Reklama

Reklama

Pobřežní hlídka

  • USA Baywatch (více)
Trailer 1

Obsahy(1)

Mitch (Dwayne Johnson) je chlap jako hora se silným morálním kompasem a stoprocentním zápalem pro práci vodního záchranáře. Je to prostě naprostý opak Matta Brodyho (Zac Efron), bývalého úspěšného olympionika, kterému sláva natolik stoupla do hlavy, že si po nekonečné sérii průšvihů musí pod Mitchovým velením jako plavčík odkroutit pár desítek hodin veřejně prospěšných prací. Matt má však ego stejně silné jako bicepsy a ani takové varování osudu nebere moc vážně. Místo bdění nad plážovými povaleči bez uzardění zírá do výstřihu dalšího nováčka v týmu, nádherné ale odtažité Summer (Alexandra Daddario). Za jiných okolností by si ho Mitch asi podal, jenže teď na to nemá čas, protože se mu na pláži začaly kupit problémy. Tu moře vyplaví pytlíček s drogami, tu mrtvolu... A protože místní policie vše bohorovně přehlíží, vydá se parta plavčíků na trestnou výpravu, která nemůže skončit dobře, pokud jeden z jejích členů nepřestane všechno sabotovat. (CinemArt)

(více)

Recenze (607)

Tom Hardy 

všechny recenze uživatele

Tohle zabolelo - komedie, jejíž autoři nemají smysl pro humor. Scenáristé s obsesí dojit x minut fórky o penisu, aniž by přišli s nějakou pointou a typově možná dobré obsazení, ale v žánru (a v improvizacích) očividně ztracení herci. Nikdo neočekával extra chytrou zábavu, debilita je u podobných druhů filmu druhořadý problém. Klíčovým průserem je, že je tenhle film jedna velká nuda. To jediné, co zvládá, je ona povrchní struna, kterou proslul i původní seriál - tedy ukazování vypracovaných těl v těsných plavkách. Ale i to se samozřejmě postupem času zají. Kdepak Jump Street na vodě. Leklá ryba na pláži. ()

POMO 

všechny recenze uživatele

Fakt je to TAK špatné. Škoda. Keby z toho vyliezla aspoň poctivá fekálna komédia, na ktorú to nabieha úvodným (vtipným!) zacvaknutým dickom. Ale ono tu nefunguje nič, a pri dvoch hodinách (a postupne vzrastajúcej neschopnosti tvorcov udržať to pokope aspoň v jednej rovine) je finále doslova pretrpené. Dokonca ani cameá Hasselhoffa a Pamely nie sú nápadito či vtipne zakomponované. A to trvajú pár sekúnd! ()

verbal odpad!

