utahování si ze sebe sama ( = starého seriálu ). Místo aby originálně bavil se pouze sám uráží a čeká, že to lidem bude stačit. ()

herr_carter 

všechny recenze uživatele

Tenhle film měl končit někde zhruba ve své půlce, jelikož pak už se jedná jenom o klišovitou šablonu, opírající se jenom o svaly a kozy. Hodně mě bavil především ten tlustej sráč, který byť naprosto neatletické a nesportovní tělesné konstelace, absolvoval opičí dráhu na výbornou a mohl doplnit všechny namakance, steroidové hříčky přírody a rozmanité hrátky plastických chirurgií. A hodně vtipné byly taktéž úvodní sekvence, kdy Rock pořád dokola stírá absolutní antimodlu všech poďobaných holčiček, Izáka Efronů. Jinak mě to vlastně asi ani nebavilo a závěrečný Hajzlhroch to spíše posral, než že by dal vzpomenout starým dobrým chlupatým časům.................moje hodnocení = 4 z 10. ()

sedm.1 

všechny recenze uživatele

Dwayne Johnson a Zac Efron spolu v jednom snímku je pro mě obsazení snů a takový film jsem si vždy přál vidět, k posrání průser ovšem je, že se toto dech beroucí duo muselo setkat zrovna v něčem takovém. Už od začátku tedy bylo jasné, že bude tento remake pojat ve stylu jiného seriálové remaku, Jump Street, což se nakonec i ve výsledku potvrdilo, jen s tím rozdílem, že tohle bylo ale ještě daleko horší, a to ani jeden z dvojice Jump Street filmů nebyla také zrovna kdovíjaká pecka. Což o to, Dwayne i Zac tu jsou vážně výrazní, a to i přes naprostou fádnost a nudnost jejich postav, zbytek ale vážně nestojí za nic. Zápletku nebudu ani komentovat, směs nenápaditosti, nudnosti a hlouposti tu nemám vážně náladu jakkoliv popisovat, postavy jsou pak snad ještě tupější, bezvýznamnější a trapnější než v samotném původním seriálu, jejich představitelé, tedy bez ústředního dua, také příliš nezaujmou, pokud tedy nepočítám pohledy do výstřihů jedné z plavčic, akce tu je minimum a je zcela o ničem a o vtipnost se tu všichni snaží na maximum po celou dobu, samozřejmě ale s nulovým výsledkem, respektive většina rádobyhumorných momentů bylo zoufalých, až to děsilo. Tvůrci se tu jinak po celou dobu snažili především o nadupanou „kůlovost“, což jim ale také snad až na úvodní půlhodinku příliš nevycházelo, celé jeto prostě jedna velká nuda a nevýraznost, kde se sice tvůrci snažili o spoustu věcí, ovšem nezafungovalo jim z toho prakticky nic, za mě tedy bohužel jeden velký propadák, ovšem tento remake TV seriálu vlastně ale asi ani jinak dopadnout nemohl. Za mě hooooodně slaboučký průměr. ()

jirijost 

všechny recenze uživatele

Po tech hodnocenich tady jsem cekal ze to bude jeste horsi, mistami to bylo ale opravdu vtipne, zapletka taky docela zajima ale mohlo to byt i lepsi. Na herce a hlavne herecky se taky dalo divat takze davam prumerne tri. Pekna oddechova komedie. ()

Související novinky

Seriálové rebooty na cestě

Seriálové rebooty na cestě

16.04.2023

Milovali jste v dětství Pobřežní hlídku, Hvězdnou bránu, RoboCopa nebo snad Pravou blondýnku? Pak vás možná bude zajímat, že se všechny tyto značky a pár dalších dočkají v budoucnu seriálových… (více)

The Rock míří do džungle

The Rock míří do džungle

10.04.2017

Dwayne Johnson se nefláká. Letos ho uvidíme v Rychle a zběsile 8, Pobřežní hlídce a Jumanji, tedy ve třech docela velkých filmech, a do budoucna to s ním bude podobné. V roce 2018 nám naservíruje… (více)

PF 2017

PF 2017

31.12.2016

Zažili jsme i lepší roky než 2016. Nejen co do počtu ztráty lidí, kteří přinesli světu něco hezké a hodnotné, či do počtu překvapivých a znejisťujících politických událostí. On ten rok s šestkou na… (více)

Rock Supermanovým vzorem

Rock Supermanovým vzorem

30.05.2016

Dwayne "The Rock" Johnson patří mezi herecké hvězdy, které přebíhají z jednoho velkého filmu do druhého. Statný Kaliforňan nedávno dotočil Pobřežní hlídku, právě maká na Rychle a zběsile 8 a na… (více)

Reklama

Reklama