Reklama

Reklama

Pobřežní hlídka

  • USA Baywatch (více)
Trailer 3

Obsahy(1)

Mitch (Dwayne Johnson) je chlap jako hora se silným morálním kompasem a stoprocentním zápalem pro práci vodního záchranáře. Je to prostě naprostý opak Matta Brodyho (Zac Efron), bývalého úspěšného olympionika, kterému sláva natolik stoupla do hlavy, že si po nekonečné sérii průšvihů musí pod Mitchovým velením jako plavčík odkroutit pár desítek hodin veřejně prospěšných prací. Matt má však ego stejně silné jako bicepsy a ani takové varování osudu nebere moc vážně. Místo bdění nad plážovými povaleči bez uzardění zírá do výstřihu dalšího nováčka v týmu, nádherné ale odtažité Summer (Alexandra Daddario). Za jiných okolností by si ho Mitch asi podal, jenže teď na to nemá čas, protože se mu na pláži začaly kupit problémy. Tu moře vyplaví pytlíček s drogami, tu mrtvolu... A protože místní policie vše bohorovně přehlíží, vydá se parta plavčíků na trestnou výpravu, která nemůže skončit dobře, pokud jeden z jejích členů nepřestane všechno sabotovat. (CinemArt)

(více)

Recenze (607)

Benedygtus 

všechny recenze uživatele

Trochu alkoholu v krvi s vedomim, ze to bude silena hloupost o cemz vas film presvedci hned v prvni minute. Ale na nic si nehraje a to beru jako plus(narozdil od rychle a zbesile apod.). 2,5* ()

misstake 

všechny recenze uživatele

Podle traileru jsem teda čekal větší odvaz, víc přemrštěné akce, víc přehnaně trapné legrace, víc prsatých holek v plavkách. Ve všech těchto bodech se dostáváme maximálně do trapného průměru. Čekal jsem Nové Jump Street 21, dostal jsem Jump Street 22. A jaký to dneska mělo potenciál, netuším, jak to nemohlo vyjít. ()

NifKor 

všechny recenze uživatele

Od tohoto filmu jsem už od traileru věděl, že to bude s prominutím pičovina, ale že až taková jsem fakt netušil. Je to taková blbost, že jsem se i u toho několikrát zasmál a dokonce mě to i dost bavilo. Stejně to nemá, ale na 5 hvězd, ale i tak to stojí za vidění Zac Efron a Dwayne Johnson to podle mě zahráli spolu dobře a ikdyž to zase má chyby tak ty mi jsou teď fuk a lidi co film neviděli tak se na něj prosím zkuste kouknout a uvidíte jestli to bude vás bavit. Musím přiznat, že tento film není pro každýho a to je docela problém u nějakých vtipů, že některé jsou vtipné některé ne. Mě osobně pár, ale fakt pár vtipů přišlo meh prostě, ale to je to co jsem říkal. Za mě stojí tento film za viděnou a proto mu dávám 4 hvězdy. 7/10 ()

DavidS. 

všechny recenze uživatele

Ano, strašlivá kokotina na hranici nechtěné parodie, ale dokud se odkazuje na seriál, v plavkách se vystavují poprsí a Dwayne hláškuje na úkor Zaca, jedná se o snesitelný letní výplach...Ale odklon od pláže směrem k Mission Aqua Impossible, včetně formálního zpracování, je opravdu tragický... ()

kenkaku 

všechny recenze uživatele

Nějak jsem nepochopil proč ten film (a pro koho) vůbec vznikl. Jediné co mě napadá je zesměšňovat skoro již 30 let starý seriál. Vůbec totiž není vtipný, ani nepracuje s nadsázkou. On je prostě jen debilní (trapný penis humor kraluje). Naprosto tedy nechápu proč se do něj nechal uvrtat Dwayne Johnson. Celý film má asi tak minutu - dvě opravdu stylových záběrů. A několik desítek velice špatně trikově zpracovaných (oheň, vrtulník, atd). Mihne se tam ústřední dvojka z původního seriálu (hádejte která :)), což je milé. Přemýšlím proč vůbec dávám dvě hvězdičky a ne odpad... ()