všechny recenze uživatele

Sebetrýznit se lze mnoha vynalézavými způsoby. Můžete si třeba vrážet pod nehty manikurní nůžky, stovku hřebík do ucha, vyřezávat žiletkou do předloktí celé jméno svého kurátora, strkat libovolné tělesné výčnělky do vroucího oleje nebo si akumulátorovou vrtačkou zkusmo odebírat kostní dřeň. Ovšem pokud chcete naprudko prožít opravdovou agonii, naperte si do očí a uší tento ohňostroj vrcholné trapnosti a ultimativní debility. Patrně původně zamýšlená parodie na nejsterilnější a nejtupější metrosvinstvo devadesátých let se zvrhla v něco, nač každý jedinec s kompletní chromozomální sadou a kvocientní hodnotou nad osmdesát obvykle ihned hystericky volá hovnocuc či deratizátora, urputně si to maže Canestenem nebo na to ječíc lije Savo. Exemplárně sofistikovaný …, a teď mě opravdu nenapadá výstižný termit, abych hrubě neurazil všechny ty scénáristy s alespoň trochou soudnosti a mikrosmyslem pro humor, … taxi prostě představte něco, co načmáral down či hlavní Troškův kuřbuřt Marek Kališ hovnem na zeď, velmi citlivě doplňuje to nejzrůdnější panoptikum neherecké bezradnosti a defilé malformací plastické chirurgie. V životě bych neřekl, že někdy uvidím zvratek, v němž bude Skála Steroidson tou nejpřirozenější, nejsympatičtější a nejlépe nehrající marionetou. Fuckt je! Fantasticky mu totiž kundují a nahrávají na všechny ty tak ukrutně vtipné tumory dva páry skákajících koz s ochrnutými xichty, jeden nebetyčně trapný a mimořádně hnusný retard (tady se, milé lopaty, musíte hihňat úpa nejvíc, protože je to jakože ta nejnasáklejší … vložka plná krve, hnisu a žluklého poševního šlemu … nějaký vhodný antonym slova „komická“ jsem přeci jenom našel) a nejzářivější hvězda pandžábské kinematografie, komplexně prkenná plastická trhavina a až obskurně odporná botoxo – silikonová cigoška Sandra Čonková. Ale to ještě zdaleka nic není proti zjevení se a výronu nejslizštějšího metrobukanýra planety, šedesátikilového staženého králíka s prasečími očky a vymelírovaným narozeninovým dortem na hlavě, který perfektně drží i v příboji, ideálu kalifornských vepřovic a reklamy na akutní buzní obrnu jménem Hnuzac Efron. Dokonale dávivé a ekzemotvorné! Takže, pokud jste to ještě náhodou neviděli, rozhodně udělejte něco pro svou mentální svěžest a raději se místo toho zabijte! Já už si docela dlouho tak urputně nepřál, aby se mi odchlíply sítnice a kladívka s kovadlinkami mi sežraly hlemýždě a deflorovaly bubínek, jen abych už nikdy nemusel podobný audiovizuální teror znovu vstřebávat. ()

Matty 

všechny recenze uživatele

Když svalnatí muži zrovna zpomaleně neskáčou do vody a krásné ženy z ní zpomaleně nevystupují (nad úroveň toho, jak jsou mužská/ženská těla zobrazována, se film v podvracení genderových stereotypů nikdy nedostane), stojí/sedí dvě a více postav někde na pláži a v nenápaditě nasnímaných scénách únavně dlouho rozmazávají jeden pubertální vtip, týkající se například věku Efronova hrdiny („Odkuds přišel, z One Direction?“) nebo neschopnosti jednoho sidekicka formulovat myšlenku tváří tvář osobě opačného pohlaví. Jako star-vehicle pro Johnsona tahle dvouhodinová oslava virility a hrdinství založeného více na fyzické síle než intelektu funguje obzvlášť tehdy, když dokonalost protagonisty zveličuje na hranu záměrné parodie. Bohužel tak činí stále dokola podle té samé šablony, s leností příznačnou pro to, jak je celý film napsán (namísto rozvíjení vtipu hromadění rádoby humorných příměrů) a zrežírován (špatný timing zadrhávajících se akčních scén). Ve druhé polovině, věnované z větší části dost jalové kriminální zápletce (sloužící hlavně jako záminka k tomu, aby The Rock mohl dát někomu přes držku), film nejenže není moc vtipný (spíše neironicky patetický), ale taky mu docházejí nápady, ztrácí tempo a pořádně negraduje. Mimo jiné kvůli tomu, že z něj na delší část mizí hlavní hvězda a jediný důvod, proč tuhle komedii cílící zejména na chlapce mladší patnácti let (a osobami stejného věku a pohlaví zřejmě i napsanou) přetrpět. 40% ()

Cervenak 

všechny recenze uživatele

Mohlo to byť také dobré, no je to také zlé! Zúfalo nevtipné blato, ktoré drží nad hladinou iba uvoľnený Rock a cecky v plavkách. Efron tu z nejakého dôvodu vyzerá na 45, takže jeho balenie mladých kočiek pôsobí takmer pedofilným dojmom. ()

Malarkey 

všechny recenze uživatele

V dětství jsem na Pobřežní hlídku docela koukal. I proto jsem byl dost zvědavej, co v remaku představí The Rock a Zac Efron. Nakonec ale musím říct, že jsem docela dost zklamanej. Komedie není ani nápaditá, ani sprostá, ani vlastně nijaká. Pár momentů má, ale ty ve výsledku působí víc blbě, než vtipně. Ve filmu se dokonce objeví Pamela Anderson a David Hasselhoff. Jenže i ty jejich vstupy jsou tak strašně nezajímavý, že vlastně kopírují celou náladu samotnýho filmu. Špatný...a je to sakra škoda. ()

