Reklama

Reklama

Pobřežní hlídka

  • USA Baywatch (více)
Trailer 2

Obsahy(1)

Mitch (Dwayne Johnson) je chlap jako hora se silným morálním kompasem a stoprocentním zápalem pro práci vodního záchranáře. Je to prostě naprostý opak Matta Brodyho (Zac Efron), bývalého úspěšného olympionika, kterému sláva natolik stoupla do hlavy, že si po nekonečné sérii průšvihů musí pod Mitchovým velením jako plavčík odkroutit pár desítek hodin veřejně prospěšných prací. Matt má však ego stejně silné jako bicepsy a ani takové varování osudu nebere moc vážně. Místo bdění nad plážovými povaleči bez uzardění zírá do výstřihu dalšího nováčka v týmu, nádherné ale odtažité Summer (Alexandra Daddario). Za jiných okolností by si ho Mitch asi podal, jenže teď na to nemá čas, protože se mu na pláži začaly kupit problémy. Tu moře vyplaví pytlíček s drogami, tu mrtvolu... A protože místní policie vše bohorovně přehlíží, vydá se parta plavčíků na trestnou výpravu, která nemůže skončit dobře, pokud jeden z jejích členů nepřestane všechno sabotovat. (CinemArt)

(více)

Recenze (607)

noriaki 

všechny recenze uživatele

Dwayne Rock komedie umí, Zac Efron má v sobě víc než se zdá a Alexandra Daddario tam pobíhá v plavkách, takže úplná šmíra to není. Jenže všechny klady filmu - a o moc víc než ty tři vyjmenované jich nebylo, s přehledem vyvážil mizerný scénář. Občas se podařilo vystihnout absurdnost situace, a sem tam se objevila scéna, která v sobě měla něco jako emocionální náboj. Bohužel drtivá většina pokusů o humor se potácí někde mezi trapností a přepálenou křečovitostí, což je, jak jistě každý uzná, u komedií dost problém. Někdo by řekl, že je film důstojný nástupce prostoduchého a nijak nápaditého seriálu. Já takhle krutý nebudu, ale i tak si myslím, že tady se promarnila šance na slušnou parodii, a tak trochu poctu. ()

hroubek 

všechny recenze uživatele

Proč, to neříci hned zkraje, je to ptákovina, která je ke všemu dost hloupá. A já jsem přesvědčený, že to tak tvůrci chtěli, nebo respektive to chtěli natočit ve stylu nových Jump Street. To, že se to nepovedlo je věc druhá. Ale na druhou stranu, není to žádné peklo, které by se nedalo dokoukat. Film táhne nahoru charisma The Rocka, krásné záběry, dobrý soundtrack, několik dobrých a vtipných momentů a v neposlední řadě nádherné ženy. I přes všechny klady jde pořád o ptákovinu, která by v lepších rukou fungovala mnohem lépe. Za mě je to fajn letní oddychovka, u které jsem vypnul a nic neřešil. PS: Zklamalo mě, že Alexandra Daddario nemá tolik prostoru, kolik by měla mít. ()

Krysa SPK 

všechny recenze uživatele

Těžce promarněná příležitost. Mohla to být skvělá komedie/parodie, místo toho je Baywatch díky debilnímu scénáři a nemastné-neslané režii nudná břečka, kterou zachraňuje jen charisma Dwayne Johnsona (ten chlap je takovej sympaťák a borec, že by snad utáhnul ještě větší hovadinu). Efrona neznám, ale komická role mu tady sedla. O ostatních hercích darmo mluvit, protože tu jsou díky tomu, že dobře vypadají v plavkách (nebo naopak nevypadají - viz. Jon Bass). Na druhou stranu vtipné momenty tady jsou, ne že ne, i když často hraničí s fekálním humorech a potěšila fajn orchestrální hudba. Přes neúspěch v kinech se prý chystá dvojka, pokud bude mít lepší scénář a režiséra, mohlo by to s touhle partou fungovat. Tak snad. ()

VanTom 

všechny recenze uživatele

Vzato kolem a kolem jsem se u této celkem pohodové selanky po většinu doby lehce usmíval, ale že bych se nahlas smál "ftipným" skečům protahovaným do ztracena, to určitě ne (nejsofistikovaněji pobavilo dlouhodobé poukazování na to, jak dobromyslní plavčíci fušují do práce policii). Prostinká kriminální zápletka neměla čím zaujmout, vážně míněné momenty zasáhnout cíl nemohly a pofiderně sestříhaná akce maskovala svou neumětelskost parodickou přepáleností. Sličné prsaté křoví pak nezastávalo jinou než čistě dekorativní úlohu. 50% ()

Mishqo 

všechny recenze uživatele

30% ... Čakal som niečo bláznivo ujeté, no nevidalo. Chýbala akákoľvek štipka humoru a keďže to bola asi jediná vec, na ktorej to mohlo zabodovať, tak slabota. Aspoň že sa to nehralo na serióznu vec. ()