wooozie 

všechny recenze uživatele

Velká spokojenost, protože jsem dostal naprosto všechno, co jsem od Pobřežní hlídky očekával. Humor, konečně osolený R-kovým ratingem, který funguje vlastně jenom když je Rock nebo Efron na plátně, v ostatních případech případech to vyzní fakt do ztracena. Zpomalovačky na holky v plavkách, pohodová atmosféra, úderné hlášky, některé opravdu buranské momenty, zoufalé herecké výkony nejmenovaných osob a hlavně zcela záměrná sebe parodie, která prostě dává smysl. Po mizerných recenzích a pesimistických očekávání dávám rozhodně palec nahoru. ()

iXtr3m3 

všechny recenze uživatele

Nemastné neslané. Nevedelo to, či to chce byť satirou, komédiou, vážnym filmom, paródiou, nakoniec to nebolo ničím. Pár scénok bolo vtipných napr. márnica, ale inak slabota, ktorú nevytiahol hore ani Dwayne. Jednoducho filmy, v ktorých sa objavuje Efron padajú dole ako hrušky a je jedno, akú muskulatúru si kvôli nim buduje. ()

KoRner 

všechny recenze uživatele

Utrpenie, funkcnost celovecerneho videoklipu je tu absolutne miziva. Herci nudni, hoci su samozrejme ultranadherni, neudrzia divakovu pozornost a Hasselhofove cameo ma premrhany komedialny potencial. ()

Loki_Six odpad!

všechny recenze uživatele

"Ty nosis polobotky? Jak hluboko si klesl." Nejviac som si ako postavu oblubil figurku v akvariu. Zeny stali za to ale to je vsetko. Pribeh o nicom a maximalne trapne. A ak chceli novu CJ mali sa viac snazit. Pamela dala latku dost vysoko. Aj ked tie biele saty mali nieco do seba. ()

Han22 

všechny recenze uživatele

Pobřežní hlídka byl pro mě kult A ač jsem ji po 7 nakoukaných sériích dal jen objektivní tři hvězdy, v srdci je to stále kult. A remake? Inu Kometa vyhrála titul, měl jsem trošku popitu a při pokračování v pití jsme si pustili s bráchou remake kultu našeho dětství. Chyba. Co udělali tvůrci s postavama je na přesdržku (Thorpe, Garner), o pár levelů ošklivější (Summer, C.J.), zbytečnější (Stephanie), dementnější (Matt) a ani Rock, kterého mám celkem rád prostě není plavčík, natož Mitch. Celý příběh s odhalováním drog je slabý, není napínavý a je veskrze debilní. A pak je tu humor... fekální, dementní, stupidní, zaměřený převážně na genitálie. Jasně párkrát jsem se zasmál, ale většinou následoval útrpný výraz jak kdybych seděl v hospodě a kamarád vyprávěl naprosto stupidní, trapnou a nevtipnou historku. Nejlepší byly titulky s nepodařenýma scénama a camea Hasselhoffa a Pamely. Jinak veliká bída. ()

tom.nosek 

všechny recenze uživatele

Všichni přirovnávají Baywatch k 21 Jump Street... a mají přesně recht. Je to podobný princip, ale všechno špatně. Prvních zhruba 20-30 minut je to fajn, protože je to ještě nové, první fórky jsou pořád ještě zajímavé. Zbylá hodina a půl je ale pořád stejná a pro diváka tedy extrémně průměrná až podprůměrná. Narážky na starý Baywatch absolutně, absolutně, absolutně nevyužity. Ano, v titulcích hned na začátku uvidíme, že tam bude The Hoff, že tam bude Pamela, ale vážně se dá říct, že tam jsou? Děj je navíc tak hloupý, že po představení zápletky je okamžitě jasné, co se stane. Nečekal jsem, že by byl zrovna v Baywatch děj nějak přelomový. I obsazení bylo fajn. Stejně tak nemůžu říct, že bych se vyloženě nudil. Vlastně ty dvě hodiny utekly docela rychle. Je ale škoda tak velkého nevyužití potenciálu. Byl jsem na pomezí dvou a tří hvězd, ale právě kvůli tomu špatnému podání nakonec volím hvězdy dvě. ()