T2 

všechny recenze uživatele

Rozpočet $69miliónovTržby USA $58,060,186Tržby Celosvetovo $177,856,751Tržby za predaj Blu-ray v USA Tržby za predaj DVD v USA ║ Úplne zbytočná trapošina, ktorá ide úplne mimo seriálu Baywatch. Dejovo doslova prázdnota, mimózne, hlúpe. Okrem toho že tam použili mená z pôvodného seriálu a na chvíľku sa tam objaví Hasselhooff a Andersonová, tak to nemá s touto klasikou z prelomu 90.rokov nič spoločné. Ide to úplne mimo vkusu, jeden trápny vtip strieda druhý, prípadne ide o nasilu vtipný humus, občas niečo pobaví ale aj to je väčšinou dno humoru. Postavy nulové a súhra medzi nimi žiadna, niektoré až zbytočne otravné a fádne ako Zac Efron, ten ide z jednej zlej úlohy do druhej.... proste všetko zle. A keď si predstavím aký fajn retro návrat to mohol byť. /25%/ ()

Djkoma 

všechny recenze uživatele

Neuvěřitelný zážitek. Těžko se to popisuje, chvíli jsem tomu totiž nevěřil, co vidím. Chvíli to je nevtipná komedie, pak chvíli přehnaná parodie. Myslí to vážně? Je to vtip? Ta CJ je fakt kus... To poslední vlastně platí po celý film. Nejsem si jist, zda scénáristé s režisérem neměli obdobné pocity, bohužel v rámci tvůrčího procesu:-). Vystihli vlastně tvůrci ducha Pobřežní hlídky (co si z ní pamatujete? Tři čtyři opálené a perfektně stavěné postavy na pozadí každodenního pracovního shonu na krásné pláži s vždy dokonalým počasím a pravidelnou dávkou "životních" poučení)? Pravděpodobně nejlepší role Zaca Efrona a pár slušných vtipů, ale i pár dní po shlédnutí mám pocit, že tady někdo zůstal příliš dlouho na sluníčku... Přitom papírově to vlastně mohla být pecka... mohla? Je? CJ, potřebuji zachránit! ()

Superpero 

všechny recenze uživatele

Pohodová akční komedie u které jsem se normálně pobavil. Dwayne Johnson je můj oblíbenec a role Mitche mu sedne. I zbytek osazenstva byl dobrej a přišlo mi vtipný, jak to Zack Efron neustále srážel a upozorňoval, že plavčíci by podobný aktivitz vůbec neměli dělat. Některé vtipy určitě nevyzní a povinné cameo Hasselhoffa mělo být nápaditější, za mě ale příjmený překvapení. 70% ()

Dever 

všechny recenze uživatele

// Distribútor: Paramount // Počet premietajúcich kín v USA: 3,647 // Otvárací Víkend v USA: $18,503,871 // ()

EvilPhoEniX 

všechny recenze uživatele

Příjemné překvapení. Od Baywatch jsem příliš nečekal,no nakonec jsem se bavil královsky. Efron/ The Rock skvělá dvojice, k tomu úžasná Daddario a hromada dalších slečen, na které by se dalo koukat od rána do večera. Vtipů je zde spousta a drtivá většina z nich je povedených, mile mě potěšilo spousta narážek na filmový vesmír. Příběh je samozřejmě obyčejný i akční scény celkem mdlé, ale o to mi zde naštěstí nešlo, Tedy nic jiného než krom pěkných koz, spousta humoru a filmových narážek jsem nečekal a to jsem i dostal. Jsem spokojen.75% ()

