Reklama

Reklama

Pobřežní hlídka

  • USA Baywatch (více)
Trailer 1

Obsahy(1)

Mitch (Dwayne Johnson) je chlap jako hora se silným morálním kompasem a stoprocentním zápalem pro práci vodního záchranáře. Je to prostě naprostý opak Matta Brodyho (Zac Efron), bývalého úspěšného olympionika, kterému sláva natolik stoupla do hlavy, že si po nekonečné sérii průšvihů musí pod Mitchovým velením jako plavčík odkroutit pár desítek hodin veřejně prospěšných prací. Matt má však ego stejně silné jako bicepsy a ani takové varování osudu nebere moc vážně. Místo bdění nad plážovými povaleči bez uzardění zírá do výstřihu dalšího nováčka v týmu, nádherné ale odtažité Summer (Alexandra Daddario). Za jiných okolností by si ho Mitch asi podal, jenže teď na to nemá čas, protože se mu na pláži začaly kupit problémy. Tu moře vyplaví pytlíček s drogami, tu mrtvolu... A protože místní policie vše bohorovně přehlíží, vydá se parta plavčíků na trestnou výpravu, která nemůže skončit dobře, pokud jeden z jejích členů nepřestane všechno sabotovat. (CinemArt)

(více)

Recenze (608)

cariada 

všechny recenze uživatele

Dlouho jsem to míjel a kdybych to neviděl nic by se nestalo. Je to taková parodie na seriál, které mimo hezkých ženských nic zajímavého nepřinesl, přesto na to člověk v 90 letech koukal. Tady předvedli malý cameo dvě nejznámější postavy z toho seriálu. Jinak je to při blbá komedie, kdy akorát koukáme na prsa to je asi jediný pozitivum proč to do koukat. ()

C0r0ner 

všechny recenze uživatele

Doufal jsem v jednu jedinou věc - že to bude solidní sebeparodie. Což se nakonec naštěstí ukázalo jako pravda. Hodně mi to svým šaškováním připomnělo Jump Street a většinu času jsem se vesele usmíval. Sračka to sice byla kolosální, ale mně prostě ta jednoduchá zábava stačí. 80% ()

Azrael515 odpad!

všechny recenze uživatele

Od remaku Baywatchu clovek vela cakat nemoze, ale toto bolo velmi velmi velmi velmi velmi velmi zle!!!! Extremne zle! Horsie nez Pterodaktyl (2005), hlupejsie nez Poultrygeist (2006) a trapnejsie nez najtemnejsie extremy z Olmerove dielne.. Doporucit by to slo snad len do Guantanamo Bay videoteky. Myslim ze mi ten film dal rakovinu a stratil som minimalne 17 bodov I.Q. Tiez sa mam chut zabit a som utvrdeny v tom, ze planeta Zem si zasluzi nuklearny holocaust. Jedine pozitivum tohoto filmu je ZIADNE, DO PICE! Zhor v pekle, kdo toto vyprodukoval.. ()

necisty 

všechny recenze uživatele

Já jsem si přišel pro zábavu a nádherné ženské. A dostal jsem strašnou prdel a neuvěřitelné k*ndy. ... GA Cinema ()

PavelVanekArt 

všechny recenze uživatele

Kravina, která si na nic nehraje a sází čistě na spojení The Rocka a Efrona. Debilní vtípky na sexuální téma jsou mimo, akční scény jsou hrozně nijaký a celková stavba filmu (scénář) stojí za vyliž prcku. Ale jsou tu krásné (a blbé) ženy, hezká atmosféra plážového života a pokud něco, tak trefování se do Efrona stojí za to. Jinak vtom nic není. 3* a.k.a 60% ()

PROCESOR 

všechny recenze uživatele

Nostalgii nečekejte, ta si vzala dovolenou a věnuje se snímkům, které si jí zaslouží. Že tam nepůjde o děj, ale o ženské půvaby snad nemůže nikdo pochybovat. I dámy si přijdou na své. I z tohohle hlediska jsem byl zklamaný. Alexandra Daddario je fešanda co na ní příroda rozhodně nešetřila, ale její potenciál se nenaplnil. Celý film se jí uhnízdil na tváři výraz překvapení, který se spíš hodí do hororu, nebo porna, ale ne do rádoby komedie. I když musím uznat, že je to kvalitativní posun oproti hlavní mužné síle mistra Dwayne Johnsona, Který když začínal u filmu, tak si vystačil s jedním povytaženým obočím. Kdo zná jeho kariéru u wrestlingu, tak ví, že to byla jeho značka nástupu do ringu, kde to mělo vtip. Pár hlášek proběhlo a i malej pokus o nadhled a dělání si srandy ze sebe sama, jako třeba, vypadá, "že se pohybuje zpomaleně a že je stále trochu mokrá", je ale pro mě zatraceně málo. ()

Pajky3 

všechny recenze uživatele

The Rock je vážně všude, ale Baywatch se jim moc nepovedla. Samotný seriál nebyl sice žádné veledílo, ale s klidným svědomím se dá říct, že tohle mu ještě víc kazí reputaci. A to mi nijak nevadí Efron. Kladného se vážně moc najít nedá a ani Hasselhoff to nezachrání, dokonce ani Alexandra Daddario to nevytáhne výš než na dvě hvězdičky. ()

pakobylka 

všechny recenze uživatele

Síla na sílu, jako když se znenadání protrhne hráz. Valí se snímkem s elegancí pověstného slona ve stejně pověstném porcelánu, neotesaná a přihroublá ... a smete lautr všechno, co se jí postaví do cesty - kromě neomaleného buranského humoru ze čtvrté cenové, s nímž radostně souzní. Má i své světlejší chvilky, ale není jich tolik, abych měla potřebu vidět ji ještě jednou ... 2,5* ()

