Reklama

Reklama

Pobřežní hlídka

  • USA Baywatch (více)
Trailer 3

Obsahy(1)

Mitch (Dwayne Johnson) je chlap jako hora se silným morálním kompasem a stoprocentním zápalem pro práci vodního záchranáře. Je to prostě naprostý opak Matta Brodyho (Zac Efron), bývalého úspěšného olympionika, kterému sláva natolik stoupla do hlavy, že si po nekonečné sérii průšvihů musí pod Mitchovým velením jako plavčík odkroutit pár desítek hodin veřejně prospěšných prací. Matt má však ego stejně silné jako bicepsy a ani takové varování osudu nebere moc vážně. Místo bdění nad plážovými povaleči bez uzardění zírá do výstřihu dalšího nováčka v týmu, nádherné ale odtažité Summer (Alexandra Daddario). Za jiných okolností by si ho Mitch asi podal, jenže teď na to nemá čas, protože se mu na pláži začaly kupit problémy. Tu moře vyplaví pytlíček s drogami, tu mrtvolu... A protože místní policie vše bohorovně přehlíží, vydá se parta plavčíků na trestnou výpravu, která nemůže skončit dobře, pokud jeden z jejích členů nepřestane všechno sabotovat. (CinemArt)

(více)

Recenze (608)

runner85 

všechny recenze uživatele

Kedže nikto nič neriešil a nikto nič nepísal. Tak sme nikde neboli, na nič nepozerali, nič nepili a nič nejedli. Nevideli sme pekné ženy a nejedli zmrzlinu. ... a tá Alexandra, och, pa pa ()

FilmFan24 

všechny recenze uživatele

Film, který místy neví čím chce být. Místy skvělá komedie plná vtipných narážek se tu a tam mění v čistokrevnou akci prodchnutou ohňostrojovou kanonádou. Vtipné úvodní titulky poněkud jinak koncipované než původní seriál, který především proslul nadmírou zpomalených záběrů na vypracovaná opálená těla záchranářů. Nezbývá si než vzpomenout na proslulou scénku z Přátel, kdy Chandler a Joey sledují Baywatch v TV a ke spokojenosti jim stačí, že "už běží...". I přes drobné výhrady jsem se bavil hlavně slovní přestřelkou mezi Dwaynem a Zacem. ()

Dexter1 

všechny recenze uživatele

Efektne preštylizované a naozaj vizuálne dobre pozerateľné. A to je tak všetko. Od R-kového filmu som čakal viac tlačenia na pílu vo všetkých rovinách. Pár vtípkov sa tu nájde, ale pre mňa aj všetkému kraľuje o dušu hláškujúci Rock, ktorý si z Efrona robí vkuse srandu. Čo sa týka deja, tak nič, nápaditosťou skrátka ďalší diel. Najviac však zamrzeli úplne zle využité cameá starých známych, absencia hlavného osemdesiatkového úvodného songu a silný pocit nevyužitého potenciálu. 3* sú veľa ale tak srdcovka to je, nebudem si sám sebe klamať. ()

Trevor 

všechny recenze uživatele

Strata času. Pomerne obľúbený seriál z detstva (na výber toho veľa nebolo) sa dočkal remaku a ako to roku 2017 je už dobrým zvykom, všetky prerábky filmov či pokračovania epických ság sú obrovským sklamaním. To 2017 je výnimkou potvrdzujúcou toto pravidlo. Tak primitívny príbeh, tak zúfalý humor, ktorý uráža iba belochov takže podľa liberálnej logiky hollywoodu nie je rasistický, tak zúfalé herecké výkony a Kráčajúca skala napchatá do detského trička Under Armor (mimochodom celý film je skvelou reklama na túto značku a jedného výrobcu plaviek) prinieslo filmu hodnotenie hraničiace s odpadom. Zúfalstvo tohto braku iba zvýraznilo objavenie sa Hajzelhofa a Pamely v krátkych scénach. Ale zlatým klincom je bezpochyby scéna, kde sa nový Mitch a jeho neskorší nástupca ponáhľajú zo slnečnej pláže pomôcť topiacj sa mamke a jej dvom deťom.Je to síce pár metrov, ale kým tam dorazia obloha je riadne zatiahnutá. Nuž, počasie pri mori býva premenlivé.Ak sa aj Gordon pokúsil zvýšiť napätie tej scény, mohol pri nej použiť mozgové závity.To by ale nejaké musel mať. Takýto štýl humoru mohol zaujať pred 20timi rokmi v sérii prci,prci,prcičky no v dnešnej dobe je to tak trápny humor, aký predvádzajú v Sedem s.r.o či partičke. Prečo jedna hviezdička? Lebo kameraman Steelberg nemôže zato, že režisér Gordon je idiot... ()

