Reklama

Reklama

Pobřežní hlídka

  • USA Baywatch (více)
Trailer 3

Obsahy(1)

Mitch (Dwayne Johnson) je chlap jako hora se silným morálním kompasem a stoprocentním zápalem pro práci vodního záchranáře. Je to prostě naprostý opak Matta Brodyho (Zac Efron), bývalého úspěšného olympionika, kterému sláva natolik stoupla do hlavy, že si po nekonečné sérii průšvihů musí pod Mitchovým velením jako plavčík odkroutit pár desítek hodin veřejně prospěšných prací. Matt má však ego stejně silné jako bicepsy a ani takové varování osudu nebere moc vážně. Místo bdění nad plážovými povaleči bez uzardění zírá do výstřihu dalšího nováčka v týmu, nádherné ale odtažité Summer (Alexandra Daddario). Za jiných okolností by si ho Mitch asi podal, jenže teď na to nemá čas, protože se mu na pláži začaly kupit problémy. Tu moře vyplaví pytlíček s drogami, tu mrtvolu... A protože místní policie vše bohorovně přehlíží, vydá se parta plavčíků na trestnou výpravu, která nemůže skončit dobře, pokud jeden z jejích členů nepřestane všechno sabotovat. (CinemArt)

(více)

Recenze (608)

RedRose 

všechny recenze uživatele

Baywatch byl svého času velmi příjemnou odpočinkovou záležitostí a ač to mnozí nepřiznají, s oblibou ji sledovala strašná spousta lidí... Mnohdy ani tak ne kvůli tomu co se tam dělo, ale množství polonahých a většinou krásných lidí, byla silná motivace, se kterou tvůrci samozřejmě počítali... Patřil jsem k té spoustě lidí a i když jsem nebyl tak silný fanoušek jako Joey a Chandler, tak asi jsem většinu dílů viděl... Byl jsem tedy hodně zvědavý, co z toho filmu s Rockem vyleze a rozhodně jsem nebyl zklamaný! Není to žádný blockbuster, ale na kino to v pohodě stačilo! Čekal jsem něco jako Baywatch po 20-ti letech, ale ono ne! Ono je to v podstatě pořád stejný a slyšet stará známá jména (i když ty tam v mnoha případech byly jen v prvních sériích) i když s jinými ksichty bylo moc fajn! Nenudil jsem se a bavilo mě to i po těch letech se staro-novými postavami... ()

elimS 

všechny recenze uživatele

60% - komentář 20ti slovy: Ono bylo vždycky zlo natáhnou jeden díl seriálu do filmu. Každopádně obsazení, vtipy i nějaká ta akce se povedla. Lepší průměr. ()

Maniik88 

všechny recenze uživatele

Boli 90te roky, začínala u nás televízia (dovtedy sme mali len STV) a na všetko americké sme hľadeli s úžasom. Každý mladý chalan si rád pozrel Baywatch s prsatou Pamelou a tuctom ďalších luxusných blondínok a brunetiek. Proste baby, pláž, záchranári, nejaká tá akcia a boli sme happy. Do nového Baywatchu nalákali tiež poriadne torpéda a pustil som si to hlavne preto. Čakal som nejakú komédiu a pevne som veril, že tam nebude len prdogrgový humor. No bolo to trápne, niekedy nechutné a zasmial som sa málokedy. Vtipy moc nefungovali a to hranie na vyšetrovanie a Kriminálku Maimami bolo proste slabé aj na Bčko. Škoda, The Rock, Efron, Daddario, Rohrbach, mohlo z toho byť niečo viac. Takže 1* za svaly Rocka a Efrona a 1* za plavčíčky. Aj Priyanka vie vyzerať. ()

Najt 

všechny recenze uživatele

Ke komediím jsem trochu skeptický, ale jakmile se do filmu angažuje Rock, tak to skoro vždycky stojí za to. Klidně bych dal i 4 hvězdy, ale zase nechci přehánět. Je to dobrej film, dobrá komedie, samozřejmě mám i dost výhrad, ale to teď nemá cenu řešit. Prostě u tohoto člověk absolutně vypne, je to jeden z těch příjemných " letních" filmů s dobrým prostředím a skvělou atmosférou, že jsem si skoro myslel, že jsem na letních prázdninách :D / 3,5 * ()

Alojs 

všechny recenze uživatele

Na původní Pobřežní hlídce jsem vyrůstal a ano - byl to primitivní, zacyklený paskvil dokreslující dobu / módu svého vzniku. Velka škoda, že je na tom samotný film dost podobně a že se nesnaží činit odvážnější kroky mimo výseč 90. let. Výchozí námět (maníci z pláže, co suplují úlohu policie) je sice hloupý, ale dalo by se s ním pracovat jako s hlavní předností. V každém případě Rock je bůh a samotný Efron jej docela slušně doplňuje. Chemie by byla, kloudný scénář nikoliv. ()

Knor odpad!

všechny recenze uživatele

Nuda a strasnej trapas, opravdu velkolepej trapas. Tady není co psát, trapný zvěrstvo, se kterým nemá smysl ztrácet čas. ()