tron 

všechny recenze uživatele

„Polícia vyšetruje a prenasleduje. Vy nie. Vy ste len plavčíci. Keď to robíte vy, vyzerá to tak, ako keď jedna skupina chlapov vyšetruje a prenasleduje inú skupinu chlapov.“ Veľmi slabé. Trvá to dve hodiny, ale krimizápletka je strašne nezáživná, nudná a stereotypná. Uživila by sa ledva v 18. sérii Kobry 11. Rovnako predvídateľné a klišé sú i postavy a vzťahy medzi nimi. Mohlo by sa zdať, že to zachraňuje The Rock, ale hoci ho obvykle zvyknem považovať za oživenie každého filmu, tu bol nijaký. Ostatne - ako všetci. Jediný, kto ma bavil, bola Alexandra Daddario s megaočami a modrou športovou podprsenkou. Občas sa objaví vydarenejší drsnejší gag (posmrtný penis), zaznie zábavný dialóg a padne srandahláška („Naschvál ako keby si počul len 1% z toho, čo som ti práve povedal.“). No je toho zúfalo málo. Nechápem, ako sa z toho mohol vykľuť taký podpriemerný prepadák. Akcie je málo a nestojí za nič, finále vyložene nevydarené a to vrátane záporáčky, ktorú hrá herečka, a teraz sa držte, idem na to, PRIYANKA CHOPRA. A ešte som asi nikdy nezažil, aby sa herci z cameí dostali do úvodných titulkov. Produkcia: The Rock, Eli Roth a Ivan Reitman (chcel by som vidieť ich pracovné porady). ()

B!shop 

všechny recenze uživatele

Prekvapive nezazivny a to tu byl velkej potencial. Problem je, ze na jednu stranu tu jsou stupidni az nechutny vtipky, ale na druhou stranu tu je pokus o vazne minenej pribeh a dohromady to proste moc nejde. Takhle se to cely jen tak tahne, trva skoro pul filmu nez se zacne neco dit a dvouhodinova stopaz je taky smrtici. Herci jsou sice sympataci, ale co si budem povidat, herecky nebo komedialne to zadnej zazrak neni, Johnson umi jen svuj drsnej vyraz, Efron je az moc velky hovado a Rohrbach fakt neni herecka. K tomu si prictete nefungujici akci, navic s mizernejma trikama a mame totalni promarneni sance. Par scen je sice fajn, herecky jsou sexy a nekterej for pobavi, ale to je bohuzel malo. Slabsi 3*. ()

Asia_Power 

všechny recenze uživatele

Občas mám slabost pro infantilní komedie a dostanu záchvat smíchu u scén kdy si všichni ostatní říkaj jaká je to píčovina. Což jsem si splnila i v kině a svým příšerným smíchem co zní jak zhulená veverka jsem srala celý osazenstvo kina (asi dvacet lidí) tak moc až se nakonec začli smát mně. Ale co, bylo mi to tak trochu u ánusu a chlámala sem se u skřípnutýho kokota, pitevny, slintala jsem na krásný holky a rozhodla se, že pojedu na dovču a každej den se budu topit ať mi promačkaj hrudník a vlepěj hubana a rovnou zkusej jestli mi to dole dobře těsní. Jinak The Rock opět super, Efron si nechal dobře naložit hláškama a já jdu shánět velrybího čůráka se kterym bych si mohla mejt záda. Kdo se chce tupě bavit, ten bude uspokojen na ostatní jebem ()

Jara.Cimrman.jr 

všechny recenze uživatele

"Instinkt mi říká, že se děje něco nekalýho. A koule mi říkají, že tam musíme jít." Když jsem na pláži potkal Mitche Buchannona, tak jsem si uvědomil, že od našeho posledního setkání pilně navštěvoval solárko, posilovnu, oddělení plastické chirurgie a kadeřníka. Přesto jsem ho bezpečně poznal podle červeného plováku a taky proto, že mu ostatní říkali Mitchi. A pokud někdo tvrdí, že tento snímek je stupidní, tak má pravdu. Nicméně já tvrdím, že by se k němu hodila ještě o kousek větší stupidita a víc zpomalených běhů se zaříznutými plavkami do zadečku Stephanie, Summer a zejména C. J. Já jsem zkrátka náročný divák, který při sexuálním útoku na oči reaguje spokojeným vrněním. ()

