Reklama

Reklama

Pobřežní hlídka

  • USA Baywatch (více)
Trailer 2

Obsahy(1)

Mitch (Dwayne Johnson) je chlap jako hora se silným morálním kompasem a stoprocentním zápalem pro práci vodního záchranáře. Je to prostě naprostý opak Matta Brodyho (Zac Efron), bývalého úspěšného olympionika, kterému sláva natolik stoupla do hlavy, že si po nekonečné sérii průšvihů musí pod Mitchovým velením jako plavčík odkroutit pár desítek hodin veřejně prospěšných prací. Matt má však ego stejně silné jako bicepsy a ani takové varování osudu nebere moc vážně. Místo bdění nad plážovými povaleči bez uzardění zírá do výstřihu dalšího nováčka v týmu, nádherné ale odtažité Summer (Alexandra Daddario). Za jiných okolností by si ho Mitch asi podal, jenže teď na to nemá čas, protože se mu na pláži začaly kupit problémy. Tu moře vyplaví pytlíček s drogami, tu mrtvolu... A protože místní policie vše bohorovně přehlíží, vydá se parta plavčíků na trestnou výpravu, která nemůže skončit dobře, pokud jeden z jejích členů nepřestane všechno sabotovat. (CinemArt)

(více)

Recenze (608)

Wallis3 

všechny recenze uživatele

Ten film je jedinečný v tom, že si utahuje sám ze sebe, potažmo z původního seriálu. Jinak je to přehlídka tuposti. ()

Ema57 

všechny recenze uživatele

Pekáče pěkně promaštěných a dohněda vypečených buchet - nelze je nevidět a nelze nedat méně než 5 hvězd. ()

Automaniak 

všechny recenze uživatele

Potenciál to mělo určitě větší - věřím, že kdyby se toho chopil někdo jiný (lepší), mohla z toho být ještě lepší popcornová zábava. Úplně bych to nezavrhoval, jako komedie to fungovalo celkem skvěle - ale nečekejte nic extra. ()

beckham- 

všechny recenze uživatele

Oddychová komedie, která neurazí, ale vícekrát ji vidět nepotřebujete... Jako bonus dostanete opravdu "cool" pokoukání na polonahá těla. ()

Kotletka 

všechny recenze uživatele

Objektivně vzato tento film není v první třetině toho nejlepšího, co jsem kdy viděla.. Ale je to skvělá, vtipná, ulítlá komedie, ve které se děj nevydává vždy naprosto očekávaným směrem. Bylo mi debilně a věděla jsem, že potřebuji vidět něco jako je tohle, 100% suksés! "This cooler is cool.." ()

bararich8 

všechny recenze uživatele

Fajn komedie plná testosteronu, koz a přiléhavých kostýmů. Hloupý příběh s občasnými klišé tomu sedí a odkazy na původní seriál fungují obstojně. Navíc herecky tohle prostě musí fungovat, stačí se podívat na obsazení. Prostě nenáročná zábava na večer. 4* ()

HenryIvan 

všechny recenze uživatele

Pre začiatok si to zhrňme. Snaží sa tento film byť akčným, komédiou, lacným pornom ?? Ani jedno nespĺňa úplne. Ono to je z času na čas vtipné, no zvyšok je vyplnený buď natrasajúcim sa dekoltom, nechutnosťami, akčnými scénami ( ktoré však vyzerajú ako paródia, pretože toto nie je primárne akčný film ) alebo úplnou trápnosťou. Všetci vieme, že pôvodný seriál bol zväčša postavený na spomalených naleštených telách a skákaní do vody. Tuna vidíme okrem toho aj prvok akcie a násilia, ktoré tu nebolo. Bohužiaľ ako som spomínal, vtipné to je naozaj len občas a nezanechá to u vás žiadnu emóciu. Teda možno až na erekciu, ktorá však nie je podmienkou. Čo sa ale dalo iné čakať od remake-u Baywatch-u ?? Už pôvodný seriál je volovina sama o sebe. Pozeralo sa to celkom v pohode, no bolo to trocha dlhé a blbé !! 40 %. ()

Kingjiri 

všechny recenze uživatele

Marně pátrám po tom, proč se žánr akční komedie v novym tisíciletí nedaří pořádně vzkřísit, v čemž jsem se utvrdil i tentokrát. Vzhledem k obsazení The Rocka rozhodně málo akční a vzhledem k námětu pak málo vtipná komedie. Rkovej rating je zoufale nevyužitej (v podstatě jen zaseknutí na lehátku a focení v márnici - co třeba aspoň nějaký nahotiny nebo vulgárnější humor?) a odkazy na původní Baywatch představujou jen stejný jména hlavních hrdinů společně s cameem Davida Hasselhoffa nebo Pamely Anderson. Seriál byl přitom tak tupej, že by se těch komediálně-parodickejch vtípků dala vymyslet celá řada a pak by se nasmáli víc aspoň diváci z řad "pamětníků". Zvláštní je taky střídání vtipnějších scén s těma rádoby vážnějšíma, což občas působí jako pěst na oko. S kratší stopáží bych kvůli castingu nebo pár povedenejm vtípkům možná přihmouřil oko a třetí hvězdu přidal, ale ty dvě hodiny byly sakra dlouhý, dvě silnější hvězdy. ()

