Reklama

Reklama

Pobřežní hlídka

  • USA Baywatch (více)
Trailer 1

Obsahy(1)

Mitch (Dwayne Johnson) je chlap jako hora se silným morálním kompasem a stoprocentním zápalem pro práci vodního záchranáře. Je to prostě naprostý opak Matta Brodyho (Zac Efron), bývalého úspěšného olympionika, kterému sláva natolik stoupla do hlavy, že si po nekonečné sérii průšvihů musí pod Mitchovým velením jako plavčík odkroutit pár desítek hodin veřejně prospěšných prací. Matt má však ego stejně silné jako bicepsy a ani takové varování osudu nebere moc vážně. Místo bdění nad plážovými povaleči bez uzardění zírá do výstřihu dalšího nováčka v týmu, nádherné ale odtažité Summer (Alexandra Daddario). Za jiných okolností by si ho Mitch asi podal, jenže teď na to nemá čas, protože se mu na pláži začaly kupit problémy. Tu moře vyplaví pytlíček s drogami, tu mrtvolu... A protože místní policie vše bohorovně přehlíží, vydá se parta plavčíků na trestnou výpravu, která nemůže skončit dobře, pokud jeden z jejích členů nepřestane všechno sabotovat. (CinemArt)

(více)

Recenze (608)

Dreamer 

všechny recenze uživatele

Chyby, same chyby, obsadenie - chyba, herci sem nezapadnu, zaner akcna komedia, chyba, skor krimi thriller, povodne mena - velka chyba, je to skor trapne, hlavne ak sa tam objavia aj povodni herci, co je dalsia chyba, na komplikovanu akciu, poziar idu novacikovia - chyba, tie "vtipne koulove" akcie - velka chyba na urovni teen-komedii, samozrejme najvacsou chybou je scenar, nie je to Baywatch, ale thriller o drogach, ktorych je vela, len je to na plazi, aj ked vo finale to nevidno, kedze je tam tma, pri inom nazve a inych menach by nikoho ani nenapadlo ze to ma nieco s tymto serialom, akoby som v tretine filmu prepol na iny kanal, chybu vsak spravil niekto iny. Ktorakolvek nahodna epizoda prvych serii Baywatch bola lepsia ako toto, napriek tomu si to odpad nezasluzi - 30%. ()

gpx 

všechny recenze uživatele

Až na obligátní útoky proti bílým mužům to bylo celkem ok. Ale chápu, že udělat vtip na kohokoliv kdo není bílej chlap je dneska sebevražedná záležitost. ()

holasek 

všechny recenze uživatele

Na Pobřežní hlídku jsem se hodně těšil. Čekal jsem smršt´ vtipných hlášek, krásné holky a to že se budu smát pokaždé, když Dwayne Jonson nebo Zac Efron promluví. Krásných holek jsem se dočkal, ale vtípků tam bylo méně než bych si přál. Myslím že film, kde běhají kozatý holky s kulturistou, hezounem a tlust´ochem po pláži, by měl být založen hlavně na vtipném scénáři, který byl možná z větší části vtipný, ale mě to nestačilo. Herecký obsazení výborný. Jsem strašně rád, že roli Summer dostala nakonec Alexandra Daddario na tu se mi koukalo asi nejlíp. Záporák byl slabý nijak mě nebavil, celá ta zápletka byla taková jako z nějaký béčkový kriminálky. Režisér a scénárista neodvedli zrovna parádní práci. Kamera celkem ušla, spíš si myslím že to celé bylo založeno na hercích a práce kolem toho stojí celkem za nic. Film mě párkrát rozesmál a není to špatná podívaná. ()

HellsAngel 

všechny recenze uživatele

Najväčším vtipom Baywatch je zaradenie filmu do žánru komédie. Niekedy sa až hanbím, keď sa pri takýchto stupídnych komédiach z chuti zasmejem, to sa mi ale v tomto prípade stalo asi len 2-krát. Čo potom môže tento film ponúknuť? Herci síce vyzerajú dobre v plavkách, no tým to aj končí. Absolútne zbytočný remake. ()

mstychov 

všechny recenze uživatele

Ze by me to uplne nadchlo, tak to ne. Je to takova blbost. Co se mi ale libilo je, jak na konci vystoupi do sceny Mitch ze serialu pobrezni hlidka a legendarni Pamela! :) Takze zkouknete a uvidite. ;) ()

haack 

všechny recenze uživatele

Očekával jsem pokračování Pobřežní hlídky v podobě filmu, ale byla to jen špatná a málo vtipná parodie s vtípky pro patnáctiletý děti... Asi nejsem cílovka a možná celá Evropa není cílovka tohodle filmu.. 1/10 ()

bonovox 

všechny recenze uživatele

Absolútna trápnosť roka, tento pokus o znovuzrodenie slávneho seriálu vôbec nevyšiel, Chybou je trápny scenár, vyložene zlé charaktery hlavných postáv a otrasné vtipy, ktoré vôbec nefungujú. A vrchol všetkého je to, že vo filme uvidíme len dve krátke zachranárske akcie...pretože celý film sa točí okolo nezmyselnej vyšetrovacej akcie. ()