Eldrick 

všechny recenze uživatele

Zoufale nevtipná píčovina, která není asi z poloviny tak sexy jako byl původní seriál. Potenciál kund nevyužit a nasypanej Rock už začíná být prostě trapnej. Všude je prerockováno. Camea Hajzlhoffa a Pamely potěší, ale jsou bez koulí a dojem nevylepší. ()

mikinhoo 

všechny recenze uživatele

Velice nepovedený kousek, který se nemůže rozhodnout o své identitě. Chvíli to vypadá jako parodie, chvíli se to bere vážně. Ani jedno mu bohužel nejde. ()

Vyhy 

všechny recenze uživatele

Má to být komedie, takže určitě novou Pobřežní hlídku nebrat vážně. I tak to ale nudilo. Ne protože by to nemělo šťávu či vtip, ale protože všechno bylo vidět už v trailerech a film nepřináším sám o sobě nic nového. Takže se už tolik nesmějete, jelikož jste se nasmáli dříve u ukázek. Příběh sám o sobě nestojí za řeč, protože je lehce předvídatelný. Chemie mezi Dwaynem a Zacem funguje, jinak se ale jedná o trapné, předvídatelné a ohrané vtipy protkané s nereálnou akcí a se zpomalenými záběry… I tak to trochu navodilo příchod léta a připomnělo legendární seriál a kvůli tomu tu jednu hvězdu dám. ()

M.i.k.e 

všechny recenze uživatele

film dvou tváří...prvních cca 50 minut je to hodně za vlasy přitažené,skoro až absurdní,se spoustou odzbrojujícíh vtipů a narážek,kde si film bez problémů dělá srandu sám ze sebe,stejně jako z původního seriálu a ja se fakt bavil.Pak se ale z přeťáplé komedie stane...respektive snaží se stát...regulérní detektivka,která už ale tak dobrá není.Navíc z plátna až na pár momentů prakticky zmizí Rockův Mitch,který první půlku vyoženě táhnul a spolu s ním zmizí i zábavnost a tempo.Finále s ohňostrojem to sice trošku vynahrazuje,ale konečný dojem úplně nenapravuje...60% ()

peiton 

všechny recenze uživatele

Zlé a ešte horšie..Ako spomienka na kultový seriál Baywatch ponižujúce ako parodia nedostačujúce.Nezachraňujú mu krk ani nenápadne hosťujúci obstarožný Hasselhoff a bývalá sexica Pamela Anderson.Obsadenie hercov je absolútne mimo misu a pýtam sa dokedy Efron bude zo seba robiť šaška?!!Typický americký humor tak trápny a plytký ako len pre tento druh komédie môže byť.Toto ja asi nikdy nepochopím(nie som asi vaša) a pravda mohla som to obísť širokým oblúkom,no musela som ho pozrieť z čistej povinnosti,nie zo zvedavosti. ()

Havaj8 

všechny recenze uživatele

Kupodivu, to nebylo úplně tak zlý, jak jsem čekal. Hlavním důvodem tu pro mě byla krásná blondýnka Kelly Rohrbach, kterou jsem v životě neviděl, ale už teď vim, jakej v ní je potenciál a Alexandra Daddario. Bohužel těch scén s nima tam nebylo až tolik, ale když už, tak to byla pastva pro oči. Dwayne Johnson klasika, Zac Efron měl taky jasnej důvod, proč se objevil ve filmu. A tak i kromě tý neoriginální zápletky, to bylo relativně vtipný, pobavil jsem se, pokochal jsem se. Žádnej průser se tudíž nekonal. ()

Figu 

všechny recenze uživatele

Vím, že tady mnozí brblou o Dwaynovi, ať se vyjebe na filmy typu komedie a taky, že je to čistě akční herec, tak proč tolik experimentuje, jenže The Rock nám jen dokazuje jak moc velkej to je univerzál! Už je dávno pryč doba kdy nastoupil jako Kráčející skála, nebo drsnej voják v Doomovi. Filmy s ním, ať už jde o jakýkoliv žánr stojí za to! Thrillerovej Práskač, katastrofický San Andreas, prdel Centrální inteligence a konečně třeba peckózní nový Jumanji! Pak i jemný křoví v FaF. Skáče jak blecha z filmu do filmu a mě ten chlapík baví. Pobřežní hlídka je další film z těch jeho velice experimentálních! Černej Mitch? Mazec! Nás starší Baywatch dostal zpět do konce minulýho století a připomenul nám trošičku, na čem že jsme to vlastně vyrůstali. Pláže, surf, pěkný ženský, hrdinové atd... Je to pitomost, ale zábavná. The Rock opět nezklamal a celá zdejší jeho skvadra taktéž celkem zabodovala. 65% ()

Wiikii 

všechny recenze uživatele

Strašná hloupost, která se nebere moc vážně a proto jen tři hvězdy nestačí, musím tomu dát o chloupek víc. .... HODNOCENÍ: 70% (4*) ()