Beatle 

všechny recenze uživatele

Budu citovat Sama ze Dne poté. "Tohle je takový retro, že kdyby to bylo schválně, byla by to bomba". Naprosto hloupý film s hloupými dialogy a hloupým příběhem, který si užijete jen tehdy, pokud neberete vážně ani závěrečné titulky. ()

Brain-D 

všechny recenze uživatele

Odreagovačka jak má být, ale hloupá až to občas bolí. Skvělý soundtrack a nápady, Rock klasika, Efron v poho a holky super. ()

VasaX 

všechny recenze uživatele

Dvě hodiny mrzkého hláškování, prdelek a výstřihů. Řekl bych i akce a dobrodružství, ale kvalita těchto prvků nestála za řeč. Jo, asi to bylo i dobrý, třeba když se na něco chcete koukat, ale vlastně se ani nechcete koukat. Bohužel tohle je zářivý příklad toho, že sračkový scénář nezachrání ani charisma Dwaynea Johnsona. Peace out. ()

Scar 

všechny recenze uživatele

Klasický holýúd s fórikmi o pipíkoch a cicíkoch. Kto sa na to nevie povzniesť, nepozerať. Pokus o detektívku na mňa nefungoval, ale primitívny humor áno. Ako pri každej komédii, aj tu je to o tom, kto má aký typ humoru rád a ako príde do kina naladený. Ja som sa bavil. ()

blackJag 

všechny recenze uživatele

Děsivě nevyužitý potenciál. Proč se to bralo tak vážně? Na Alexandru Daddario, slušivě usazenou v plaveckém úboru, se vždycky rád mrknu, proč ale ty své 2 pěkné da-da-dadárečky radši pořádně neprovětrala v intencích odpovídající drsné pointě? Neřeknu, kdyby Saša byla nějaká profláknutá stydlivka, ale takto? Nejdrsnější fórek v Rkové komedii bylo to improvizované homo-laškování s umělým penisem? Tak to jděte do prdele. 40% ()

cross 

všechny recenze uživatele

Já se na novou Baywatch vlastně docela těšil....ale tohle bylo tak strašně špatné, že to prakticky v druhé polovině nebylo vůbec ke koukání.... Kombinace ultra-high cool stylu vyprávění a seriózního omletého příběhu na plytkých vlnách fekální komedie (nechápu proč kombinace s tímto "žánrem"???) - to prostě nemůže fungovat.... Zapomeňte na to - nádherné prdelky v plavkách ani Dwayne to tentokrát bohužel nezachrání....:( ()

svobik 

všechny recenze uživatele

Už u úvodního loga Baywatch je docela zřejmé, která uhodila. Místy je to neskutečně zábavné, místy trapné až hanba. Zároveň to má asi o 30 minut víc, než by bylo zdrávo. Na druhou stranu, u celovečerní Pobřežní hlídky jsem se pořád bavil víc než u nedávných druhých Strážců Galaxie, proto jsou tady ty tři hvězdy prakticky povinnost. ()

Guzo 

všechny recenze uživatele

Naprosto nevyužitý potenciál. Jedná se o slepenec scén, které na sebe dost často vůbec nenavazují a jsou prostě poskládané za sebou. Hercům zřejmě řekli "teď se pokuste udělat nějakou vtipnou scénku", ale ono to bohužel takhle nefunguje. Přitom herecké obsazení je fajn, základní dějová linka taky (Efron jako vyhořelý olympionik, co je donucen stát se členem týmu). Scénář a příšerné efekty (scéna s lodí) posílají ale film do podprůměru. 4/10 ()

ghatos 

všechny recenze uživatele

Není to taková hrůza, jak hodně lidí tvrdí. Prvních 40 minut je naopak velmi dobrých. Postupně to samozřejmě přešlo do béčkové taškařice, ale i tak ok nenáročný kousek. 55%. ()

Související novinky

Seriálové rebooty na cestě

Seriálové rebooty na cestě

16.04.2023

Milovali jste v dětství Pobřežní hlídku, Hvězdnou bránu, RoboCopa nebo snad Pravou blondýnku? Pak vás možná bude zajímat, že se všechny tyto značky a pár dalších dočkají v budoucnu seriálových… (více)

The Rock míří do džungle

The Rock míří do džungle

10.04.2017

Dwayne Johnson se nefláká. Letos ho uvidíme v Rychle a zběsile 8, Pobřežní hlídce a Jumanji, tedy ve třech docela velkých filmech, a do budoucna to s ním bude podobné. V roce 2018 nám naservíruje… (více)

PF 2017

PF 2017

31.12.2016

Zažili jsme i lepší roky než 2016. Nejen co do počtu ztráty lidí, kteří přinesli světu něco hezké a hodnotné, či do počtu překvapivých a znejisťujících politických událostí. On ten rok s šestkou na… (více)

Rock Supermanovým vzorem

Rock Supermanovým vzorem

30.05.2016

Dwayne "The Rock" Johnson patří mezi herecké hvězdy, které přebíhají z jednoho velkého filmu do druhého. Statný Kaliforňan nedávno dotočil Pobřežní hlídku, právě maká na Rychle a zběsile 8 a na… (více)

Reklama

Reklama