H34D 

všechny recenze uživatele

Asi není žádné překvapení, že celovečerní Pobřežní hlídka bude vlastně mnohem víc o něčem jiném, než o lovení topících se turistů. Nebude asi ani žádným překvapením, že Mitch Buchannon je kromě excelentního plavčíka také top model/kulturista a geniální vyšetřovatel, nicméně už trochu překvapivé je, jak tuctově ve výsledku celý film působí. Od zápletky po rozuzlení, příběh takřka nestojí za řeč. člověk by se tedy rád soustředil na nějaké fajn hlášky, či vtipné vsuvky, nebo parodické odkazy na seriál, ale ani humoru zde není tolik... Škoda promarněného potenciálu. 5/10 ()

xxmartinxx 

všechny recenze uživatele

Mdlý a nevýrazný film, který táhnou sympatičtí herci (Efron na mě sice působí stále jako bez charismatu, ale ok, snaží se), ale vlastně nedokáže ani využít svůj námět, kdy fenomén Pobřežní hlídky vlastně vůbec neuchopuje, místo toho ho nahrazuje něčím, čím ani nikdy nebyla. Tím jde o dost líný film. I když neurážlivý. ()

choze 

všechny recenze uživatele

Rádo by si to dělalo srandu z původního seriálu, ale přitom to není o moc chytřejší ani zábavnější. Co se povedlo, je sexy casting, zbytek je ohraná krimi zápletka s ohraným morálním poučením o týmovosti a hromadou ohraných frků (fór se zaseknutým penisem snad záběr po záběru vykradli z Něco na té Mary je), zapomenutelné akce a slabými cameo výstupy. Až do mdlého finále se to díky hercům docela dalo, ale žádné Jump Street 21+22 se nekoná. A že tu ústřední Baywatch song zazní jen na pár vteřin, to je taky pěknej fail. ()

Gilmour93 

všechny recenze uživatele

Dwayneovy bicepsy, Zacovy tricepsy, cecky v červených úborech (v tomto ohledu je překvapivá úzkoprsost Saši Daddario) a humor, který je potřeba hledat na sluncem zalité pláži zvětšovacím sklem a on pak ihned zadoutná a shoří. Použijeme-li oceánskou terminologii nového Mitche Buchannona, přes dekádu trvající development hell z toho smrdí jak treska ležící týden na pláži, pointy vtipů mizí jak lodě v bermudském trojúhelníku a příběh je tupý jak špičák narvala, co to narval do tankeru (tedy zcela v duchu seriálové předlohy). Jon Bass alias mám nádobíčko skřípnuté v lehátku mi připadal jako retardovaný syn Dannyho McBridea.. ()

Související novinky

Seriálové rebooty na cestě

Seriálové rebooty na cestě

16.04.2023

Milovali jste v dětství Pobřežní hlídku, Hvězdnou bránu, RoboCopa nebo snad Pravou blondýnku? Pak vás možná bude zajímat, že se všechny tyto značky a pár dalších dočkají v budoucnu seriálových… (více)

The Rock míří do džungle

The Rock míří do džungle

10.04.2017

Dwayne Johnson se nefláká. Letos ho uvidíme v Rychle a zběsile 8, Pobřežní hlídce a Jumanji, tedy ve třech docela velkých filmech, a do budoucna to s ním bude podobné. V roce 2018 nám naservíruje… (více)

PF 2017

PF 2017

31.12.2016

Zažili jsme i lepší roky než 2016. Nejen co do počtu ztráty lidí, kteří přinesli světu něco hezké a hodnotné, či do počtu překvapivých a znejisťujících politických událostí. On ten rok s šestkou na… (více)

Rock Supermanovým vzorem

Rock Supermanovým vzorem

30.05.2016

Dwayne "The Rock" Johnson patří mezi herecké hvězdy, které přebíhají z jednoho velkého filmu do druhého. Statný Kaliforňan nedávno dotočil Pobřežní hlídku, právě maká na Rychle a zběsile 8 a na… (více)

Reklama

Reklama