Torgal 

všechny recenze uživatele

Mala to byť sebaparodizujúca uvoľnená zábava v štýle 21 Jump Street, výsledok ale nestojí za reč. Tvorcom očividne chýbali nápady a ich nedostatok kryli improvizovaním a fekálnym humorom. Navyše ani len odkazy na pôvodný seriál nefungujú (cameá Hasselhoffa aj Pamely sú v tomto smutným vrcholom). Rock je ale stále sympaťák a baby v plavkách nikdy nesklamú, takže sa to ostatné dá prežiť. 4+/10 ()

Whitebeard 

všechny recenze uživatele

Nelíbilo, dokonce jsem vlastně dost zklamanej. V půlce filmu jsem měl už nutkání to vypnout. Vtípky nejsou až tak povedený, jak bych si představoval. Spíš dost trapný. Herci jsou taky slabí, příběh, to už radši ani nemluvim. 2* ()

katmandzoo 

všechny recenze uživatele

Pripadalo mi to, ako by si samotní tvorcovia chceli spraviť srandu z pôvodného seriálu. Zápletka nebola zlá, no miestami silený humor plný otrepaných klišé kazil dojem z celkového prevedenia. Zakomponovanie Davida Hasselhofa a Pamely Anderson bolo úplne zbytočné, keďže ich postavy boli nevýrazné. Ak ich chceli tvorcovia silou mocou využiť, mali im poskytnúť väčší priestor, resp. dať nápaditejšiu rolu. Potešil iba výkon Dwayna Johnsona, ostatní herci podpriemerní a nezaujímaví. ()

chrispe 

všechny recenze uživatele

Tohle bylo opravdu slabé. Věřím, že kdyby si někdo s tím scénářem opravdu pohrál a zkrátil to o dobrou půl hodinu, tak to mohlo být super. Protože občas jsem tam kousek potenciálu zahlédla. Zac Efron tu zahrál opravdu protivnou postavu a doopravdy nikdo kromě Johnsona nijak nevynikal. Prostě fakt NUDNEJ tým. Škoda. ()

Haide 

všechny recenze uživatele

Z původního seriálu jsem neviděla ani minutku, takže bohužel neumím ocenit ty inside jokes, co tam určitě jsou. Ale vlastně mě to docela bavilo. Minimálně určitě tedy bylo na co koukat. :) ()

geek.ondra 

všechny recenze uživatele

Je to v poho. Herci si to dávají a některý gagy jsou super. Nicméně s takovým obsazením a takovým konceptem bych očekával komedii/parodii roku a ne takovouhle rychlokvašku. Škoda, ale jednou za čas se na to i tak rád kouknu. 6/10 ()

Razzor_82 

všechny recenze uživatele

Pohřební hlídka. Gorilí alfa samec Rock napumpovaný steroidy se bije na rozpálené pláži do hrudi a předvádí jaká je to skála. Jenže při natáčení neuzvedne ani průměrného chlapa. K tomu odporně sladký Efron, který se ve slané vodě div nerozplyne a nezůstane po něm v moři jen mastný flek. Pár celkem vtipných gagů ale jinak se začnete topit v moři nudy. Jedna hvězda z nostalgie za Dejva, který se konečně pod vlivem vyplazil ze svého obýváku opět na filmové plátno. Druhá za sexy záchranářky. 4/10 ()

Související novinky

Seriálové rebooty na cestě

Seriálové rebooty na cestě

16.04.2023

Milovali jste v dětství Pobřežní hlídku, Hvězdnou bránu, RoboCopa nebo snad Pravou blondýnku? Pak vás možná bude zajímat, že se všechny tyto značky a pár dalších dočkají v budoucnu seriálových… (více)

The Rock míří do džungle

The Rock míří do džungle

10.04.2017

Dwayne Johnson se nefláká. Letos ho uvidíme v Rychle a zběsile 8, Pobřežní hlídce a Jumanji, tedy ve třech docela velkých filmech, a do budoucna to s ním bude podobné. V roce 2018 nám naservíruje… (více)

PF 2017

PF 2017

31.12.2016

Zažili jsme i lepší roky než 2016. Nejen co do počtu ztráty lidí, kteří přinesli světu něco hezké a hodnotné, či do počtu překvapivých a znejisťujících politických událostí. On ten rok s šestkou na… (více)

Rock Supermanovým vzorem

Rock Supermanovým vzorem

30.05.2016

Dwayne "The Rock" Johnson patří mezi herecké hvězdy, které přebíhají z jednoho velkého filmu do druhého. Statný Kaliforňan nedávno dotočil Pobřežní hlídku, právě maká na Rychle a zběsile 8 a na… (více)

Reklama

Reklama