tchempi 

všechny recenze uživatele

Původně chtěli pojmout Baywatch jako komedii, ale v poslední chvíli si nadělali do červených trenek. Kdyby to pojali po Drebinovsku, mohla to být hlína. Takhle zbyly jen fórky na zpomalené záběry a ze zbytku vznikl klasický americký patos o gerojích v koupačkách bojujících se zločinem. ()

gu-staff 

všechny recenze uživatele

Plavky vykrojený tak, že by se daly vytáhnout za uši, zaříznutý tak, že jsem se chvílema bál, že dojde k průřezu trupu od frndy ke krku, chlapy maj svaly jak Jirka Krampol, když ještě boxoval za Uhelný sklady. A celýmu tomu šéfuje Skála, kterej vyskočí nejvejš, doběhne nejdál, zvedne nejvíc a na jeho péro čekaj buchty frontu, začínající v Makotřasech u Prahy. Kdekoli tahle hrouda hraje, mám pocit, že nekoukám na film, ale na teleshopping s nabídkou Total Gymu. I ty kozy, prdele a kejmltouy se po půl hodině omrzej a pak zbyde jen nuda a prázdno. Zlatej Hajzlhoff, ten byl aspoň chlupatej. ()

ir.hools 

všechny recenze uživatele

No...takže k tomuhle filmu je třeba láhev tvrdého alkoholu... Já měla bohužel jen víno. Zasmála jsem se u scény v márnici a pak když na konci litaly ruce...nic horšího jsem dlooouho neviděla 😂 ()

Saxos 

všechny recenze uživatele

Předělávky dobrých filmů na zbytečné seriály, nebo naopak, je mrhání časem. V tomto případě vznikla Pobřežní hlídka, práce všeho druhu. Ještě, že v blízkosti nedošlo k důlnímu neštěstí, nevykolejil vlak, nespadla lavina nebo letadlo. Samozřejmě musíme znáborovat jednoho snaživého loosera, krasavici a krachlého chlastajícího olympionika. To vše přece mezi nás patří. Ještě, že jsme tento rok našli tři volná místa. Jako vrchol vtipu dostaneme jednou pět minut skříplého pinďíka v plážovém lehátku a aby toho nebylo málo, tak ještě prohlídku jednoho mrtvolného. Cha, cha, cha. ()

LuKiss 

všechny recenze uživatele

Komedie. Pak komedie o komedii. A na konec i parodie. Když si to začne dělat srandu ze sebe, myslel sem, že už to ani horší bejt nemůže. No, Rocka mám rád a za vodní hasiče si tu jednu hvězdičku prostě zasloužej. ()

jojto odpad!

všechny recenze uživatele

Žiadna paródia (vtipná), ani akcia sa nekoná. Trapné, bezduché, hrajúce sa na niečo čo absolútne nie je. Ani akcia, ani humor, ani pekné ženy, ani nebežia...ani prd. Ani, ani...trapné aj to péro v dlani. ()

LencaN 

všechny recenze uživatele

Pro mě je rozdíl mezi komedií a parodií. Tohle hooooodně zavánělo tím druhým, ale bohužel to nebyla ani povedená parodie. Kýčovité až hanba. Vytáčelo mě herecké "snažení" některých představitelů, člověk by až brečel, jak to bylo otřesné. Primárně šlo jen o přehlídků sexy těl v plavkách a hezkých ksichtíků. Děj asi někde zapomněli v sousedním natáčecím studiu a nebo je scénárista navštěvovatelem druhého stupně základní školy. ()

Majuar 

všechny recenze uživatele

Je to blbé. Je to parodie seriálu, který sám o sobě byl jednou velkou parodií. Ale já se sakra bavila. Velmi dobrá komedie. ()

Související novinky

Seriálové rebooty na cestě

Seriálové rebooty na cestě

16.04.2023

Milovali jste v dětství Pobřežní hlídku, Hvězdnou bránu, RoboCopa nebo snad Pravou blondýnku? Pak vás možná bude zajímat, že se všechny tyto značky a pár dalších dočkají v budoucnu seriálových… (více)

The Rock míří do džungle

The Rock míří do džungle

10.04.2017

Dwayne Johnson se nefláká. Letos ho uvidíme v Rychle a zběsile 8, Pobřežní hlídce a Jumanji, tedy ve třech docela velkých filmech, a do budoucna to s ním bude podobné. V roce 2018 nám naservíruje… (více)

PF 2017

PF 2017

31.12.2016

Zažili jsme i lepší roky než 2016. Nejen co do počtu ztráty lidí, kteří přinesli světu něco hezké a hodnotné, či do počtu překvapivých a znejisťujících politických událostí. On ten rok s šestkou na… (více)

Rock Supermanovým vzorem

Rock Supermanovým vzorem

30.05.2016

Dwayne "The Rock" Johnson patří mezi herecké hvězdy, které přebíhají z jednoho velkého filmu do druhého. Statný Kaliforňan nedávno dotočil Pobřežní hlídku, právě maká na Rychle a zběsile 8 a na… (více)

Reklama

Reklama