SpaceOdyseus 

všechny recenze uživatele

Tak za prve: vubec se to nema jmenovat Baywatch ale Baywatch Nights. A taky je to fakt hloupe, nevtipne, nudne, podivne sestrihane a ani tema heskyma holkama se moc nechlubi. ()

F.W.Colqhoun 

všechny recenze uživatele

Cítím potřebu se ospravedlnit - dospíval jsem v devadesátých letech a nápad pokurvit původní cheesy-pseudo-porno-light-show nezněl (po zkušenostech s Jump Stree 21 resp. 22) úplně špatně. Problém tkví v tom, že nebyl pokurven dostatečně. Tohle se totiž od Baywatch, jak ji známe z minulého tisíciletí minulosti, tolik neliší a původní Hlídka bez tuny nadsázky není něco, co by si chtěl nejspíš kdokoliv připomínat. Díry v nápaditosti záplatuje tedy casting. Dwayne Johnson byl (alespoň do Pobřežní hlídky) sázkou na komerční jistotu, Alexandra Dadarrio zajímá každého nejpozději od full-frontalu v Temném případu a svůj talent navozovat erekci hlubokým pohledem do očí zde uplatňuje naplno. Respektuju herce, kteří vědí, kde je jejich místo. Plac Zaca Efrona je pobíž psilikonových modelů genitálií a jde mu to tam fakt dobře. Cameo Davida Hasselhoffa je snad až příliš uctivé. Filmu tedy citelně schází komediální talent. Na případnou dvojku, o níž se ve filmu sebevědomě a možná předčasně žertuje, bych se podíval pouze zadarmo. Jako na jedničku :-). ()

legatio 

všechny recenze uživatele

Spoiler v komentáři! ... Takže tu je jeden Mič a pak potká druhého Miče a oba si říkají Miči. Toto je prosím výsledek milionů let evoluce lidské rasy. ()

Ledkodlaq 

všechny recenze uživatele

Mám li být upřímný, i když nová pobřežní hlídka nenabídne excelentní divácký zážitek, je to lepší, než ta původní. Pobavilo, stačí. ()

jasiska 

všechny recenze uživatele

Je to haluz, ale na to, že som do toho išla s nulovými očakávaniami, to bola prekvapivo pozerateľná haluz. Dej bol úplne o ničom a aj niektoré vtipy boli na veľmi nízkej úrovni, ale niekedy bolo vidieť, že si to autori uvedomujú, a tak trochu si robia zo seba, z originál Baywatchu či z podobných žánroviek srandu. ()

Související novinky

Seriálové rebooty na cestě

Seriálové rebooty na cestě

16.04.2023

Milovali jste v dětství Pobřežní hlídku, Hvězdnou bránu, RoboCopa nebo snad Pravou blondýnku? Pak vás možná bude zajímat, že se všechny tyto značky a pár dalších dočkají v budoucnu seriálových… (více)

The Rock míří do džungle

The Rock míří do džungle

10.04.2017

Dwayne Johnson se nefláká. Letos ho uvidíme v Rychle a zběsile 8, Pobřežní hlídce a Jumanji, tedy ve třech docela velkých filmech, a do budoucna to s ním bude podobné. V roce 2018 nám naservíruje… (více)

PF 2017

PF 2017

31.12.2016

Zažili jsme i lepší roky než 2016. Nejen co do počtu ztráty lidí, kteří přinesli světu něco hezké a hodnotné, či do počtu překvapivých a znejisťujících politických událostí. On ten rok s šestkou na… (více)

Rock Supermanovým vzorem

Rock Supermanovým vzorem

30.05.2016

Dwayne "The Rock" Johnson patří mezi herecké hvězdy, které přebíhají z jednoho velkého filmu do druhého. Statný Kaliforňan nedávno dotočil Pobřežní hlídku, právě maká na Rychle a zběsile 8 a na… (více)

Reklama

Reklama