Aljak 

všechny recenze uživatele

Tento film ma akosi vôbec nelákal, ale keď som na neho náhodou narazil v TV, tak som ho začal pozerať a napokon aj úspešne dopozeral. Napokon to zas nebolo až tak úplne zlé ako by som čakal, ale aj od priemerne dobrého filmu to malo stále ďaleko. Úplne najviac ma iritovala postava "Mitcha" (Dwayne Johnson), ktorý tu bol pomaly odprezentovaný ako samotný pán boh morí Poseidon. Nemôžem si pomôcť, ale toto je pre mňa jeden z najneobľúbenejších hercov celkovo, a vôbec nechápem tú jeho popularitu v hereckom biznise (ale to je môj názor). Celkovo mi prišla celá táto pobrežná partička absolútne nesúrodá, a tá ich policajná akcia bola fakt teatrálna. Skôr mi celý tento film prišiel ako reklama na sexizmus... Ale na druhú stranu, tá Summer (Alexandra Daddario), na tú sa pozeralo fakt dobre :D (to nepopieram) ()

Jimmi 

všechny recenze uživatele

Neviem preco tolko zlych komentarov. Snad ste necakali nieco hlboke a lgicke.Mne sa pacilo ako si to robilo srandu z povodneho serialu. Hlavne pasaze ked policajt dohovara plavcikom ze on nemaju nic vysetrovat a nahanat zlocincov..pretoze serial ktory som sledoval zamlady toho bol plny. ASi lepsie 3 hviezdy ale za alexandru daddario pridam ()

Rocky88 

všechny recenze uživatele

Retardovaná chujovina, kde se vtipy točí jedině okolo penisů nebo Rockových rejpanců do Efronova věku (nazývá ho Biebrem, One Direction atd.). A to je vše. O scénáři nemá smysl se vyjadřovat, fakt je to kokotina velikosti plejtvákova kladiva na čarodějnice. Hvězdu dávám za ty Rockovy rejpance, jeho figurku v akváriu a za pár pohupujících se mekmeků. ()

Nach 

všechny recenze uživatele

"Víme jakou blbost natáčíme, tak nám do toho nekecejte a kochejte se." Bylo by to za dvě hvězdy, kdyby celý snímek nebyl pojat sebeparodicky. Nová Pobřežní hlídka je jako Ordinace v růžové zahradě v celofilmovém formátu. Jen je tam více exteriérů, humoru, zpomalených záběrů na ženská poprsí, koupání, brutality, vulgarismu a zajímavější zápletky. Zůstávají stejně ploché postavy, nezajímavé dialogy a schopnost sbalit svého pracovního kolegu. Pokud jste byli kdysi fanoušky původní Pobřežní hlídky, možná vás tato komedie potěší. Opravdu ale jen možná. Nová verze se nebojí toho, co si filmaři v devadesátých letech dovolit nemohli. A toho hnusu (zvracení, kapajícího lidského tuku a fórků s penisem) a špatných počítačových efektů je tam přece jenom hodně. Takže pro mě mírný palec dolu. Ale skutečně jen mírný. Na ty tři hvězdy s přivřenýma očima to stačí. Alespoň pro tentokrát. 60% ()

bourec 

všechny recenze uživatele

Tohle měl dělat určitě někdo jinej,a měl z toho vymlátit úplně jinej film,než byl původní seriál.Jenže to by byl asi o hodně větší risk,a asi i propadák jak prase.Takhle je tam asi pět slušnejch gagú,a zbytek je tak dementní,že fakt nevěřim,že to takhle tvůrci chtěli.Neskutečná kokotina,a to ,že film má stejně procent jako Mumie,ukazuje,co sem přispívá za trotli.30%. ()

Související novinky

Seriálové rebooty na cestě

Seriálové rebooty na cestě

16.04.2023

Milovali jste v dětství Pobřežní hlídku, Hvězdnou bránu, RoboCopa nebo snad Pravou blondýnku? Pak vás možná bude zajímat, že se všechny tyto značky a pár dalších dočkají v budoucnu seriálových… (více)

The Rock míří do džungle

The Rock míří do džungle

10.04.2017

Dwayne Johnson se nefláká. Letos ho uvidíme v Rychle a zběsile 8, Pobřežní hlídce a Jumanji, tedy ve třech docela velkých filmech, a do budoucna to s ním bude podobné. V roce 2018 nám naservíruje… (více)

PF 2017

PF 2017

31.12.2016

Zažili jsme i lepší roky než 2016. Nejen co do počtu ztráty lidí, kteří přinesli světu něco hezké a hodnotné, či do počtu překvapivých a znejisťujících politických událostí. On ten rok s šestkou na… (více)

Rock Supermanovým vzorem

Rock Supermanovým vzorem

30.05.2016

Dwayne "The Rock" Johnson patří mezi herecké hvězdy, které přebíhají z jednoho velkého filmu do druhého. Statný Kaliforňan nedávno dotočil Pobřežní hlídku, právě maká na Rychle a zběsile 8 a na… (více)

Reklama

Reklama