Ex_Machina 

všechny recenze uživatele

Ak sa chcete pozerať dve hodiny na mierne trápny pokus o detektívnu komédiu šmrncnutú odkazom na slávny seriál Baywatch, tak nech sa páči. Jedna hviezda za môjho obľúbeného Rocka a pár sexi báb v červených, no škoda že len jednodielnych plavkách. PS: Keby tam nebola tá napodiv celkom vtipná scéna z márnice s pánskym prirodzením na mŕtvole, tak je to celkom dobrý film pre deti. ()

mark9th 

všechny recenze uživatele

Remake ''Pobrežnej hliadky'' bez pobrežia a bez hliadky? Ale vážne, ak som videl 15 min. záberov na vodu a pláž z celej 2-hodinovej minutáže tak to bolo až veľa. Spraviť si humor je v poriadku, ale toto bolo až priveľmi gýčové a hlúpe. Počuť raz, dvakrát Dwaynove posmešky je ok, ale ak to sledujete celý film, stráca to na humore a prechádza v trápnosť. Na počudovanie Efron to nejako vycítil a vďakabohu bol aspoň jediným, ktorý mu to dal najavo. Vlastne nebť jeho, tak s hodnotením idem ešte nižšie, čo je mi samému čudné :). Ok, ideme ďalej...scenár....ach ten scenár! Ak by sa jednalo o béčkové klišoidné krimi vysielané o druhej poobede v nedeľu na Markíze, či Jojke pochopím, ale ako vážne sa tváriaca drogová zápletka, ktorú môže vyriešiť len Dwayne a jeho parta ''nie-záchranárov'' je to OSTUDA! Za ďalšie...ŽENY!...kam sa podeli všetky tie sexuhodné plavčíčky?. Veru, že v pôvodnom seráli sa dalo na čo pozerať,možno to bude mať niečo aj s tým, že som bol mladší a plnší hormónov, ale toto bol trapas aj po ženskej stránke. Ak totiž zistíte, že vidíte menej žien v plavkách ako vody a pláže (ktorej ako som už spomínal bolo pomenej :) ), viete že tento film sa topí tak jedine v sračkách. ()

ratpile 

všechny recenze uživatele

Jmenuje se to Alexandra, a ma to dve OBROVSKE.. modre oci. Brutalni debilita? Guilty pleasure? Sam nevim, ale rozhodne by z toho mel byt sitcom. Dej tu doslova prekazel, protoze jinak to byla prehlidka stepnich koz, stehen a slow-motion vylezu z vody, vcelku trefne prestrelena. Byt to ciste komedialni, ne tak na pilu tlacici, odhlehcena vztahovka/konverzacka, nebyla by tahle parta modelu uplne k zahozeni. Efron mi krekvapive vubec nevadil a na Kelly Rohrbach a vyse zminenou Alexandru Daddario se totiz na proslunene plazi koukalo s gurmanskym zadostiucinenim. Skoda jen, ze se nekdo obtezoval s jakousi akci a krimi pribehem. U Pobrezni hlidky je totiz pribeh podstatny asi jako u creampie kompilace na Pornhubu. Cameo Hasselhoffa zoufale trapne. Jako letni "Vim ze to je blby, ale..", to byla - minimalne prvni polovinu - zabavna volovina. ()

Mamlas odpad!

všechny recenze uživatele

Fakt se nechci dívat na zpomalené záběry nějakých svalovců a ani na stupidni blbý film o ničem. Nedodíváno. ()

fordhont 

všechny recenze uživatele

Člověk od toho nic nečeká a bohužel ani nic nedostane. Obsazení dobrý (ono stačí, jak vypadají), akce tam jakási je, ale není to alespoň tak vtipný jako třeba 21 Jump Street. ()

vieriX 

všechny recenze uživatele

Tohle rozhodně nelze brát vážně na to zapomeňte. Scénář to moc nemá jde o to aby scény nějak fungovali a to fungují. Obsazení je zajímavé chemie tam je parádní. Forky jdou hodně přes čáru a cíleně do R. Hodně dobře jsem se bavil celé dvě hodiny. ()

Ivoman 

všechny recenze uživatele

Bohužel selhal scénář na plné čáře, nikdo nevěděl viditelně, jestli se točí parodie nebo akční komedie nebo akční film. Třetí hvězdička je za Dwayna. ()

Související novinky

Seriálové rebooty na cestě

Seriálové rebooty na cestě

16.04.2023

Milovali jste v dětství Pobřežní hlídku, Hvězdnou bránu, RoboCopa nebo snad Pravou blondýnku? Pak vás možná bude zajímat, že se všechny tyto značky a pár dalších dočkají v budoucnu seriálových… (více)

The Rock míří do džungle

The Rock míří do džungle

10.04.2017

Dwayne Johnson se nefláká. Letos ho uvidíme v Rychle a zběsile 8, Pobřežní hlídce a Jumanji, tedy ve třech docela velkých filmech, a do budoucna to s ním bude podobné. V roce 2018 nám naservíruje… (více)

PF 2017

PF 2017

31.12.2016

Zažili jsme i lepší roky než 2016. Nejen co do počtu ztráty lidí, kteří přinesli světu něco hezké a hodnotné, či do počtu překvapivých a znejisťujících politických událostí. On ten rok s šestkou na… (více)

Rock Supermanovým vzorem

Rock Supermanovým vzorem

30.05.2016

Dwayne "The Rock" Johnson patří mezi herecké hvězdy, které přebíhají z jednoho velkého filmu do druhého. Statný Kaliforňan nedávno dotočil Pobřežní hlídku, právě maká na Rychle a zběsile 8 a na… (více)

Reklama

Reklama