URBAN 

všechny recenze uživatele

Pobřežní hlídka je komedie, která ve mě po dlouhé dlouhé době probudila radost a vyvolala letní náladu. Film si dělá srandu sám ze sebe. Má správný humor, který se mi líbí. Herci si ze sebe umí udělat srandu a v celku to tvoří vynikající letní komedii. ( 17.8.17/MAC ) ()

Deyw 

všechny recenze uživatele

Klasicka kravinka, kde jsou jen zensky s velkyma kozama a samy narubany hovado a jeden normalni kluk - kterej vypada normalne - chapej zadna davka testosteronu a je tu za nejvetsiho trotla.. :D Par dobrych hlasek, celkem sranda..neco jako central inteligence s dwaynem, akorat o kousek horsi..zac je tu neskutecne nabitej ty vole! ()

alisa.upir 

všechny recenze uživatele

Dost jsem se tohohle filmu bála, ale nakonec mě to moc mile překvapilo a určitě by mi nevadilo někdy ho vidět znovu. Je to super vzpomínka na původní seriál, je tam od všeho něco (komedie, akční, romantika...), a mají super hlášky s narážkami na spoustu jiných filmů a slavných skupin, atd. Nevím teda co s filmem udělal český dabing, naštěstí :) ()

StanislachKo 

všechny recenze uživatele

Tupota! Ale Dwayne je Boh, v Efronovi som objavil jeho komediálny talent a Pryianka sa nestráca ani keď hrá hollywoodsku bosorku. Chvíľami mi bolo až trápne, ale z nejakého dôvodu som tomu celý čas fandil. "Boty?! To si klesol až tak hlboko?!" :-) ()

dr.fish 

všechny recenze uživatele

Je to úplně stejně debilní jako stará Baywatch. Navodit retro-osmdesátky se povedlo, místy až Bláznivou střelu. Tak nějak chápu, že nejdůležitější na tom všem jsou ty plavky zaříznutý do zadku a napůl rozepnutej zip s kozama. Jakákoliv zápletka je už pak zcela nepodstatná. 50% ()

sir-dave 

všechny recenze uživatele

To je tak blbé až je to vtipné. Přivřel jsem vše co jde a hlavně i za potitulkové scénky z natáčení dám z milosti 3*. Jinak pokud by se to mělo srovnávat, je to jasný odpad. Tohle se moc nepovedlo, jména měli nechat jména a měli rozjet něco nového než se napodobit legendu. ()

panMartin 

všechny recenze uživatele

Odreágovačka jak má být, ale hloupá až to občas bolí. Ještě větší blbost, než ve kterou jsem "doufal." Co se filmu týče, tak s původní pobřežní hlídkou to nemá skoro nic společného. Na své si přijdou fanoušci a fanynky svalů Dwayne Johnsona a Zaca Efrona krásný prsa a kukuč Alexandri Daddario. Potěšil mě přítomnost Hasselhoffa a Pamely Anderson. Je tam asi pět slušných gagú,a zbytek je tak dementní, že fakt nevěřím, že to takhle tvůrci chtěli. ()

otík 

všechny recenze uživatele

Nejlepší je od tohoto dílka nic nečekat a nakonec se člověk i docela pobaví. Jasně - musíte mít rádi The Rocka, mít slabost na slabomyslné komedie a ještě se na to dívat bez dámského publika. Pak si správný chlapák tuto blbůstku slušně užije. Já si ji užil a vůbec toho nelituji. Správně ujetý blockbuster. ()

Remivsremi 

všechny recenze uživatele

Velmi plytké, nesourodé a únavné počínaní o komediální film. Nic v zásadě nefunguje jak by mělo a většina zúčastněných si se svojí rolí neví rady. Naprosto zbytečné dvě hodiny. ()

Související novinky

Seriálové rebooty na cestě

Seriálové rebooty na cestě

16.04.2023

Milovali jste v dětství Pobřežní hlídku, Hvězdnou bránu, RoboCopa nebo snad Pravou blondýnku? Pak vás možná bude zajímat, že se všechny tyto značky a pár dalších dočkají v budoucnu seriálových… (více)

The Rock míří do džungle

The Rock míří do džungle

10.04.2017

Dwayne Johnson se nefláká. Letos ho uvidíme v Rychle a zběsile 8, Pobřežní hlídce a Jumanji, tedy ve třech docela velkých filmech, a do budoucna to s ním bude podobné. V roce 2018 nám naservíruje… (více)

PF 2017

PF 2017

31.12.2016

Zažili jsme i lepší roky než 2016. Nejen co do počtu ztráty lidí, kteří přinesli světu něco hezké a hodnotné, či do počtu překvapivých a znejisťujících politických událostí. On ten rok s šestkou na… (více)

Rock Supermanovým vzorem

Rock Supermanovým vzorem

30.05.2016

Dwayne "The Rock" Johnson patří mezi herecké hvězdy, které přebíhají z jednoho velkého filmu do druhého. Statný Kaliforňan nedávno dotočil Pobřežní hlídku, právě maká na Rychle a zběsile 8 a na… (více)

Reklama

Reklama